ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Mejl o ponistenju rezultata lutrije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=925)

nikita61 28.05.2011 22:01

odlicno...to me bas zanima,mada ne ocekujem neki previse konkretan odgovor:no:

jovke 28.05.2011 22:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Isabelle (Poruka 23517)
Ma nisu toliko smotani, imaju podatak tacno u zadnju cifru koliko je prijava bilo u Oktobru, i koliko je sada, nemoj da se zamaras s tim, jer oni moraju objaviti zvanicne statistike kasnije

Oni su vec objavili ukupan broj prijavljenih za DV-2012 i nece to vise ciniti. Ostaje im jos samo da objave po drzavama pojedinacno broj dobitnika. Znaci, i da je sistem pojeo neke ljude, i da recimo sad u bubnju ima 5 miliona manje ljudi u igri za Jul, nigdje se to prikazati nece. I u tom slucaju imaju dovoljno igraca da zadovolje broj dobitnika po drzavama!
Vidjecemo kad prodje 15. Jul ko je dobitnik i pod kojim uslovima se usrecio! :==D:

nikita61 29.05.2011 09:03

Zanima me jos jedna stvar...Da li je neko ko je prijavljen recimo kao ja 30. oktobra dobio mail?

kmarko79 29.05.2011 09:31

Citam na immigration forumu da ima svakakvih situacija u vezi sa tim mailom.. Npr. nisu ga dobili ni neki koji su bili izvuceni 1.maja. Jedan je poslao 9 prijava a nije dobio odgovore na 5 mailova na hotmailu, 4 na drugim mail racunima dobio.
Jedan je poslao e-mail KCC-u i dobio odgovor: "If you checked the website and destroyed your confirmation number then you will automatically receive communication." Mislio sam da mozda ne salju mailove samo onima koji nisu stigli provjeriti rezultate, kao ja, ali opet ima i onih koji nisu provjerili a dobili mail... Zbrci izgleda nema kraja.
Ima i anketa i jos jedna rasprava.

Vladana123 29.05.2011 09:52

@nikita61
I suprug i ja smo dobili mail oko 18.05. a prijavila sam nas baš tog 30.10.Da kazem jos da imamo i razlicite mail adrese tako da nema zabune oko slanja.

City Lights 29.05.2011 11:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vladana123 (Poruka 23525)
@nikita61
I suprug i ja smo dobili mail oko 18.05. a prijavila sam nas baš tog 30.10.Da kazem jos da imamo i razlicite mail adrese tako da nema zabune oko slanja.

Također prijavljena 30.10. i stigao mi je mail 19.05.

ZeljkoUSA 30.05.2011 08:56

Pretpostavljam da vecina ljudi ima svoj CN i da ovi mejlovi nece imati neki znacaj. Nije takav slucaj za onoga ko je pobesneo, izbrisao, pocepao,....

Svi mi ostali, sta ima veze, svejedno je dobili mejl ili ne, jel tako...?!? Ne verujem da su dobili samo oni koji su u bubnju....

nikita61 30.05.2011 09:52

I hope so. Nista nam drugo inace i ne preostaje nego da se nadamo:obrva:

Vuvuzela 30.05.2011 21:14

Evo odgovora za sad. Kao što smo i očekivali poruka je generirana automatski, no možda se ipak netko i oglasi s konkretnijim odgovorom.

Greetings,

Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate
group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they
can be found here:
http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html.

This is an automated message, please do not reply.

:woohoo::woohoo::woohoo:

Vuvuzela 30.05.2011 21:38

Nego ljudi pišite im svi, neka vide da ima puno ljudi koji nisu dobili taj nesretni mail. adresa (na koju sam ja poslao) je: KCCDV@state.gov

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:20.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.