-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
ne znam dal je neko skontao sledeće:
grand total prijava za DV2010 je 9,534,011
grand total prijava za DV2011 je 12,001,578
grand total prijava za DV2012 je 14,768,659
grand total prijava za DV2013 je 7,941,332.
rastao je lepo svake godine do 2012 i sad je opao prvi put. odkud to? izbacili su ove godine samo Bangladeš, koliko znam. al dodali su Poljsku. sve u svemu, ne znam dal nam to povećava šanse. možda je region Evrope ostao sličan kao ranijih godina, a ne znam dal drugi regioni utiču na nas.
što se tiče ex-Yu regiona, beleži se najveći rast prijava iz Makedonije, pa Srbije, malo je uvećan iz Hrvatske, a iz Slovenije ima malo prijava.
treće. što se tiče prijava iz različitih država širom sveta, ne uočavam da je broj prijava proporcionalan ni broju stanovnika, ni obrnuto proporcionalan ekonomskom stanju, ni ništa slično. neke velike države nemaju tako puno prijava, a neke male države imaju jako puno (npr. Albanija). neke bogate države imaju solidan broj prijava (npr. skandinavija), a neke siromašne imaju jako malo prijava. neke iz Afrike ili istočne Evrope imaju jako malo, a neke jako puno. iz srednje Azije imaju velik broj prijava.
|
najbolji su u DV2013:
Nigeria 1,356,396
Ghana 908,910
Ukraine 852,856
Ethiopia 582,238
Egypt 394,832
Iran 369,118
Nepal 308,794....
:nene:
mi smo još super. moramo biti svesni da ima delova sveta gde je mnogo gore nego ovde.
samo sam ukratko prokomentarisao u prethodnom postu moja zapažazanja. nisam ulazio u detaljne statističke analize i korelacije. ali eto, Nepal relativno mala država i svi se prijavili. :naughty:
|
Za nas balkance ako ostanu iste cifre dobitnika pojedinacno iz ex-yu drzava kao do sada, ne igra nam ulogu milion prijava gore-dole. Ionako svake godine isti broj ili smanjuju broj dobitnika za ex-yu republike a nas puno kandidata. Sto smo blizi EU (bar u prici) sve vise nas se prijavljuje na lutriju! :woohoo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 26504)
Moje misljenje je poznato starijim forumasima. Ne verujem da ce dozvoliti da prijava bude 100$ (sto bi meni bilo u redu) zbog podjednakih sansi iako nema logike. Tih ulozenih 100$ je smesna cifra za ono sto vam je potrebno ukoliko stvarno zelite da se preselite i zivite u USA. Moje misljenje je da ce cifra biti 30-50$ ako se uopste usvoji predlog da se placa ucesce.
Svi mi koji zelimo da se placa prijava za GC! Hehe!
|
ooo Boze o kakvom usvajanju je tu rijec,pricate ko da je negdje pocelo to usvajanje hoceli se placat il ne... to je samo bubanje od nas forumasa apsurdno...sto se mene tice to meni nesmeta hoce li se placati il ne..ali ima ljudi koji to nece moci i ovo ima je jedina sansa da se spasu :blink: a i oni imaju zelju mozda ko i vecina nas da ucestvuju u ovoj igri :wtf:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke
(Poruka 26512)
Za ostale ex-yu zemlje vidimo i nije drasticno povecanje broj ucesnika, ali za Srbiju je ovaj broj bas otisao na gore visoko u odnosu na proslu godinu. Ako uz to opet nastave da smanjuju broj dobitnika po drzavama za nase prostore, nase sanse tonu li tonu...
Mislim da ne vrijedi napamet pricati o toj naplati prijavljivanja od sledece godine. Bezveze sami sebe lozimo na to, ako nema zvanicne informacije ili bar sigurne najave o tome na nekom njihovom sajtu.
|
Zadnje dvije recenice se slazem sa tobom:grin::grin::grin::grin::grin:
|
ZeljkoUSA |
28.04.2012 23:28 |
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
Moje misljenje je poznato starijim forumasima. Ne verujem da ce dozvoliti da prijava bude 100$ (sto bi meni bilo u redu) zbog podjednakih sansi iako nema logike. Tih ulozenih 100$ je smesna cifra za ono sto vam je potrebno ukoliko stvarno zelite da se preselite i zivite u USA. Moje misljenje je da ce cifra biti 30-50$ ako se uopste usvoji predlog da se placa ucesce.
Svi mi koji zelimo da se placa prijava za GC! Hehe!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aden
(Poruka 28453)
ooo Boze o kakvom usvajanju je tu rijec,pricate ko da je negdje pocelo to usvajanje hoceli se placat il ne... to je samo bubanje od nas forumasa apsurdno...sto se mene tice to meni nesmeta hoce li se placati il ne..ali ima ljudi koji to nece moci i ovo ima je jedina sansa da se spasu :blink: a i oni imaju zelju mozda ko i vecina nas da ucestvuju u ovoj igri :wtf:
|
Ko zna da procita sta pise vidi da se o nagadjanjima i prica :blink:
|
domo-kun |
30.04.2012 14:14 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aden
(Poruka 28453)
|
Da, pocelo je i to odavno... Evo mozes videti da je bill prosledjen senatu u Novembru, ko zna mozda je i usvojen... Tako da nije da samo forum u Srbiji prica o tome, izguglaj malo pa ces videti da je ova vest svuda ;)
http://online.wsj.com/article/SB1000...327874672.html
Trebalo bi da se placa, jer ima mnogo ljudi koji misle da je ovo igra na srecu (i ti imas takvo misljenje...), kao i mnogo laznih prijava...
