ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2018 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1877)

BetterFuture 08.03.2018 00:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Niksovac (Poruka 70834)
Ljudi kako izgleda taj mejl koji ocekujemo vezano za datum intervjua, sta pise, koji je naslov.. stalno se tripujem da ga ne obrisem, posto mi je inbox i junk stalno prepun svega i svacega??

Hvalaa

Sve dok Vas CN ne postane current, nema razloga da proveravate email.

Natalija74 08.03.2018 18:58

Strpljivo čekam svoj red

Ćao forumaši,
čitam Vas već duže vreme, tj.od kada sam izvučena za GC.
Prva prijava DV2017-ništa, druga prijava DV2018-izvučena- 03.05.2017.
Moj CN 2018EU00019xxx, DS poslat 16.05.2017.
Možete da me "ubacite" u tabelu.Unapred hvala :)

BetterFuture 08.03.2018 21:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Natalija74 (Poruka 70865)
Ćao forumaši,
čitam Vas već duže vreme, tj.od kada sam izvučena za GC.
Prva prijava DV2017-ništa, druga prijava DV2018-izvučena- 03.05.2017.
Moj CN 2018EU00019xxx, DS poslat 16.05.2017.
Možete da me "ubacite" u tabelu.Unapred hvala :)

Dobro dosli na Forum! Vasi podaci su upisani u tabelu. Srecno i javljajte kako napredujete!

Rufus 11.03.2018 22:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 70816)
Čestitam @ljubicica87 i @Rufus :bravo::bravo::bravo:
Želim vam puno uspeha u Americi. :papa:

Hvala mnogo Svenson i Ja vama mnogo srece I uspjeha zelim!:):🍻

Rufus 11.03.2018 22:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik aleksandarzz (Poruka 70830)
@Ljubicica i @Rufus cestitam i puno srece u USA:1081:
@Stevan Imao je neko vec slicno iskustvo, pre nekoliko stranica. Sutradan su mu javili da je sve u redu. Ajd, potvrdi da je sve u redu, pa da cestitamo i tebi

Hvala mnogo aleksandarzz i vama sve najbolje i puno srece!🙂🍻

Supernaut 18.03.2018 11:49

Ćao svima, supruga i ja pratimo formu Brit Simona, i dobitnici širom sveta postavljaju raznu dokumentaciju na sajt na kcc sajt. Da li i mi to treba da radimo ili samo nosimo originale i kopije sa sobom na intervju?

Hvala!

damagon 18.03.2018 13:16

Samo nosite sa sobom potrebna dokumenta , originale i kopije

Supernaut 18.03.2018 14:34

Hvala na brzom odgovoru ! A vama srećno u Americi! :papa:

Niksovac 19.03.2018 13:48

Hvala migrantu i better future na odgovoru!

Sad sam se tek informisao oko ovog zastoja.. ja sam oko 21000, izgleda necemo ni do maja stici na kurent.

Jos jedna stvar mi je pala na pamet, paranoja se povecava kako vreme prolazi :) kako gledaju na to ako dobitnik ima kredite i zaduzenja u srb.. kontam da je bitno samo ako ga niko ne tuzi i ne potrazuje nesto preko suda a ako placa sve redovno, rate, da je to ok. :grin:

Hvala

aleksandarzz 19.03.2018 17:05

Trebalo bi da sledeceg meseca bilten stigne do tvog broja. Znaci, razgovor ocekuj u junu. Bas ako i bude ovako sporo, jul je tvoj.
Nikog nije briga za dugove. Bitno je da nisi krivicno osudjivan, i to samo za one stvari za koje si pitan u DS260.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:14.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.