ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervjui DV2011 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=770)

Ivana MS 03.12.2010 16:28

Zar je moguce da nije bilo jos clanova na razgovoru u ambasadi u novembru?.....Niko da podeli svoja iskustva...?

Gugly 04.12.2010 03:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivana MS (Poruka 19899)
Zar je moguce da nije bilo jos clanova na razgovoru u ambasadi u novembru?.....Niko da podeli svoja iskustva...?

Izgleda da nije.. vec bi se neko pohvalio.. I ja sam otkazao moj novembarski intervju, pa cu ga pomeriti za neka 3-4 meseca..

celestine 04.12.2010 10:48

Mi imali zakazano za 18 novembar ali odlozili...za mart

aco 04.12.2010 16:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivana MS (Poruka 19899)

I ja sam odlozio za 2-3 meseca... mada i bolje sto sam to uradio s obzirom da sam skoro saznao da mi nece biti lokacija Atlanta vec verovatno Chicago :smil42fc:

Ivana MS 04.12.2010 16:49

Znaci da ne brinem :) i da vasa iskustva ocekujemo marta,aprila :bravo:...samo da znate vreme leti :obrva:

Score 04.12.2010 17:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik aco (Poruka 19904)
I ja sam odlozio za 2-3 meseca... mada i bolje sto sam to uradio s obzirom da sam skoro saznao da mi nece biti lokacija Atlanta vec verovatno Chicago :smil42fc:

Covece, nece ostati mesta za amere u Chicago-u koliko nas tamo ima?! Bar sudeci po ovom forumu.

Sto se intervjua tice, ja sam BIO na mom 22. Novembra i sve je bilo fino i peachy... ali u jedmon u trenutku kaze mi NAS COVEK koji je radio na salteru (tip iz Vojvodine?) i koji je dilovao sa mojim slucajem, ovo je sve u redu samo gde vam je izvod iz banke? :wtf: Ja rekoh, pa niko mi nije rekao da ga donesem?? Ode ti on i eto ti dolazi konzulka posle dva minuta, i sva se presavila od izvinjavanja, kao nova direktiva, moramo da trazimo od svakoga pa kao "sorry al' jbg"... i dade mi novi termin da im donesem potvrdu iz banke, za prekosutra, u ponedeljak 6-tog. Kaze, 40,000 $US ce biti dovoljno za nas cetvoro, zena, ja i dva klinca. :blink: Ili ona cuvena I-forma.

Ma nije problem, samo malo te strecne kad kaze, ono, sve je ok, ALI...

Ma videcemo sad u ponedeljak, da i to jednom skinem sa dnevnog reda vise...

batiša 04.12.2010 20:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Score (Poruka 19906)
Covece, nece ostati mesta za amere u Chicago-u koliko nas tamo ima?! Bar sudeci po ovom forumu.

Sto se intervjua tice, ja sam BIO na mom 22. Novembra i sve je bilo fino i peachy... ali u jedmon u trenutku kaze mi NAS COVEK koji je radio na salteru (tip iz Vojvodine?) i koji je dilovao sa mojim slucajem, ovo je sve u redu samo gde vam je izvod iz banke? :wtf: Ja rekoh, pa niko mi nije rekao da ga donesem?? Ode ti on i eto ti dolazi konzulka posle dva minuta, i sva se presavila od izvinjavanja, kao nova direktiva, moramo da trazimo od svakoga pa kao "sorry al' jbg"... i dade mi novi termin da im donesem potvrdu iz banke, za prekosutra, u ponedeljak 6-tog. Kaze, 40,000 $US ce biti dovoljno za nas cetvoro, zena, ja i dva klinca. :blink: Ili ona cuvena I-forma.

40,000$us........prava sitnica.Nadam se da tu "NOVU DIREKTIVU" nisu dobili u ambasadi u Beogradu:smrc:

TheNenad 04.12.2010 20:58

A bre, skupiš još malo love i ideš na EB-5 vizu kao grof! :ohman:

aco 04.12.2010 21:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Score (Poruka 19906)

Sta cu Score kad jedino tamo imam nekog... a i nije bas Chicago nego Rockford za pocetak :)

Sto se tice izvoda, koliko li traze da bude na racunu ako neko ide sam? Koliko cujem u Beogradu to nisu trazili, ali ko zna mozda od nove godine pocnu i ovde da traze da se prilozi?!

celestine 04.12.2010 22:01

u nekim ambasadama su uvek trazili. koliko je meni poznato u bg veoma retko. ono sto mene najvise zanima je da li si Score vec platio za vize pa su ti onda trazili izvod ili.........?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.