- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
macodlak |
02.04.2014 20:31 |
Ima li predpostavki, nagađanja, gledanja u kafu ili grah išta... Šta mislite šta nas čeka za jun a šta za jul?
|
sombrero |
02.04.2014 21:24 |
Ja mislim za jun EU recimo 37000 :naughty:, videcemo vec...
|
gruja.kg.srb |
02.04.2014 22:11 |
Moja predpostavka 35000 - 36500. Proslog meseca sam potrefio, voleo bih da nisam u pravu i da broj bude veci :) Videcemo za koji dan.
|
Ljudi sa stranog foruma su zvali KCC, ali nisu još dobili nikakvu informaciju, tako da se još ništa ne zna.. Grickam nokte I čekam.. :confused:
|
Na stranom forumu neko objavio da je EU 37700, ljepo ako je tako, svijetlo na kraju tunela za nas sa velikim cn
|
Nikolaniko |
05.04.2014 20:50 |
I ja sam procitao EU 37700 za Jun. Ako je tako, onda sam current u Junu :1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko
(Poruka 44761)
I ja sam procitao EU 37700 za Jun. Ako je tako, onda sam current u Junu :1081:
|
Za jun jos uvek nije izasao, ali za maj "cut off number" je 30,700
|
psycloud |
06.04.2014 07:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
(Poruka 44762)
Za jun jos uvek nije izasao, ali za maj "cut off number" je 30,700
|
Oficialno nije ali ljudi is stranog foruma su se javili KCC, broj se 37700.
|
Verujem da ce sledeceg meseca obajaviti CURRENT za sve:obrva:
Cestitam Nikola !
|
nina-venus |
06.04.2014 13:49 |
Moja drugarica ima intervju polovinom maja,a ona je broj oko 32000.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:27. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.