ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Jel poslao neko prve formulare? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=944)

bozic.ns 21.05.2013 13:58

Tako je, pratio sam dok je koverta bila u Srbiji preko sajta pošte http://posta.rs, a posle preko http://usps.com

oskark 21.05.2013 19:45

Kada sam ja slao, samo sam iskljucivo proveravao preko posta.rs sajta i redovno su mi pisali gde je update. Nisam ni isao na usps. Barem je tako bilo prosle godine.

@bozic.ns

Za proveru dali je stigla posta mora da se ceka, mozes da proveris ali dobices isti odgovor kao i svi, da probas posle 4 nedelje od prilike. Ja sam tek posle mesec dana dobio odgovor da je posta primljena i da je sve ok.

oskark 21.05.2013 20:07

Evo bas sam preturao po stvarima i nasao sam svoj broj. a evo sa postinog sajta http://i41.tinypic.com/33lngid.gif

PS, slucajno ili ne sutra 22. maja mi stize zelena karta, na isti dan kada je posta pristigla u Kentucky prosle godine :D

ctpubop 21.05.2013 21:00

usps.com ima opciju da salje update emailom. Izgleda da funkcionise. evu updavo sam dobio prvi email od njih. Pismo je upravo stiglo u NY:

Shipment Activity Location Date & Time
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Processed through USPS Sort Facility BETHPAGE, NY 11714 May 21, 2013 2:46 pm
Origin Post is Preparing Shipment
Acceptance SERBIA May 14, 2013 11:08 pm
Processed Through Sort Facility BEOGRAD C 11003 LETTERS, SERBIA May 14, 2013 11:08 pm
Processed Through Sort Facility BEOGRAD C 11003 LETTERS, SERBIA May 14, 2013 11:08 pm

sazi 22.05.2013 10:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 38862)
Evo bas sam preturao po stvarima i nasao sam svoj broj. a evo sa postinog sajta http://i41.tinypic.com/33lngid.gif

PS, slucajno ili ne sutra 22. maja mi stize zelena karta, na isti dan kada je posta pristigla u Kentucky prosle godine :D

Interesantno........kod mene je zadnja lokacija koverte izmenicna posta i posle toga nista. Tako su mi i rekli u posti da mogu samo da pratim do izlaska iz zemlje. Na USPS mogu da vidim da je isporuceno, ali ne i ko je potpisnik.
Sve najbolje u USA. Pozdrav

sazi 22.05.2013 10:55

Evo da se ispravim sada sam ponovo proverila na postinom sajtu. Tabela je dopunjena, pise da je uruceno i potpisnik je JEARLS. Nadam se da je to ok.

via 22.05.2013 11:43

Poslala kovertu jučer i već sam na ivici nervnog sloma. Pa da li išta u ovoj prokletoj zemlji zaista funkcioniše, ja ne mogu da vjerujem. Na sajtu Pošta Srpske uredno imate opciju za praćenje pošiljke i kad pitate službenicu na šalteru 5 PUTA da li možete pratiti pošiljku do odredišta putem sajta i broja kojeg dobijete prilikom predaje odgovor je; da, naravno (u fazonu pa možeš, šta pitaš 5 puta). Danas provjeravam 10 puta, nema statusa ni da je pošiljka primljena, boj je nepostojeći. :wtf: Nakon poziva na tri broja i razgovora sa ljudima koji uopše ne znaju ni da imaju taj servis dođem do ljubazne gospođe koja mi provjeri pošiljku i kaže da je otišla za Ljubljanu i ne bude joj teško da ode do šefice i provjeri zašto ne mogu pratiti pošiljku putem interneta i dobije odgovor da jednostavno taj servis NE RADI, pošiljka se ne može pratiti na taj način :udri:
U FedEx-u smo dobili informaciju da bi cijena pošiljke bila oko 90KM, i vjerujte mi to je mala cijena za grč koji sada osjećam u želudcu. Dakle, svi koji šaljete iz RS-a moj savjet vam je dajte tih 90KM, bar ćete znati kad ja tačno pošiljka stigla, tko je primio itd. i smanjujete rizik od dobijanja čira na želudci, čime izbjegavate i troškove liječenja u USA. Dakle, kad sve saberete i oduzmete 90KM je mala cijena.:grin:

via 22.05.2013 12:08

Razmišljam, kad ta pošiljka stigne u Ljubljanu, da li će je oni možda zavesti po broju pa da je mogu dalje pratiti putem USPS-a? Šta mislite?

