-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
wrath:of:the:lich:king |
20.05.2009 14:37 |
@kaneolopa za agencije: TRUE. Preko craigslist sami spamovi. Evo muska polovina danas ide na intervju pa cemo videti je l jos jedan spam. Inace ovo nase mesto je kao NS, ali u blizini je Detroit. Mi bismo isli odavde ali gde cemo bez para i posla. Da je tesko tesko je jer je neizvesan i ovaj posao na kome smo trenutno, radimo 4 dana nedeljno. KAd bi uspeli da skupimo neki kes pa da odemo u drugi grad. Ali opet gde, kad nemas nikoga i ne znas maltene nista. Razmisljali smo i u Cikago, a ja navijam za Kaliforniju :D ali od toga svega, za sada, nista. Najradije bih ja na Tasos (Grcka) da gajim masline.
|
dejancic |
21.05.2009 23:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik baraba
(Poruka 10116)
iz prvog puta
|
Kratko, ali ubitacno:grin::bravo:
|
Iz drugog puta.
Da sam dobio prvi put, verovatno bi i otisao. Ovako drugi put iako sam dobio odustajem.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gox79
(Poruka 10126)
Iz drugog puta.
Da sam dobio prvi put, verovatno bi i otisao. Ovako drugi put iako sam dobio odustajem.
|
ne odustaj. udji vidi kako je pa posle odustani ali nemoj da ne probash.
|
wrath:of:the:lich:king |
23.05.2009 02:37 |
Mi iz drugog
@gox uzmi vizu nece da se baci, jedino ako imas da je platis.. nemoj da se kajes posle...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik baraba
(Poruka 10131)
ne odustaj. udji vidi kako je pa posle odustani ali nemoj da ne probash.
|
Pa jeste, samo sto to probavanje moze dosta da kosta...
|
dejancic |
26.05.2009 23:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gox79
(Poruka 10185)
Pa jeste, samo sto to probavanje moze dosta da kosta...
|
jaoo :krstise:
|
wingreen |
27.05.2009 07:54 |
gox79, i mi smo bili u slicnoj situaciji prosle godine (dete, suprug i ja), ja sam aplicirala iz ciste radoznalosti, nemajuci nikakav plan jer iskreno nisam ni verovala da mogu biti izvucena. Kada se to desilo bila sam u soku, i dugo smo razmisljali i premisljali da li da idemo ili ne, iz istog razloga kao i ti, sve je skupo i neizvesno a nikoga tamo nemamo. Imali smo prijatelje nasih prijatelja sto je bilo nesigurno a sada se ispostavilo da je zaista bilo nesigurno sto se tice pomoci tih prijatelja na koje smo godinu dana racunali.
Ali, znali smo da je to sansa koja se jednom pruza i dali smo sve od sebe da nekoga nadjemo ko ce nam se naci u pocetku. Neke kontakte smo i sami ostvarili, bukvalno smo poslali poruku i objasnili situaciju ne ocekujuci nista (neke ljude smo nasli na FB) i svim prijateljima rekli situaciju. Svi su nam odgovorili i to pozitivno, mogu ti reci naslo se dosta ljudi i to uglavnom ljudi iz naseg kraja, cak su neki sami zvali i nudili nam da oni kontaktiraju svoje prijatelje za nas. Mi smo se za sada odlucili za ove kontakte koje smo sami ostavrili. Nadamo se i verujemo da ce sve biti u redu.
Mozda te moja prica navede da razmislis jos jednom.
Pozdrav!
|
E, nema sanse da ne uzmes.
Svi koji su imali prilike, a nisu iskoristili ceo zivot se kaju.
Para nije mala, ali je mnogo manje od "sto nisam -bas sam bio budala...."
Uzmi vizu idi, vidi, probaj, ako ne uspes bar ces imati malo duzi godisnji.
:no::no: ne odustaj na prvom stepeniku.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:50. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.