ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

Neko nebitan 01.09.2007 15:06

Ako imate brata koji ima samo Green Card (dobijen po bilo kom osnovu) ne mozete da aplicirate za iseljenje preko njega. Ako je brat/sestra u pitanju, on mora da bude drzavljanin USA (da ima pasos USA) da bi preko njega bili u mogucnosti da on (a ne Vi!) za Vas podnese molbu da iseljenicku vizu. Takva vrsta iseljenicke vize preko rodbine - brata (ili sestre) se ceka ~11 godina od datuma podnosenja molbe. Ako se uzme u obzir da se dobijanje drzavljanstva (ako imate green card) ceka 5 godina minimum, pa jos ovih reda 11 godina cekanja, to ispada preko 15 godina cekanja u Srbiji (ne mozete cekati u USA)... Stim sto nisam siguran dali ovo "brat/sestra" se misli na rodjeni brat/sestra ili moze i neka dalja familija (brat od majke). Inace zvanican info imate na internet sajtu ambasade USA u Beogradu > Visas to the U.S. > Immigrant Visas > vidi tabelu. PRIORITY DATES - July 2007 > brother /sister of US cit. > 01AUG96 (ko je 1996 aplicirao dobija sad 2007 iseljenje). Tuga. Zaboravite to odmah... P.S. Ako se slucajno usvoji zakon o amnestiji (ili pomilovanju) ilegalnih imigranata u USA (kojih ima >20 miliona!) onda ove cifre cekanaja treba pomnoziti sa x2 ili x3...

sejo 02.09.2007 20:22

ja sam trebao da se javim na intervju u ambasadu ali zboggnekih privatnih razloga nisam otisao, i sad me interesuje dali je moguce da se naknadno do onog roka 30.09 zakaze novi termin za intervju

Nikola 05.09.2007 10:44

Ja sam danas saznao da mi je intervju 24 oktobra.Inace sam imao broj 19xx.
Ocekujem uskoro da mi stigne zvanicno obavestenje!

Tamara 05.09.2007 15:56

ciao,

Danas sam zvala KCC i dobila informaciju da mi je interviju zakazan za 05.10.2007. u US ambasadi u Beogradu.2 pismo mi je poslato 29.08.2007. tako da ga ocekujem u sledece nedelje.

puno srece svima
Tamara
CN 2008EU00000291

Prika 06.09.2007 15:09

Drago mi je sto ste dobili informacije kada vam je intervju.
Nadam se da ce te nam javiti kroz kakvu ste proceduru prosli
i da li je nesto izmenjeno u odnosu na prethodnu godinu.
Svima koji idu na razgovor u Oktobru puno srece.

TONI 06.09.2007 17:41

Zdravo,

Molio bihVas neko ko zna da mi odgovori dali treba izvaditi policiski dokaz samo sa aplikanta (mene) ili treba i za suprugu.

Pozdrav

Stefan 07.09.2007 07:34

Toni,

Potreban je policijski dokaz i za tvoju suprugu.
Savet je ljudi koji su prosli intervju da on ne bude stariji od 6 meseci
u momentu predaje dokumenata.

Pozdrav

V777 07.09.2007 08:29

TONI,

procitaj napred navedene postove (548 post i dr). Koliko sam ja upoznata, svi dokumenti moraju da budu izvadjeni i za tebe i za suprugu, s tim sto za suprugu ne treba Diploma fakulteta, tj. najvise zavrsene skole koju poseduje, kao ni radno iskustvo, dok to za tebe je neophodno, jer si ti nosilac aplikacije.

Pozdrav!

Stephen 07.09.2007 16:35

Imam jedno pitanje:koliko kosta stan (mislim garsonjera) U N.Y. ?

dmi 07.09.2007 19:18

Evo ja sam sinoc poslala mail u KCC sa upitom o datumu intervjua jer mi je broj jako nizak, i dobila od njih odgovor da su to poverljivi podaci(!!!!!) i da ako im ne posljaem i datum rodjenja necu dobiti info.
A poslala sam CN, mesto i puno ime i prezime onako kako stoji u pismu obavestenju.
Sada sam ponovila upit pa cu videti da li ce mi odgovoriti.
pozz

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.