ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1454)

Djordje 1991 31.08.2014 16:53

Pozdrav svima... Ucestvovao sam na DV-2015 ali nisam izvucen. Da li se zna hoce li biti mozda novi krug izvlacenja u septembru i kako uopste to saznati ako bude? Hvala :drool:

familly 31.08.2014 17:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Djordje 1991 (Poruka 48323)
Pozdrav svima... Ucestvovao sam na DV-2015 ali nisam izvucen. Da li se zna hoce li biti mozda novi krug izvlacenja u septembru i kako uopste to saznati ako bude? Hvala :drool:

Nema drugog kruga. Pocetkom oktobra se salje za 2016. Igraj svake godine dok te ne izvuku. Srecno !

Djordje 1991 31.08.2014 17:36

Ok. Moram igrati nema druge. Jedino sam u dilemi sad mada ne verujem da je neko upucen u to, posto sam sad u usa na j1 programu pa sam kontao da ostanem ilegalno, ako bi me kojim slucajem izvukli sledece godine dal bi to sta vredelo ili kontam da bi me samo isterali odavde ako nesto pokusam. :D

mikiSA 31.08.2014 23:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Djordje 1991 (Poruka 48326)
Ok. Moram igrati nema druge. Jedino sam u dilemi sad mada ne verujem da je neko upucen u to, posto sam sad u usa na j1 programu pa sam kontao da ostanem ilegalno, ako bi me kojim slucajem izvukli sledece godine dal bi to sta vredelo ili kontam da bi me samo isterali odavde ako nesto pokusam. :D

Nemoj se zezati sa ilegalnim ostankom: jedan je probao pa su ga deportovali kad je probao promijeniti status preko osvajanja DV lutrije u US.

Djordje 1991 01.09.2014 01:53

Znam, zato i jesam u dilemi. Ali ako nista produzavacu na turisticku vizu po sest meseci dok ne prodje izvlacenje, tako cu biti bar legalno ovde u tom trenutku. Da ne smaram vise, ali kontam ako izvuku dosta lakse i brze bi se to sve zavrsilo odavde. :D

anja.dim 01.09.2014 08:28

Pozdrav svima!
Relativno skoro sam počela da razmatram opciju odlaska i tek prikupljam informacije kojih ovdje vidim ima jako puno. Koliko do sada vidim ljudi većinom odlaze sa porodicom ili ih porodica tamo već čeka. Interesuje me da li ima neko ko je sam otišao bez porodice i prijatelja, sa njim ili tamo? Ili da li neko tako nešto pokušava? Kakve su šanse uopšte da se bez porodice i prijatelja, znači potpuno samostalno nešto uspe i što se tiče odlaska i ostanka tamo?

SRBghost 01.09.2014 13:15

Imas apsolutno iste sanse kao i neko sa porodicom. Bitno je da ispunjavas uslove sa skolom ili poslom, da nemas dosije, da uredno prodjes lekarski i to ti je to.

anja.dim 02.09.2014 13:56

Ne znam koliko je to formalnost ili ne, ali vidim da je neophodno pozivno pismo da bi viza bila odobrena, a ako nemaš nikoga tamo ko bi ti ga poslao, kako se onda to rešava?

johnywalker 02.09.2014 15:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik anja.dim (Poruka 48353)
Ne znam koliko je to formalnost ili ne, ali vidim da je neophodno pozivno pismo da bi viza bila odobrena, a ako nemaš nikoga tamo ko bi ti ga poslao, kako se onda to rešava?

Ne znam gdje si to vidjela ali taj kriterij/uslov da imas pozivno pismo je 100% netačan. To nigdje nećeš moći naći da piše (barwm ne na zvaničnim stranicama, a one i jesu najvaznije).

NS2015 02.09.2014 18:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnywalker (Poruka 48354)
Ne znam gdje si to vidjela ali taj kriterij/uslov da imas pozivno pismo je 100% netačan. To nigdje nećeš moći naći da piše (barwm ne na zvaničnim stranicama, a one i jesu najvaznije).

Hoces da kazes da je pozivno pismo neophodno da se nosi na intervju? Tacnike bez njega nema vize

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:07.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.