ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

Miske789 06.11.2016 03:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Priceza (Poruka 64606)
Prijavili se i ove godine (4. put). :)
Prijave popunjene za nas (dve prijave) i za drugaricu prvi put (dve prijave).
SREĆNO SVIMA!!! :beer:

Ako ste mislili da ako dobije neko od vas, da odete svi zajedno, nemoguce je koliko znam. Moze samo muz/zena i deca. Prijatelji i rodjaci ne moze na pocetku. Tako mi je pricao prijatelj koji je dobio. Pozdrav i svima srecno!

al97 06.11.2016 08:55

Ove godine će biti najviše prijavljenih, sudeći po posećenosti sajta lutrije

rima 06.11.2016 11:24

Dv20....

Evo mene posle godinu dana pauze,prosle godine nisam ni aplicirao. Aplikaciju za DV saljem jos od daleke 2009,tako da ni sam ne znam po koji put. Sa ovim imenom sam novi clan na forumu jer sam izgubio lozinku sa starog profila.Ovde sam jos od 2011,tako da ako ima neko nejasna pitanja slobodno neka se obrati,pomazem oko svakog pitanja na koje znam odgovor.Inace nikada ne odustajem a razlog proslogodisnje pauze je visa sila.pozdrav svima na forumu.

Priceza 06.11.2016 12:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miske789 (Poruka 64607)
Ako ste mislili da ako dobije neko od vas, da odete svi zajedno, nemoguce je koliko znam. Moze samo muz/zena i deca. Prijatelji i rodjaci ne moze na pocetku. Tako mi je pricao prijatelj koji je dobio. Pozdrav i svima srecno!

Pa naraFski da ne može, nego smo popunjavali zajedno (drugarica i muž joj se prijavljivali prvi put, pa bilo lakše tako nego da nas zivka svaki čas i pita gde šta da piše :==D:). Pa smo lepo jednu po jednu prijavu slali. I ubili 4 muve jednim udarcem. I kafu smo čak popili! :obrva: Još kad bi bar neko od nas imao sreće da bude izvučen. :==D: Ako ne, jovo nanovo sledeće godine. Sledeći put će umeti i sami, sad im je sve jasno. :)

Andrija89 06.11.2016 14:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik al97 (Poruka 64608)
Ove godine će biti najviše prijavljenih, sudeći po posećenosti sajta lutrije

Mnogo njih ce se registrovati na sajt tek posle izvlacenja.

thenebojssa 06.11.2016 15:14

Pozdrav drugari,

ako se u prijavi navede kao neozenjen/a a u toku vremena do izvlacenja se bracni status promijeni u ozenjen/udana, u slucaju da je neko od dvoje izvucen, sta se desava dalje? Da li to znaci da samo ide jedno ili?

sonjka13 06.11.2016 17:03

[quote=thenebojssa;64612]Pozdrav drugari,

ako se u prijavi navede kao neozenjen/a a u toku vremena do izvlacenja se bracni status promijeni u ozenjen/udana, u slucaju da je neko od dvoje izvucen, sta se desava dalje? Da li to znaci da samo ide jedno ili?[/QUOTEp

Mislim da imas odgovor na tvoje pitanje na ovoj temi, ali evo i ovdje pogledaj: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1311

thenebojssa 06.11.2016 17:41

[quote=sonjka13;64613]
Citat:

Prvobitno poslao korisnik thenebojssa (Poruka 64612)
Pozdrav drugari,

ako se u prijavi navede kao neozenjen/a a u toku vremena do izvlacenja se bracni status promijeni u ozenjen/udana, u slucaju da je neko od dvoje izvucen, sta se desava dalje? Da li to znaci da samo ide jedno ili?[/QUOTEp

Mislim da imas odgovor na tvoje pitanje na ovoj temi, ali evo i ovdje pogledaj: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1311

Hvala ti puno. Pronasao sam trazene odgovore. Pozdrav!

chule 06.11.2016 18:12

Ovo je drugi put da se prijavljujem, držim fige da bar neko sa foruma bude izvučen. Pozdrav i srećno.

Kilimandzaro 06.11.2016 20:22

Ove godine se i puno ljudi oko mene prijavljuje. Valjda su ljudi skepticni da je ovo stvarno lutrija, ali sada kada smo mi izvuceni imaju vise vere u sistem :) Meni je drago, mnogima sam ja ove godine popunila. Ono sto bih iz ove zemlje tamo i ponela su upravo prijatelji :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.