ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

marko1995 23.12.2020 16:43

Prošle godine je to bio broj 14,000 (najmanje izvučenih ikada) a sada je 8,200 (overselected year).
Slažem se da jako slabo napreduju, ali rekli bi smo očekivano.
Ovo je četvrti bulletin i već sada je izvjesno da će mnogi ljudi otpasti jer zaista neće biti vremena jer je godina svakako overselected + u velikom zaostatku a ne zna se ni kada će se krenuti sa intervjuisanjem...
Srećnici koji možda dobiju šansu za intervju u DV-2021 svakako moraju biti oprezni jer ove godine neće biti mjesta a ni vremena za greške...

milosx 24.12.2020 08:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GiM (Poruka 81997)
Izasao je novi Visa Bulletin,

Cut-off za Evropu je 8200. To je prakticno 700 brojeva vise, sto je slozicete se, veoma malo...

AFRICA 12,000
ASIA 5,000
EUROPE 8,200
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 5
OCEANIA 725
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 875

Zar nije januar 7500? A februar samo 8200? :nene:

Danijela

GiM 24.12.2020 09:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milosx (Poruka 82001)
Zar nije januar 7500? A februar samo 8200? :nene:

Danijela

Upravo tako. Samo 700 CN je stvarno malo, ali za ocekivati svakako...

PeckoPivoNew 24.12.2020 12:05

Ima i dobrih vesti, ipak.

https://twitter.com/ckuck/status/1341929101544841217

Milos2022 10.05.2021 17:43

Case number

Pozdrav, izvucen, moj case number je 2022EU00015xxx, da li je to nizak ili visok case number? Jos uvek mi je malo nejasno to sve oko selektovanja.

miloslaw 10.05.2021 22:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Milos2022 (Poruka 83100)
Pozdrav, izvucen, moj case number je 2022EU00015xxx, da li je to nizak ili visok case number? Jos uvek mi je malo nejasno to sve oko selektovanja.

Pozdrav, i ja sam u subotu saznao da sam izvucen na dv2022, moj CN je eu00019xxx :ludak:

Uzvesi u obzir ozbiljnu vakcinaciju stanovnistva, novu administraciju, itd, koliko je realno da cemo kolega imenjak i ja sa brojevima case-a ispod 20.000 uspeti da dobijemo intervju na vreme tj pre nego sto nas win "istekne" 30 septembra 2022? I kad okvirno, ako se to uopste moze ugrubo pretpostaviti?

Unapred hvala i izvinjavam se ako su ovakva pitanja glupa iskusnijima, sigurno ce ih dolaziti jos :)

Ata93 10.05.2021 22:17

Citat:

Ja sam isti broj samo za 2021,jos uvijek cekamo potvrdu dokumenata i zakazivanje za intervju...ne bih da vas plasim al trenutno je haos sto se tice lutrije,pitanje je hoce li se backlog ocistiti za godinu/dvije,daj Boze da bude sve oke s vasim vizama,a i sa nasim hhaha Samo strpljenja i srretno
U normalnoj godini je odličan broj

Milos2022 10.05.2021 22:42

Case number

Kada ste vi predali DS-260 formular? Ja nameravam za neki dan da popunjavam.

miloslaw 10.05.2021 23:05

Ja sam ds260 popunio i poslao odmah, na dan izvlacenja :D

miloslaw 11.05.2021 11:31

Pozdrav društvo, čestitke svima koji su izvučeni na ovogodišnjoj lutriji !

Nadam se da ćemo svi stići da dobijemo svoje datume za intervju kao i da, budući da korona jenjava, imamo vakcinaciju i što se tiče imigracije povoljnog predsednika, ove godine neće biti nikakvih vremenskih zastoja!

Mnogo je teško snalaziti se na ovom forumu koji će uskoro postati punoletan pa možda nije loša ideja da napravimo paralelno WhatsApp ili Viber grupu dv2022 winners

p.s Takođe, bilo bi lepo da svi napišemo svoje CN da otprilike možemo u nekom trenutku predvideti redosled odlazaka u ambasadu Ja sam eu00019xxx

Milos2022 11.05.2021 14:46

Case number

Ako resite da formirate grupu moj broj je +381638915787

Makica@ 17.05.2021 01:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik miloslaw (Poruka 83111)
Pozdrav društvo, čestitke svima koji su izvučeni na ovogodišnjoj lutriji !

