![]() |
oli stvarno si preterao/la. Zana je tu duze od tebe, u USA je i rado pomaze veoma korisnim savetima svima. Ja sam ti vec jednom dala odgovor-rekla ti da pogledas topic naslovljen Druga koverta....a ti i dalje navalio.....
No, pripisacemo to tvom mozda nedovoljno dobrom razumevanju serpskog jezika |
To što Žane ima svugdje nema veze sa tvojim upadima po temama!
Žana upada kada ima nešto da pomogne drugima sa svojim odgovorima. A šta ti radiš osim što kupiš informacije na brzinu i lupaš postove gdje god ti padne na pamet?! |
a sto to svi ste navalili protiv mene? ja sam pitala nasla sam post i sve je ok, i ne znam u cemu je problem...nikoga nisam navredila, dobro savladam srpski ali nema veze da se sad opravdam pred svima....hvala vam u svakom slucaju kad vi od nista pravite tenzije i probleme.
p.s izvinjavam se ako sam neko i nekako uvredila...nije mi bila ta namera |
oli, ne radi se o tome. Nikog nisi uvredila, samo problem nastane sto se tema raspline, ode u nezeljenom pravcu i onda kada zelimo da nadjemo potrebne informacije to nije moguce jer previse postova nema apsolutno nikakve veze sa topic-om. Mene je tecimo interesovalo kako ce moj sin nastaviti skolovanje u USA. Zanimala me osnovna skola. Na topic-u vezanom za skolovanje u USA je vecinom bilo govora o fakultetima pa sam postavila ja svoj topic i par ljudi mi je odgovorilo i zahvalna sam im. Dakle oli, prvo pregledaj vec sve postojece topic-e i postove pa ako tu ne nadjes odgovor otvori novu temu.
E sad posto smo i mi otisli potpuno off topic, mogli bismo se bataliti ove zaludne price... Pozdrav svima |
Evo samo da iskoristim priliku da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli oko ambasade... Da javim da sam od 26.10.2010 u NYC-u, da sam imao jako mnogo srece prilikom pronalazenja posla i da sam uspeo da nadjem solidnu sobu za iznajmljivanje (sad se vec lakse dise).
Inace, imao sam "problem" sa SSN-om. Na papirima za GC je, secam se dobro, bila stavka koja se ondnosi na to da li zelite da pokrenete proceduru za SSN. Koliko se secam cekirao sam ali "ljubazna" sluzbenica u SSS-u mi rece na nekom odvratnom kineskom naglasku da nema aplikacije koja odgovara mojim podacima i da moram da apliciram ponovo. Sad cekam, nadam se da ce i SSN i GC uskoro... Puno pozdrava i pisite ako imate pitanja, rado cu odgovoriti na svako. :book: |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:37. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.