ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2012 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=776)

Positive Vibe 29.10.2010 20:26

Evo da se prijavimo moja devojka i ja. Nasa druga prijava. :==D:

lakilaki 30.10.2010 10:05

Evo i moj muz i ja :skviz:
prvi put. srecno svima :1072:

zainteresovana 30.10.2010 12:44

Submission Confirmation: Entry Received
Success!
PRVI PUT!!!!! :1072:

Srecno svima!!!!!!!!!!!!

nikita61 30.10.2010 13:53

Suprug i ja + dvoje dece. Oboje smo se prijavili kao nosioci:bravo:

libertas222 30.10.2010 15:07

Evo dečko i ja, oboje prvi put. Colorado springs zvuči super:grin:
sretno svima:;D:

mala mimi 30.10.2010 20:01

evo i moji muz i ja i jedno dete, prvi put, nismo sigurni da li da idemo i ako nas izvuku, ali da oprobamo srecu pa cemo da vidimo. pozz svima

slobo26 31.10.2010 01:52

Ja po drugi put, nadam se da ce biti uspeshno :) ...

Bio sam 2008. na J1 (5 meseci na Aljasci) ...

vrhunski 31.10.2010 05:24

ja 13.ti
devojka 3ci
ortak 6ti
ortak 1vi
keva 2gi
brat 1vi
cale 2gi

olivera77 31.10.2010 06:55

Ja i suprug prvi put pa sta bude :)))
Vrhunski nasmejao si me,ti prijavio celu porodicu i celo drustvo :))

ZeljkoUSA 31.10.2010 09:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mala mimi (Poruka 19382)
evo i moji muz i ja i jedno dete, prvi put, nismo sigurni da li da idemo i ako nas izvuku, ali da oprobamo srecu pa cemo da vidimo. pozz svima

Puno srece prilikom izvlacenja i samo jedna molba oko eventualnog odlaska... Zelim vam da sto pre budete sigurni da li bi isli jer ima ljudi koji salju godinama i cekaju kao zapete puske, a vi bi da oprobate srecu (sto je vase pravo).
Lutrija je vrlo ozbiljna stvar i menja ljudima zivot u trenutku iz korena. Zato upucujem molbu da se odlucite sto pre kako ne bi dobijali ljudi koji se "igraju" pa ipak prelome da im je i ovde ok...
Nadam se da ces me shvatiti, dobronamerno je i posteno prema svima koji su sigurni!!!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.