Nadam se da ćemo svi stići da dobijemo svoje datume za intervju kao i da, budući da korona jenjava, imamo vakcinaciju i što se tiče imigracije povoljnog predsednika, ove godine neće biti nikakvih vremenskih zastoja!

Mnogo je teško snalaziti se na ovom forumu koji će uskoro postati punoletan pa možda nije loša ideja da napravimo paralelno WhatsApp ili Viber grupu dv2022 winners

p.s Takođe, bilo bi lepo da svi napišemo svoje CN da otprilike možemo u nekom trenutku predvideti redosled odlazaka u ambasadu Ja sam eu00019xxx

Nikakva viber grupa vam nije potrebna jel sve potrebne informacije imate u ovoj Riznici Informacija i iskustva svih nas koji smo vec u Usa i prenosimo vam iskustva ovde. Takodje Nikome ne Savetujem da ostavlja broj telefona Bilo Gde ! Najbolje i Najpreciznije Informacije cete dobiti na Forumu kao i iskustva. Pozz

Makica@ 17.05.2021 01:16

Citat:

Cestitke na izvlacenju i Puno srece u Usa ☺ Moj cn je bio 91** a intervju mi je bio zakazan za Februar. Ako sve bude u redu ocekujte Mart/April zakazivanje intervjua. Iscitajte nasa iskustva koji smo to prosli i videcete da je intervju cista formalnost ako ste papiroloski ispravni. Najsladji deo je kada dobijete pasos sa vizom 😉 Pozdrav vama i cestitke jos jednom :1072:

Talijan 26.05.2021 21:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 83179)
Cestitke na izvlacenju i Puno srece u Usa ☺ Moj cn je bio 91** a intervju mi je bio zakazan za Februar. Ako sve bude u redu ocekujte Mart/April zakazivanje intervjua. Iscitajte nasa iskustva koji smo to prosli i videcete da je intervju cista formalnost ako ste papiroloski ispravni. Najsladji deo je kada dobijete pasos sa vizom 😉 Pozdrav vama i cestitke jos jednom :1072:

Mozda nije u temi ali citam vas potpis i nista mi nije jasno :) Kako je moguce da ste izvuceni u Maju 2017 a intervju u februaru 2018? Jel to nesto te godine kasnilo, zar intervjui ne treba da budu vec u septembru?

I jedno pitanje, ja sam izvucen ovog meseca sa brojem 21xxx, da li idu po redu sa brojevima pa iseku kada ima dovoljno ili je sve random?

Talijan 26.05.2021 22:31

Jos jedno pitanje, ne mogu da editujem poruku.

Gledam ovde potpise ljudi i iz nekog razloga svi su slali DS formulare u septembru i oktobru, da nije to razlog za intervju u januaru i februaru? Izvucen sam ove godine i odmah sam popunio DS tri dana posle izvlacenja, da li to znaci da ce me pre pozvati ili idu po CN broju?

PearCookie 31.05.2021 07:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Talijan (Poruka 83245)
Mozda nije u temi ali citam vas potpis i nista mi nije jasno :) Kako je moguce da ste izvuceni u Maju 2017 a intervju u februaru 2018? Jel to nesto te godine kasnilo, zar intervjui ne treba da budu vec u septembru?

I jedno pitanje, ja sam izvucen ovog meseca sa brojem 21xxx, da li idu po redu sa brojevima pa iseku kada ima dovoljno ili je sve random?

Izvlačenje je u maju, intervjui za DV-2022 počinju 1. oktobra ove godine i traju do 30. septembra iduće godine. Mesec intervjua odredjuje CN koji si dobio na izvlačenju. Postoji Visa Bulletin, gde mesečno izlazi presek po regionima, do kog se broja stiglo. Pregledaj VB nekoliko godina unazad i saznaćeš (otprilike) kada možeš da očekuješ intervju. Moj broj je bio 9 hiljada i nešto, intervju mi je bio početkom januara. :papa:

Vladimir Peni 05.06.2021 20:43

Confirmation Mail ?