Inside@22 22.05.2013 12:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 38891)
Razmišljam, kad ta pošiljka stigne u Ljubljanu, da li će je oni možda zavesti po broju pa da je mogu dalje pratiti putem USPS-a? Šta mislite?

Ne... Tek kad dođe u New York ćeš moć pratiti preko USPS-a...

holmes 22.05.2013 14:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 38891)

Na sajtu Poste RS postoji samo info da je zaprimljena posiljka pod tim brojem tog dana kad sam predao. Nakon 9 dana na USPS sam pronasao da je koverta u NY. 3 dana kasnije dostavljena u prijemnu postu. Eto, sad se opusti i otvori pivce ;)

via 22.05.2013 18:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik holmes (Poruka 38902)
Na sajtu Poste RS postoji samo info da je zaprimljena posiljka pod tim brojem tog dana kad sam predao. Nakon 9 dana na USPS sam pronasao da je koverta u NY. 3 dana kasnije dostavljena u prijemnu postu. Eto, sad se opusti i otvori pivce ;)

Uh, opustila bih se ja kad bi za moju pošiljku bilo ikakvog statusa. Prema sajtu Pošte RS moja pošiljka je nepostojeća. Štaviše, kad sam otišla danas u poštu i napravila opštu pometnju iz odjela "Izmjenična pošta" su mi rekli da uopšte nemaju praksu da unose te podatke na sajt. :wtf::wtf: Na moje pitanje čemu im onda služi opcija praćenja žena je samo slegla ramenima. Na šalteru mi
pak žena kaže da bi u Ljubljani trebali unijeti broj na "neki svoj sajt" pa da onda mogu pratiti. Koji sajt nema pojma, nije nikad ni čula za USPS... Dobila sam kontakt od glavnog otpravnika u odjelu "Izmjenična pošta", Ljubljana (gdje je pošta upućena) da ga nazovem sutra i provjerim kako stoje stvari, a oni će mu službeno poslati mail.
Očekuješ od ljudi koji svaki dan primaju i šalju pošiljke da znaju kako stvari funkcionišu, a njima kad spomeneš track-trace i USPS gledaju te kao da si pao s Marsa. Iz kojeg grada si ti slao papire, jesi išao na avio pošiljku?

DjoleBGD 22.05.2013 20:03

Jel se pise za ML. ime roditelja kao middle name ?????
Sta pisem za province ako sam u Beogradu jel pisem Srbija ili ostavljam prazno?

cvale 22.05.2013 20:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 38911)
Uh, opustila bih se ja kad bi za moju pošiljku bilo ikakvog statusa. Prema sajtu Pošte RS moja pošiljka je nepostojeća. Štaviše, kad sam otišla danas u poštu i napravila opštu pometnju iz odjela "Izmjenična pošta" su mi rekli da uopšte nemaju praksu da unose te podatke na sajt. :wtf::wtf: Na moje pitanje čemu im onda služi opcija praćenja žena je samo slegla ramenima. Na šalteru mi
pak žena kaže da bi u Ljubljani trebali unijeti broj na "neki svoj sajt" pa da onda mogu pratiti. Koji sajt nema pojma, nije nikad ni čula za USPS... Dobila sam kontakt od glavnog otpravnika u odjelu "Izmjenična pošta", Ljubljana (gdje je pošta upućena) da ga nazovem sutra i provjerim kako stoje stvari, a oni će mu službeno poslati mail.
Očekuješ od ljudi koji svaki dan primaju i šalju pošiljke da znaju kako stvari funkcionišu, a njima kad spomeneš track-trace i USPS gledaju te kao da si pao s Marsa. Iz kojeg grada si ti slao papire, jesi išao na avio pošiljku?

Kada pošiljka izadje iz BiH moguće je pratiti istu od njenog dolaska u Sloveniju pa sve do krajnje destinacije.
Evo odgovora od strane zvanicnog lica Pošta Srpske na moj, po zadržaju veoma oštar protest, na njihovo neažurno poslovanje.

"Poštovani,

putem našeg servisa za praćenje pošiljaka možete pratiti pošiljke samo u našem unutrašnjem saobraćaju, a za praćenje međunarodnih pošiljaka nakon što ih otpremimo ka inostranstvu možete koristiti ovaj servis za praćenje http://www.track-trace.com. U prazno polje unesete broj pošiljke u formatu RRXXXXXXXXXBA, a zatim selektujete državu.

