ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Zamolio bih za pomoc! (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=673)

celestine 26.06.2010 20:09

oli stvarno si preterao/la. Zana je tu duze od tebe, u USA je i rado pomaze veoma korisnim savetima svima. Ja sam ti vec jednom dala odgovor-rekla ti da pogledas topic naslovljen Druga koverta....a ti i dalje navalio.....
No, pripisacemo to tvom mozda nedovoljno dobrom razumevanju serpskog jezika

lenhi 26.06.2010 20:14

To što Žane ima svugdje nema veze sa tvojim upadima po temama!
Žana upada kada ima nešto da pomogne drugima sa svojim odgovorima. A šta ti radiš osim što kupiš informacije na brzinu i lupaš postove gdje god ti padne na pamet?!

oligoce 26.06.2010 21:18

a sto to svi ste navalili protiv mene? ja sam pitala nasla sam post i sve je ok, i ne znam u cemu je problem...nikoga nisam navredila, dobro savladam srpski ali nema veze da se sad opravdam pred svima....hvala vam u svakom slucaju kad vi od nista pravite tenzije i probleme.

p.s izvinjavam se ako sam neko i nekako uvredila...nije mi bila ta namera

celestine 26.06.2010 21:51

oli, ne radi se o tome. Nikog nisi uvredila, samo problem nastane sto se tema raspline, ode u nezeljenom pravcu i onda kada zelimo da nadjemo potrebne informacije to nije moguce jer previse postova nema apsolutno nikakve veze sa topic-om. Mene je tecimo interesovalo kako ce moj sin nastaviti skolovanje u USA. Zanimala me osnovna skola. Na topic-u vezanom za skolovanje u USA je vecinom bilo govora o fakultetima pa sam postavila ja svoj topic i par ljudi mi je odgovorilo i zahvalna sam im. Dakle oli, prvo pregledaj vec sve postojece topic-e i postove pa ako tu ne nadjes odgovor otvori novu temu.
E sad posto smo i mi otisli potpuno off topic, mogli bismo se bataliti ove zaludne price...
Pozdrav svima

wl@t.Co 11.12.2010 16:15

Evo samo da iskoristim priliku da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli oko ambasade... Da javim da sam od 26.10.2010 u NYC-u, da sam imao jako mnogo srece prilikom pronalazenja posla i da sam uspeo da nadjem solidnu sobu za iznajmljivanje (sad se vec lakse dise).
Inace, imao sam "problem" sa SSN-om. Na papirima za GC je, secam se dobro, bila stavka koja se ondnosi na to da li zelite da pokrenete proceduru za SSN. Koliko se secam cekirao sam ali "ljubazna" sluzbenica u SSS-u mi rece na nekom odvratnom kineskom naglasku da nema aplikacije koja odgovara mojim podacima i da moram da apliciram ponovo. Sad cekam, nadam se da ce i SSN i GC uskoro... Puno pozdrava i pisite ako imate pitanja, rado cu odgovoriti na svako. :book:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:37.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.