ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2018 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1877)

ljubicica87 06.03.2018 00:22

Pozdrav svima,

Evo da javim da smo i mi pozelenili danas :ludak: :beer:

Sto se tice procedure nema mnogo toga da se pise sto vec nije napisano.

Svi su bili jako ljubazni, malo smo popricali povrsno o tome sta planiramo da radimo tamo, gdje idemo, imamo li koga i sl.

Htjela bi zahvaliti svima na forumu na nesebicnom dijeljenju iskustava, savjeta, podrsku...Svima koji jos uvijek cekaju da dodju na red zelim puno strpljenja i da ne brinete, kada imate sve potrebne dokumente razgovor je zaista samo formalnost :)

Rufus 06.03.2018 01:09

Pozdrav svima!

Zavrsen ljekarski i intervju. sve isto kao i kod korisnika Ljubicia87 da ne ponavljam posto je ona sve lijepo objasnila.Mi smo I bili danas zajedno u ambasadi:grin:....Ceka se pasos da stigne DHL sluzbom.

Srecno svima koji ocekuju intervju!:1081::papa:

Makica@ 06.03.2018 18:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljubicica87 (Poruka 70796)
Pozdrav svima,

Evo da javim da smo i mi pozelenili danas :ludak: :beer:

Sto se tice procedure nema mnogo toga da se pise sto vec nije napisano.

Svi su bili jako ljubazni, malo smo popricali povrsno o tome sta planiramo da radimo tamo, gdje idemo, imamo li koga i sl.

Htjela bi zahvaliti svima na forumu na nesebicnom dijeljenju iskustava, savjeta, podrsku...Svima koji jos uvijek cekaju da dodju na red zelim puno strpljenja i da ne brinete, kada imate sve potrebne dokumente razgovor je zaista samo formalnost :)

Cestitamoooo :bravo::bravo::bravo: Sa Srecom u narednoj etapi :1072:

Rufus
Citat:

Pozdrav svima!

Zavrsen ljekarski i intervju. sve isto kao i kod korisnika Ljubicia87 da ne ponavljam posto je ona sve lijepo objasnila.Mi smo I bili danas zajedno u ambasadi....Ceka se pasos da stigne DHL sluzbom.

Srecno svima koji ocekuju intervju!
Cestitke i vama :1072: Zelenimo se u tabelici :) :beer:

Svenson 06.03.2018 21:43

Čestitam @ljubicica87 i @Rufus :bravo::bravo::bravo:
Želim vam puno uspeha u Americi. :papa:

Rufus 07.03.2018 01:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 70811)
Cestitamoooo :bravo::brajjvo::bravo: Sa Srecom u narednoj etapi :1072:

Rufus

Cestitke i vama :1072: Zelenimo se u tabelici :) :beer:

Hvala mnogo Makica i vi da pozelenite sto prije :1072:

Stevan333 07.03.2018 12:45

Pozdrav.

Imao sam danas intervju u Beogradu. Sve je proslo kako treba do momenta kada mi je gospodin sa kojim sam pricao na engleskom rekao da moraju da obave jos neke provere jer sam ziveo i u Bosni (iako sam doneo potvrdu iz mupa i suda o nekaznjavanju). Rekao je da je sve ok i da bi viza trebala biti odobrena ali nakon tih provera.

Moje pitanje je, da li je neko imao slicnu situaciju i kada mogu ocekivati poziv od njih?

aleksandarzz 07.03.2018 14:38

@Ljubicica i @Rufus cestitam i puno srece u USA:1081:
@Stevan Imao je neko vec slicno iskustvo, pre nekoliko stranica. Sutradan su mu javili da je sve u redu. Ajd, potvrdi da je sve u redu, pa da cestitamo i tebi

Stevan333 07.03.2018 17:32

To sam video, i nadam se da ce biti tako :) ali sam nacuo da je neko napisao da je ziveo u Bosni i Srbiji i da je posle intervjua cekao 10ak dana na poziv. Navodno zbog dodatne provere za Bosnu. Ali ne mogu da nadjem nista vezano za to. Ako neko zna nesto o tome, molim da napise :)

Niksovac 07.03.2018 19:59

mejl

Ljudi kako izgleda taj mejl koji ocekujemo vezano za datum intervjua, sta pise, koji je naslov.. stalno se tripujem da ga ne obrisem, posto mi je inbox i junk stalno prepun svega i svacega??

Hvalaa

EMIGRANT 07.03.2018 20:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Niksovac (Poruka 70834)
Ljudi kako izgleda taj mejl koji ocekujemo vezano za datum intervjua, sta pise, koji je naslov.. stalno se tripujem da ga ne obrisem, posto mi je inbox i junk stalno prepun svega i svacega??

Hvalaa

@Niksovac

Evo detalji email poruke ispod.

from: noreply@state.gov

subject: Required Entry Status Check for DV Submission

PETROVIC, PETAR:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://www.dvlottery.state.gov/ESC . Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

Čak i da obrišeš poruku, otvoriš stranicu https://www.dvlottery.state.gov/ESC, uneseš svoje podatke i vidiš da li je dodat datum intervjua za tvoj predmet.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:20.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.