Citat:
Prvobitno poslao korisnik detroitdoll
(Poruka 54187)
Evo kako god da proverim stalno Session Time Out :wacko:
Ne znam vise sta da radim....
|
Budi strpljiva i pokusaj da proveris sutra, ako ti se to nastavi desavati i u narednim danima kontaktiraj KCC.
|
Citat:
(Poruka 54187)
Evo kako god da proverim stalno Session Time Out :wacko:
Ne znam vise sta da radim....
|
Kako su javili da je problem ispravljen i ako nekome ponovno izbacuje gresku da pokusa poslije dok ne dobije jasan status. Sretno...
|
ninmachine |
07.05.2015 21:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 54183)
To o cemu ti pricas verovatno nije broj pod kojim si izvucen, nego CONFIRMATION NUMBER koji si dobio kada si se prijavljivao za litriju.A broj 2016EU000xxxx imaju samo dobitnici koji su izvuceni za green card.Da li si ti uopste izvucen?
|
Hvala na objasnjenu, nisam razumeo da dobijes drugi broj koji je za intervju! :)
Da, to je moj confirmation number, a ja i dalje dobijam gresku da nisu ispravno popunjeni podaci, tako da sam i ja na iglama.
|
Cestitam svima koji su selektovani ove godine! Jako je mali broj izvucenih, ako je istina da je izvuceno samo 84 000. Znaci da je moguce izvlacenje u Oktobru, mada ko zna, mozda je ovo samo pocetak ukidanja lutrije :)
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:41 |
Citat:
(Poruka 54188)
Budi strpljiva i pokusaj da proveris sutra, ako ti se to nastavi desavati i u narednim danima kontaktiraj KCC.
|
Kako mogu da kontaktiram KCC, preko mail-a ili ima neki drugi nacin, ne mogu fon da koristim :grin:
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik adojaro
(Poruka 54189)
Kako su javili da je problem ispravljen i ako nekome ponovno izbacuje gresku da pokusa poslije dok ne dobije jasan status. Sretno...
|
Hvala ti puno! Ja sam nesto izgubila nadu. Ali provericu za 2 do 3 dana pa sta bude.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cirapfc
(Poruka 54137)
Izgleda da su sredili problem, stacicu screenshot vcrs, kad sednem za komp... Dobio sam i onaj broj mali, manji je od 10000, to je ok?
|
Neka ti e so srekja dobro e sto pocnaa da se javuvaat dobitnicite :)
|
Citat:
(Poruka 54192)
Kako mogu da kontaktiram KCC, preko mail-a ili ima neki drugi nacin, ne mogu fon da koristim :grin:
|
Konnyaktiraj ih preko mail-a, opises problem i posalji im tvoj Confirmation number i sve ostale podatke iz prijave.
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:45 |
Citat:
(Poruka 54195)
Konnyaktiraj ih preko mail-a, opises problem i posalji im tvoj Confirmation number i sve ostale podatke iz prijave.
|
Hvala ti puno! :grin:
Nadam se da ce se i moj status uskoro resiti i bez KCC!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ninmachine
(Poruka 54190)
Hvala na objasnjenu, nisam razumeo da dobijes drugi broj koji je za intervju! :)
Da, to je moj confirmation number, a ja i dalje dobijam gresku da nisu ispravno popunjeni podaci, tako da sam i ja na iglama.
|
Dobijas poruku o neispavnim podacima?Hmmm, mozda nesto pogresno unosis, kada upisujes prezime nesmes da koristis cirilicna slova Ć, Č, š itd... A mozda si i kada si se prijavljivao za lutriju obrnuo polja sa imenom i prezimenom, pa su u prezime uneo ime i obrnuto....Probaj kada proveravas da li si izvucen da i to polje gde ti trazi prezime uneses svoje ime...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:37. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.