Vaša pošiljka je 13.05. u zaključku broj 184 otpremljena za Sloveniju, jer pošiljke za USA otpremamo u tranzitu preko Pošte Slovenije. Dalje, putem linka koji sam vam gore navela, možete pratiti pošiljku. Trenutno je nema u sistemu praćenja Pošte Slovenije, jer pretpostavljam, još nije otpremljena za USA, ali vjerovatno će biti ili danas u toku dana ili sutra na jutarnjim letovima.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,

Marija Medarevic
Pošte Srpske a.d.
International Operations and Inquiry Department
Kralja Petra I Karadjordjevica 93
78000 Banja Luka, Republika Srpska
Bosnia and Herzegovina
tel. +387 51 241 579 fax. +387 51 211 055
www.postesrpske.com"

zlokotlokrp 22.05.2013 21:02

www.17track.net
Via probaj ovdje da vidite nesto o vasoj posiljci, i ja sam iz bosne i mogu vam reci da nisam ovdje pogledao vjerovatno bi za koji dan isao polupat postu :D

zlokotlokrp 22.05.2013 21:14

May 15, 2013, 9:32 am, Delivered, WILLIAMSBURG, KY 40769
May 15, 2013, 6:57 am, Arrival at Unit, WILLIAMSBURG, KY 40769
May 15, 2013, , Depart USPS Sort Facility, LEXINGTON, KY 40511
May 14, 2013, 11:55 pm, Processed through USPS Sort Facility, LEXINGTON, KY 40511
May 14, 2013, , Depart USPS Sort Facility, LOUISVILLE, KY 40231
May 14, 2013, 2:36 pm, Processed through USPS Sort Facility, LOUISVILLE, KY 40231
, , Origin Post is Preparing Shipment
09.05.2013 08:10:00, CROATIA, HRZAGB - ZAGREB 10003, Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ
09.05.2013 05:09:00, CROATIA, HRZAGB - ZAGREB 10003, Otprema pošiljke u uvozu prema:
09.05.2013 05:08:00, CROATIA, HRZAGB - ZAGREB 10003, Prispijeće pošiljke u Izmjeničnu poštu - UVOZ
Kao sto vidite nigdje ne pise nista o BIH

via 22.05.2013 22:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zlokotlokrp (Poruka 38916)
www.17track.net
Via probaj ovdje da vidite nesto o vasoj posiljci, i ja sam iz bosne i mogu vam reci da nisam ovdje pogledao vjerovatno bi za koji dan isao polupat postu :D

Ne, ni ovaj sajt ne poznaje moju pošiljku, mislim da ću ja ipak morat lupati poštu :==D:

Sutra zovem Jožu, glavnog otpravnika u Ljubljani, kažu u našoj pošti da razumije srpski, ako im je išta više vjerovati. Eto, javim vam šta je Jožek rekel. :grin:

via 23.05.2013 14:44

Razmjenila sam danas nekoliko mailova sa Gdinom. Jožom u Izmjeničnoj pošti, Lubljana i moram reći da je čovjek izuzetno ljubazan, susretljiv i nadasve informisan što mi poslije naših "stručnjaka" dođe kao pravo osvježenje. Nakon što je zaprimio moju pošiljku skenirao je kovertu, da se uvjerim da je stigla do njih, poslao mi linkove na kojima ću pratiti pošiljku dalje i dao informaciju da pošiljka sutra avionom nastavlja put za SAD. Dakle, kad pošiljka dođe do Ljubljane, oni je ODMAH unose i može se pratiti na njihovom sajtu www.poste.si , nakon ulaska u USA provjera ide preko USPS-a. Znači, kao što stoji u mailu koji je cukoni postavio. Moram priznati da sam odahnula kad se pošiljka napokon pojavila na njihovom sajtu :bravo:

Lijepo je obratiti se nekome tko razumije o čemu pričaš i zna kako da ti odgovori, a ne "pa ne znam kako da pratite, mislim da nema načina" :gun: Ali dobro, i to sam završila, sad mi je lakše, za 6-8 dana pošiljka bi trebala biti na tlu SAD-a, pa još 1-2 dana do odredišta.

Vidim da su skoro svi iz BiH imali neku vrstu problema sa slanjem i praćenjem pošiljke (koji su išli preko pošte), voljela bih da ste to podijelili ovdje, da znamo kako stvari funkcionišu/ne funkcionišu. Svi smo na istim "mukama", i svačije iskustvo je dobrodošlo :)

Sad može ona pivica :beer:

ctpubop 24.05.2013 08:17

Priloženih datoteka: 2
Evo, preporuceno pismo je stiglo nakon samo 9 dana.

