-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
Majku mu, gledam slicice od LA i sto ga vise gledam sve mi se vise dopada i jako je privlacan i atraktivan grad:grin:
Hm, valja mi razmisliti o ovom gradu kao mogucoj soluciji :punk::ludak:
|
| orozinho |
29.08.2010 12:18 |
ajde da ozivim ovaj grad na forumu :D
Posto ako ja dobijem GC ne postoji drugo mjestu u USA osim LA u koji idem mene takodjer zanimaju cijene stanova tamo. Da je neki pristojan dio. Jel ima takovih i kakve su cijene?
Jedno pitanje za nase u LA. Jeste se okusali u filmskoj industriji? :D
Ko zna mozda nekto od vas bude nasljednik Rade Serbedzije :D
|
| Mina123koki |
07.09.2010 20:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik orozinho
(Poruka 17775)
ajde da ozivim ovaj grad na forumu :D
Posto ako ja dobijem GC ne postoji drugo mjestu u USA osim LA u koji idem mene takodjer zanimaju cijene stanova tamo. Da je neki pristojan dio. Jel ima takovih i kakve su cijene?
Jedno pitanje za nase u LA. Jeste se okusali u filmskoj industriji? :D
Ko zna mozda nekto od vas bude nasljednik Rade Serbedzije :D
|
Hajde da ti pomognem da ozivis temu! i MI ideeeeeemo u LA!!!! Jos samo da sredimo papire,haha.... molila bih nekoga da mi pomogne oko linka bilo koje agencije za zaposljavanje. i koje su opcije za rad u nocnom zivotu,klubovima,barovima. Bilo sta sto je vezano za ugostiteljstvo,i koliko se placa! Hvala !
|
Bili u LA mesec dana, zavrsili papire (dobili GC, SSN), vratili se da klinac ove godine završi prvi razred (nauči da piše i čita.....) pa se u aprilu-maju vraćamo. Inače, grad je fenomenalan, klima, ljudi....nama se sve svidelo i vidimo sebe tamo, tj. potpuno nam odgovara način života. Ono što nas je fasciniralo (pored Disneylanda u koji smo išli 3 dana, Sea Worlda, San Diego Zoo-a, Universal Studio-a, ......) je da bukvalno nismo videli debele ljude niti decu, svi vode računa o zdravlju, ishrani (sa izuzetkom mexican people), svi trče, voze bicikle, rolere....možda na to ima uticaj i samo okruženje (non stop lepo vreme, plaže.....možda i skupo zdravstveno). Po pitanju pristojnih delova grada, stanova, zaposlenja,visine plata, o tome je već dosta pisano i nalazi se na forumu pa ne bih ponavljao. Naravno, tu sam ako nekim odgovorom mogu da otklonim Vaše nedoumice...
|
| abdulazizsarajevo |
22.09.2010 14:31 |
Ivan cime se bavite i kakva je situacija za posao..ako nije previse intimno pitanje cime namjeravate da se bavite..i mislite li da cete moci naci posao..
|
| steelers |
22.09.2010 14:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivan33
(Poruka 18131)
svi vode računa o zdravlju, ishrani (sa izuzetkom mexican people)
|
Dont fuck up with Mexicans :==D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik abdulazizsarajevo
(Poruka 18147)
Ivan cime se bavite i kakva je situacija za posao..ako nije previse intimno pitanje cime namjeravate da se bavite..i mislite li da cete moci naci posao..
|
I supruga i ja smo zavrsili ekonomski fak (svi znamo koliko to tamo (ne)znaci), s obzirom da ovde radim u banci jurim tamo neki posao u svojoj struci a bas ima dosta banaka, cak i branch-eva mnogih evropskih banaka sa kojim radim(documentary bussines (letter of credits, guarantees....).....ali za prvo vreme cemo konobarisanje, neki market..dok ne usavrsimo jezik......ma ima posla za onoga ko hoce da radi.....ne sekiraj se.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivan33
(Poruka 18131)
Bili u LA mesec dana, zavrsili papire (dobili GC, SSN), vratili se da klinac ove godine završi prvi razred (nauči da piše i čita.....) pa se u aprilu-maju vraćamo. Inače, grad je fenomenalan, klima, ljudi....nama se sve svidelo i vidimo sebe tamo, tj. potpuno nam odgovara način života. Ono što nas je fasciniralo (pored Disneylanda u koji smo išli 3 dana, Sea Worlda, San Diego Zoo-a, Universal Studio-a, ......) je da bukvalno nismo videli debele ljude niti decu, svi vode računa o zdravlju, ishrani (sa izuzetkom mexican people), svi trče, voze bicikle, rolere....možda na to ima uticaj i samo okruženje (non stop lepo vreme, plaže.....možda i skupo zdravstveno). Po pitanju pristojnih delova grada, stanova, zaposlenja,visine plata, o tome je već dosta pisano i nalazi se na forumu pa ne bih ponavljao. Naravno, tu sam ako nekim odgovorom mogu da otklonim Vaše nedoumice...
|
Milo mi procitati ovakve postove.. :) jer i mi planiramo to negdje oko LA :1072:
|
| steelers |
03.11.2010 19:40 |
Zana, jel prosla marihuana? :D :D (moram li uvek da kucam najmanje 50 znakova?)
|
| steficacvek |
03.11.2010 19:51 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steelers
(Poruka 19508)
Zana, jel prosla marihuana? :D :D (moram li uvek da kucam najmanje 50 znakova?)
|
Nije ... :no: Ali kazu da ne odustaju, za 2 godine opet ce da biraju. Valjda ce se ameri opametiti do tad ... mada sumnjam
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:07. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.