-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
dolphins |
08.05.2013 20:44 |
Pozdrav svima,
Molim za pomoc oko 39. na DS-230 , tacnije ``Name and address of Petitioner``.
Kada popunjavam primerke obrazaca za suprugu i dete , u tom polju stavljam svoje podatke (jer sam ja izvucen) ili ja ovo nisam dobro skontao ?
Unapred hvala na odgovoru.
|
SEEUSAIC |
08.05.2013 20:46 |
@ pedjolino
Ne razumem, forma je za Natasu a u tom polju su navedeni Nemanja (petitioner), deca Milan i Svetlana? Greska je u nasem primeru ili kod tebe?
|
dolphins |
08.05.2013 21:04 |
Izvini ali ovo me je jos vise zbunilo.
Kada popunjavam DS-230 Part II ali primerak za suprugu tada :
pod 36. pisem njeno preyime pa ime pa srednje ime
pod 37. pisem njeno devojacko prezime
pod 38. njeno ime i prezime ali sa nasim ``kukama`` i ``kvakama``
pod 39. ?????
|
dolphins |
08.05.2013 21:12 |
Izvinjavam se u ovom ludilu zaboravih podatke za statistiku :
Prijava 2.put (prvi put davno) , dve prijave -supruga i ja.
Izvucen samo ja - 2014EU0005xxxx
Srbija
Puno pozdrava
|
pedjolino |
08.05.2013 21:19 |
Neznam mozda ja gresim znaci stavljam mene pa decu?
|
SEEUSAIC |
08.05.2013 21:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjolino
(Poruka 38484)
Neznam mozda ja gresim znaci stavljam mene pa decu?
|
Ako zelis odgovor moraces da postavis pitanje kako treba. Ako je forma za supruznika, onda stavljas sebe i decu (i obrnuto). Petitioner je na svakoj formi isti (onaj ko je izvucen).
|
ncitkovic |
09.05.2013 16:32 |
Pri ispunjavanju gdje se sve pise CASE NUMBER? U gornjem uglu svih dokumenta (dsp 122 i ds230) i na kuverti?? jel se moze obicno s kemijskom? Danas planiram slat pa cisto da budem na sigurnom.
|
Kako stojite sa slanjem? Jel vec neko poslao papire? :D
|
SEEUSAIC |
09.05.2013 16:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ncitkovic
(Poruka 38518)
Pri ispunjavanju gdje se sve pise CASE NUMBER? U gornjem uglu svih dokumenta (dsp 122 i ds230) i na kuverti?? jel se moze obicno s kemijskom? Danas planiram slat pa cisto da budem na sigurnom.
|
Ne mislim da je potrebno. Ne pise nigde u uputstvu a na svakoj formi pise ko je petitioner (imaju podatke o porodici iz originalne prijave, ne verujem da tako lako mogu da izgube forme). S druge strane, ne moze ni da smeta, od viska glava ne boli :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ncitkovic
(Poruka 38518)
|
Ja sam case number stavio na svaku stranicu dokumenata, u gornji desni ugao!
Na kovertu nisam stavljao!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:33. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.