ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

thenebojssa 05.11.2016 13:07

Da ali u opcijama imas 2 opcije:

High School no degree
High School degree

Koju da odaberem u slucaju gimnazije?

Molokai 05.11.2016 13:38

Đ - Dj
Č, Ć - C
Ž - Z
Š - S

Pisano je ranije o tome, prelistaj i sve ces naci, nema te stvari koja nije ovde odgovorena i objasnjena!

zdravko80 05.11.2016 14:39

Do kog novembra je prijava za green card? Vidim da su se neki i danas prijavili. Hvala

thenebojssa 05.11.2016 16:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zdravko80 (Poruka 64598)
Do kog novembra je prijava za green card? Vidim da su se neki i danas prijavili. Hvala

Koliko sam ja razumio, prijava je do 07. Novembra.

Slovenman 05.11.2016 16:31

Evo upravo poslao sve prijave, za suprugu i mene. Valjda će biti treća sreća :) A prijava jeste do 07.11., ali ne bih baš čekao poslednji dan.

thenebojssa 05.11.2016 16:48

Neka nam je sa srećom svima, da pozelenimo. :grin::grin:

Limited 05.11.2016 21:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Molokai (Poruka 64597)
Đ - Dj
Č, Ć - C
Ž - Z
Š - S

Pisano je ranije o tome, prelistaj i sve ces naci, nema te stvari koja nije ovde odgovorena i objasnjena!

Zar se ne piše Đ kao D , koliko se sećam takav je bio savet iskusnijih članova prošle godine. Pitam zato što sam ja u prijavi Đ pisao kao D .

lafayette 05.11.2016 21:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Biggy4 (Poruka 64594)
Btw jos jedno pitanje da li treba i mesta da unosimo tipa Pozarevac ili Požarevac? Hvala jos jednom..

Najbolje da popuniš onako kako ti piše u pasošu (u donjem delu ispod slike)

BetterFuture 06.11.2016 00:20

Ukratko odgovori na prethodnih nekoliko pitanja:
1. Pozarevac bez ž,
2. Đ se pise D, a najbolje jeste da pisete kao sto vam je napisano u donjem delu pasosa,
3. Zavrsena srednja skola = high school degree.
Izvinjavam se na kasnom odgovoru, verovatno trenutno nije aktuelno ali eto za ubuduce...

Priceza 06.11.2016 01:46

Prijavili se i ove godine (4. put). :)
Prijave popunjene za nas (dve prijave) i za drugaricu prvi put (dve prijave).
SREĆNO SVIMA!!! :beer:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.