Ovo im je jedina sansa da se spasu? Ovo nije igra na srecu, ako hoce da se spasu nek igraju loto ili bingo, vece su sanse. A ako dobro znam, bilo koja igra na srecu se placa.
Ako neko nema $30-40, nema ni $2000 koji su potrebni samo da dotaknes tlo US. Sto se mene tice moze da bude i $200 ako ce to eliminisati one koji misle da je ovo igra na srecu ili prilika za zezanje, samo ovde na forumu ima ljudi koji igraju godinama ( kao ZeljkoUSA).
Evo i video senatora Charles Schumer-a gde predstavlja bill, http://www.c-spanvideo.org/appearance/600674179
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik domo-kun
(Poruka 28620)
Da, pocelo je i to odavno... Evo mozes videti da je bill prosledjen senatu u Novembru, ko zna mozda je i usvojen... Tako da nije da samo forum u Srbiji prica o tome, izguglaj malo pa ces videti da je ova vest svuda ;)
http://online.wsj.com/article/SB1000...327874672.html
Trebalo bi da se placa, jer ima mnogo ljudi koji misle da je ovo igra na srecu (i ti imas takvo misljenje...), kao i mnogo laznih prijava...
Ovo im je jedina sansa da se spasu? Ovo nije igra na srecu, ako hoce da se spasu nek igraju loto ili bingo, vece su sanse. A ako dobro znam, bilo koja igra na srecu se placa.
Ako neko nema $30-40, nema ni $2000 koji su potrebni samo da dotaknes tlo US. Sto se mene tice moze da bude i $200 ako ce to eliminisati one koji misle da je ovo igra na srecu ili prilika za zezanje, samo ovde na forumu ima ljudi koji igraju godinama ( kao ZeljkoUSA).
Evo i video senatora Charles Schumer-a gde predstavlja bill, http://www.c-spanvideo.org/appearance/600674179
|
I treba da se uvede placanje,tim putem mi menjamo zivot iz korena.Tako da ja to podrzavam maksimalno,kao sto kazes,mnogi se samo zezaju.....
|
Aristotel |
10.08.2012 01:27 |
Je li se zna konačan broj dobitnika 2013! :) da vidimo statistiku ....
p.s. Jedna stvar mi nije jasna! to kada u maju izadju rezultati! Ti odmah znaš da li si izvucen ili kasnije ima još neka izvlačenja! ( neko spominje oktobar)
P.P.S. Jedna nejasnoća! Prijavljuje se bracni par! I Muž se i odabere status da je ozenjen i doda svoju ženu , takodje Žena se prijavi i doda status da je udata i doda svog muža! To bi značilo da bračni par ima duplo veću šansu za dobitak od nekog ko se prijavljuje sam! Ili sam u krivu? :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aristotel
(Poruka 30829)
Je li se zna konačan broj dobitnika 2013! :) da vidimo statistiku ....
|
Primljeno je ukupno 7,941,400 aplikacija (sa derivatima 12,577,463(ako se pitas sta su derivati, to su muz/zena i deca koja su prijavljena pored samog nosioca)). Od ovog broja izvuceno je 105,628 ucesnika od kojih je 303 iz Srbiije, 54 iz BIH, 75 iz Hrvatske, 183 sa Kosova, 262 iz Makedonije, 11 iz Montenegra. nadam se da je ovo dovoljno statistike. Ako nije ima jos podataka :grin:
Citat:
(Poruka 30829)
p.s. Jedna stvar mi nije jasna! to kada u maju izadju rezultati! Ti odmah znaš da li si izvucen ili kasnije ima još neka izvlačenja! ( neko spominje oktobar)
|
Iako pise na raznim temem u ovom forumu, pokusacu da ti objasnim da razumes.
Prijave su u oktobru svake godine, a rezultati su u maju naredne. Kada se prijavljujes dobijas komfirmacioni broj pomocu cega proveravas dal si izvucen ili ne. Ukucas taj broj i ako vidis da tamo pise You are among...znaci da si izvucen, a ako pise has not been selected znaci da nisi izvucen. Posto puno ucesnika odustane ili otpadne zbog raznih razloga, ostaje slobodnih mesta koje moraju da popune, jer po imigracionom zakomnu moraju svih 55.000 viza da podele. E zbog toga su oni uveli oktobar. Tako da ukratko receno u maju su rezultati, a ako ostane slobonih mesta izvalace ponovo u oktobru...Nadam se da je sad jasno :obrva:
Citat:
(Poruka 30829)
P.P.S. Jedna nejasnoća! Prijavljuje se bracni par! I Muž se i odabere status da je ozenjen i doda svoju ženu , takodje Žena se prijavi i doda status da je udata i doda svog muža! To bi značilo da bračni par ima duplo veću šansu za dobitak od nekog ko se prijavljuje sam! Ili sam u krivu? :)
|
Naravno da bracni par ima vecu sansu da dobije. bas kao sto si i ti rekao:grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:26. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.