PTT
http://www.zelenalutrija.com/forum/a...6&d=1369378159

USPS
http://www.zelenalutrija.com/forum/a...7&d=1369378187

Preko USPS mi je stizao e-mail nakon svake promene.

DjoleBGD 24.05.2013 09:29

koja ukupna dimenzija slike treba da bude koja se salje u prvom pismu? 5x5 ili 6x6?

sazi 24.05.2013 11:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DjoleBGD (Poruka 38944)
koja ukupna dimenzija slike treba da bude koja se salje u prvom pismu? 5x5 ili 6x6?

Slike treba da budu 5x5, mi smo slali po dve za svakoga prikacene spajalicom u gornjem levom uglu.

sazi 24.05.2013 11:06

Gledam sva pisma je primio TC Campbell, samo je moje potpisao JEARLS. Pitam se o cemu je rec. Da li je jos nekom potpisao isti covek kao i meni prijem?

zlokotlokrp 25.05.2013 23:35

Ja mislim da je razlika ak su papiri uredni potpisuje TC CAMPELL a ako nisu uredu potpisuje JEARLS

sombrero 26.05.2013 09:08

@zlokotlokrp

Otkud ti ova informacija sto bi se u potpisivanju razlikovalo dal su papiri u redu??

@sazi

sacekaj desetak dana od kad su pristigli papiri pa im posalji mail da proveris dal je sve pristiglo, to inace rade i oni kojima je potpisao Campbell

SEEUSAIC 26.05.2013 09:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zlokotlokrp (Poruka 38966)
Ja mislim da je razlika ak su papiri uredni potpisuje TC CAMPELL a ako nisu uredu potpisuje JEARLS

Postu potpisuje onaj ko je trenutno u mailroom-u, postar ne ceka nikakvo otvaranje poste niti proveru "da li je sve u redu" - njegovo je da dobije potpis da je posta urucena. Ova tvrdnja nema veze sa vezom.

zlokotlokrp 26.05.2013 12:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 38968)
Postu potpisuje onaj ko je trenutno u mailroom-u, postar ne ceka nikakvo otvaranje poste niti proveru "da li je sve u redu" - njegovo je da dobije potpis da je posta urucena. Ova tvrdnja nema veze sa vezom.

Ma salim se, na mojim nema nikakav potpis al sam dobio od KCC mail da su primili i da su currently processing.
Tako sto se tice potpisa mislim da to nema veze, jer na mojim je pisalo samo "delivered" bez ikakvog potpisa.

alek 26.05.2013 16:38

jas sam malo zakasnio sa saljenje pa da pitam dal sad da gi posaljem dhl ili moze i preporuceno pismo dal ima jos vremena za saljenje do kad je termin

free 26.05.2013 18:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik alek (Poruka 38974)
jas sam malo zakasnio sa saljenje pa da pitam dal sad da gi posaljem dhl ili moze i preporuceno pismo dal ima jos vremena za saljenje do kad je termin

Nisi zakasnio jer intervjui krecu tek od oktobra, a do oktobra ko ziv ko mrtav :D
Mi smo papire poslali tek u avgustu tako da nema u opste sekiracije dali kasnite, i slobodno salji obicnom postom posto je mnogo jeftinije nego DHl-om.

dvlSkopje 26.05.2013 19:48

moite formulari gi primi P Partin verojatno toj bil na smena :)

formularite gi isprativ na 15.05, stignaa na 17.05 vo KCC. koga mozam i dali mozam da gi prasam KCC dali formularite se vo red ili ima nekoja greska (nekako nabrzina gi popolniv) :D?

Makovi 28.05.2013 17:07

Danas sam poslao mail - upit kako bih pitao da li su primili kovertu. Pročitao sam negdje prije da bi trebalo pričekati desetak dana pa poslati mail u stilu "je li sve u redu?" Vidio sam i da je proslih godina na takav upit nekima došao odgovor da primaju mnogo pošte pa da ne znaju i neka se jave za mjesec dana. Mislite li da sam prerano pitao, hoću li uopće dobiti kakav odgovor? Je li se kome dogodilo da mu jave da nešto ne valja ili da jave da su primili? Ili se stvarno ništa ne zna dok se ne dobije mail da se ponovno provjeri ESC radi datuma intervjua?

ncitkovic 28.05.2013 19:36

Ja sam poslala mail KCC-u ako su primili formulare, i bez odgovora vec 5 dana.. ..Jel to normalno, da cekam odgovor il da ih nazovem. NIsam slala preporuceno.

sazi 29.05.2013 07:28

Poslala sam u ponedeljak upit da li su stigli formulari i jos cekam odgovor.

krle66 29.05.2013 09:42

Provera u Kentakiju.

