ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   trazim kuvara i osoblje za moj novi srpski restoran! (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1111)

Score 13.08.2012 18:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 30919)
Score, nadje li ti osoblje? ......................................

Ma jok, mada lako cu sa osobljem ako izadjem na kraj sa ovim marsovcima sto nece da mi izdaju prostor zato sto nikad nisam imao restoran i sto nemam stalan prihod (?)...Cudna zemlja...:nene:

optimista 13.08.2012 19:54

Score ti meni pomogni oko radne vize, i ja radim ko konobar :PPP
Ako me mozda izvuku ove godine, onda dolazim da radim. Ali ako ti bas hitno treba, mala pomoc oko radne vize i eto mene tamo. A posle cemo da prebijemo to sto si mi pomogao :DDD

Score 13.08.2012 20:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik optimista (Poruka 30924)
Score ti meni pomogni oko radne vize, i ja radim ko konobar :PPP
Ako me mozda izvuku ove godine, onda dolazim da radim. Ali ako ti bas hitno treba, mala pomoc oko radne vize i eto mene tamo. A posle cemo da prebijemo to sto si mi pomogao :DDD

E, druze ti si bas optimista! Nazalost, nemam ja te moci, a i iskreno receno, konobari nisu toliko deficitarna radna snaga da bi ih neko cimao preko okeana...kad budes vec ovde, javi se, pa cemo da planiramo, ako od restorana uopste nesto ispadne. Kako je krenulo.....

nsbee 14.08.2012 18:04

Ja se javljam za posao vesele konobarice! A i dobro kuvam prebranac... A i spremam vojvođanska testa. :==D:

curlika 25.08.2012 01:02

Nije me duze vremena bilo...malo lutao po Srbiji proslavljajuci diplomiranje. Ajde da se i ja pridruzim cestitkama Score-tu ili (u)...Vidim da je vec bilo i svadje, i klope i pica....jos samo falim ja da organizujem muziku zaotvaranje (a moze i posle). Recimo na klarinetu izvorna narodna, starogradska, folk 70-90' ponesto i novije, ili malo bluza, soula, istrumentala na sax-u? Sve operacije radim ko vec masina...hehehehe...samo da jos G.C. padne da budem kompletan. Sretno Score!

fetus 30.08.2012 08:28

Priloženih datoteka: 1
danasnji 24 sata

http://www.zelenalutrija.com/forum/a...1&d=1346311626

nisam znao drugacije da postavim sliku,nadam se da ce se videti.

uzivajte

strale016 15.10.2012 16:04

Score svaka cast.... najbolje da nadjes lokal pored mekdonaldsa :) da vide sta je porcija :)
Kad otvoris javi se pravim ti web sajt i logo gratis.... ustvari ako dobijem GC 100 cevapa i kompenzacija uspesna.

Pozdrav

Score 15.10.2012 20:38

Ma nista od restorana...:no:. Svako normalno mesto koje se meni svidja postavlja uslove koje ja ili ne mogu ili necu da ispunim, tako da otpada.

Najveci je problem sto vecina njih traze da imam iskustva u ranijem vodjenju restorana i to ne bilo gde nego u US sto ja nemam (doduse to traze i u Evropi na vidjenijim mestima za izdavanje...). Pa onda imaju neki cudan sistem, takozvani NNN, i kada bi mi izdali prostor, ja placam kiriju i JA treba da odrzavam zgradu i placam popravke, pa poreze, osiguranja i to?? Mislim...

Ma nema veze, smislicu ja nesto drugo, nigde ne zurimo...

strale016 15.10.2012 21:53

Sto ne probas neki fast food mozda za to nije toliko zahtevno.

Score 15.10.2012 22:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik strale016 (Poruka 32682)
Sto ne probas neki fast food mozda za to nije toliko zahtevno.

Ma ne, pa nije meni do toga da uradim bilo kakav restoran, fora je u tome da napravim onakav restoran u kome bih ja jeo sa zadovoljstvom a samim tim i klijentela, nase stvari, a to svakako nije fast food...od njih mi je muka kad ih vidim... al hvala na predlogu u svakom slucaju!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.