Zdravo svima,

Ja sam poslao ds260 za celu familiu na 26.05, dali cu dobiti neki automatski mail da su uredno primljene aplikacije ili cu kasnie da cekam mail koi traze dokumenate pa onda mail za intervju?
Ja jos nisam primio nista... moj CN je 1xxx

Pozdrav iz MK

Talijan 06.06.2021 01:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik PearCookie (Poruka 83266)
Izvlačenje je u maju, intervjui za DV-2022 počinju 1. oktobra ove godine i traju do 30. septembra iduće godine. Mesec intervjua odredjuje CN koji si dobio na izvlačenju. Postoji Visa Bulletin, gde mesečno izlazi presek po regionima, do kog se broja stiglo. Pregledaj VB nekoliko godina unazad i saznaćeš (otprilike) kada možeš da očekuješ intervju. Moj broj je bio 9 hiljada i nešto, intervju mi je bio početkom januara. :papa:

Hvala, u medjuvremenu sam shvatio da pre marta/aprila ne ocekujem intervju :)

Jos jedno pitanje kao i "kolega" iznad, DS-260 sam poslao par dana posto sam izvucen, kada mogu da ocekujem prvi mail sa informacijama za slanje dokumenata, to me zbunjuje, jer trebalo bi da bude valjda prvo to pa kada posaljem, onda cekam drugi mail za lekarski pregled i datum intervjua, ako sam to dobro razumeo.

PearCookie 06.06.2021 12:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Talijan (Poruka 83294)
Hvala, u medjuvremenu sam shvatio da pre marta/aprila ne ocekujem intervju :)

Jos jedno pitanje kao i "kolega" iznad, DS-260 sam poslao par dana posto sam izvucen, kada mogu da ocekujem prvi mail sa informacijama za slanje dokumenata, to me zbunjuje, jer trebalo bi da bude valjda prvo to pa kada posaljem, onda cekam drugi mail za lekarski pregled i datum intervjua, ako sam to dobro razumeo.

Sigurno si dobio automatski odgovor da su primili tvoj obrazac. Sledeći mejl stiže tek kada obrade DS-260, što dosta zavisi od CN. Ako si procenio da će intervju biti mart/april, sledeći mejl verovatno dobijaš od njih po novoj godini. Kad budu javili da su obradili obrazac, tražiće i dokumenta, tad im pošalješ-kad obrade i njih, javljaju da je sve u redu (ako su u redu) i daju termin za intervju. Sistematski ćeš sam zakazati neposredno pred intervju, a opet, kad budeš znao datum. Ništa se ne provaljuje, sve piše u mejlovima koje dobijaš od KCC, samo pratiš njihova upustva i sve će biti u redu. Najteži deo je biti izvučen. :papa:

Talijan 06.06.2021 13:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik PearCookie (Poruka 83299)
Sigurno si dobio automatski odgovor da su primili tvoj obrazac. Sledeći mejl stiže tek kada obrade DS-260, što dosta zavisi od CN. Ako si procenio da će intervju biti mart/april, sledeći mejl verovatno dobijaš od njih po novoj godini. Kad budu javili da su obradili obrazac, tražiće i dokumenta, tad im pošalješ-kad obrade i njih, javljaju da je sve u redu (ako su u redu) i daju termin za intervju. Sistematski ćeš sam zakazati neposredno pred intervju, a opet, kad budeš znao datum. Ništa se ne provaljuje, sve piše u mejlovima koje dobijaš od KCC, samo pratiš njihova upustva i sve će biti u redu. Najteži deo je biti izvučen. :papa:

Da, dobio sam potvrdu za DS-260 i na sajtu mi sve pise "completed". Negde sam na forumu video potpis u kome je datum popunjavanja DS-260 i slanja dokumenata isti dan pa me je zbunilo, valjda treba sacekati mail od KCC-a pa onda slati dokumenta po njihovom uputstvu.

Hvala na odgovoru.

Atg 06.06.2021 16:53

Popunio sam DS-260 forme za mene i porodicu, na sajtu https://ceac.state.gov/ceac/, ds-260 za sve clanove pise completed, ali nikakav confirmation email nisam dobio?

Forme sam u nekoliko dana popunjavao, proslo je odprilike dve nedelje od kako su popunjene.

Talijan 06.06.2021 16:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Atg (Poruka 83313)
Popunio sam DS-260 forme za mene i porodicu, na sajtu https://ceac.state.gov/ceac/, ds-260 za sve clanove pise completed, ali nikakav confirmation email nisam dobio?

Forme sam u nekoliko dana popunjavao, proslo je odprilike dve nedelje od kako su popunjene.

Ja sam sad pokusao da nadjem potvrdu, ali nema je nigde, a ubedjen sam da sam je dobio, mozda i ne treba da se dobije, bitno je da pise completed za sve clanove. Iznad pise da su podaci poslati u KCC.

Mislim da o tome ne treba razmisljati, samo cekati prvi bulletin sa DV-2022 podacima pa kada dodje blizu tvog broja mozes da ocekujes mail za dokumenta.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.