Dragi prijatelju,
Poslao sam pre deset dana kovertu sa obrascima za Kentaki. Da li je pametno, da ih meilom pitam, da li je moja koverta stigla kod njih!? Za dalju obradu. I da li će mi oni meilom to potvrditi ili ne ? Hvalka svima.

sazi 29.05.2013 12:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik krle66 (Poruka 39059)
Dragi prijatelju,
Poslao sam pre deset dana kovertu sa obrascima za Kentaki. Da li je pametno, da ih meilom pitam, da li je moja koverta stigla kod njih!? Za dalju obradu. I da li će mi oni meilom to potvrditi ili ne ? Hvalka svima.

Ja sam im poslala upit mailom u ponedeljak da li su stigli formulari i da li je sve ok i jos cekam odgovor. Slobodno posalji, trebalo bi da nam odgovore.

zlokotlokrp 29.05.2013 16:01

Slobodno posalji.
Ja sam im poslao mail vezano za dokumente i nakon 4-5 dana su mi odgovorili da su primili i da su currently processing.
Al nemoj im slat mail tipa dali ste primili, jel sve uredu, kad ce bit gotovo, kad mogu ocekivat intervju itd nabrajat nesto.
Kratko jasno, "Samo da provjerim dali ste primili moje dokumente, moj case nr:XXXXX.

Ana Zlatanovic 30.05.2013 12:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mr.Marzik (Poruka 24349)
Koliko je bitno brzo poslati formulare?
Supruga i ja imamo nedoumica kako ih popuniti...
Postoji li neki deadline za slanje "prve koverte"?

Zdravo, molim za pomoc, ja bih zelela da budem clan zelene karte, lutrije, ali mi treba prva pomoc. Kako krenuti sa tom igrom?
Hvala drugari.

mikiSA 30.05.2013 12:43

Ana sine, ovo nije igra, javi se kad zavrsis srednju skolu i napunis 18 godina (sva 4 razreda srednje skole). Do tada nema nista od igre.
Prvu pomoc mozes kupiti u apotekama.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ana Zlatanovic (Poruka 39083)
Zdravo, molim za pomoc, ja bih zelela da budem clan zelene karte, lutrije, ali mi treba prva pomoc. Kako krenuti sa tom igrom?
Hvala drugari.

cape011 30.05.2013 16:29

Mozes biti na primer clan biblioteke u medjuvremenu :))

zvercica 31.05.2013 07:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ana Zlatanovic (Poruka 39083)
Hvala drugari.

Ana, nije u pitanju članstvo već lutrija gde se svi prijavljujemo i koga izvuku ima mogućnost da dobije Zelenu Kartu. Prijavljuješ se on-line, tokom oktobra ili novembra, zavisi od toga kad objave... Evo prvih nekoliko informacija a sve ostalo što te interesuje možeš pročitati ovde na forumu. Srećno :)

dvlSkopje 31.05.2013 09:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zlokotlokrp (Poruka 39073)
Slobodno posalji.
Ja sam im poslao mail vezano za dokumente i nakon 4-5 dana su mi odgovorili da su primili i da su currently processing.
Al nemoj im slat mail tipa dali ste primili, jel sve uredu, kad ce bit gotovo, kad mogu ocekivat intervju itd nabrajat nesto.
Kratko jasno, "Samo da provjerim dali ste primili moje dokumente, moj case nr:XXXXX.

Ne mogu ih pitat jel sve u redu sa dokumentima? ili mozda sami bi rekli ako ista nije u redu? ako ide na dalje processing dali to znaci da su forme u redu? :) tnx

petrojka1980 31.05.2013 12:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dvlSkopje (Poruka 39097)
Ne mogu ih pitat jel sve u redu sa dokumentima? ili mozda sami bi rekli ako ista nije u redu? ako ide na dalje processing dali to znaci da su forme u redu? :) tnx

Nece ti reci da nesto nije u redu sa dokumentima vezano za popunu obrazaca jer ne diskvalifikuju oni nego ambasada. Njihovo je samo da obrade pristigla dokumenta i proslede dalje. Jedino ako nesto fali od obrzaca ili slika ce napomenuti... Sto znaci ako su poslati obrasci prema spisku (tj oba obrasca za nosioca i po jedan za ostale clanove porodice) i slike, po njima je to ok :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:43.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.