![]() |
Slicna je situacija i samnom. Duze vreme sam bio samo posmatrac pa sam se i ja odlucio na prijavu i komunikaciju sa ostalima. Posto mi je ovo treca aplikacija postajem polako nervozan, te mi je lakse da sa vama svima delim muku (iscekivanje).Bez obzira na rastucu nervozu i dalje sam optimista(forever).:grin:
Puno srece svima! |
Dva puta sam ucestvovao i nista. Valjda ce biti treca sreca. :bravo:
|
Dobro nam dosli novi clanovi i samo uzivajte citajuci ove jako poucne stranice naseg nam foruma:grin:
Mnogo vam srece zelim svima u nastupajucem izvlacenju:1081: |
izgleda da preovladjujemo mi, kojima je ovo treci put...
|
thx svima na dobrodoslici i finim zeljama... ;)
iako... ja sam predala prijavu ove godine bez ikakvih planova sto bih mogla ako dobijem... isla sam na onu "sudbinsku kartu" tj. ako dobijem onda cu tek razmisliti sto mi je ciniti.. ali vidjet cemo.. jos jednom vam svima zelim srecu i odmah dojavite kad stigne prva koverta!! :obrva: ;) |
hvala landlordu koji je cini mi se ovde najaktivniji.
kad smo se sada ovako raspisali ,,u prazno,, kako ce tek onda biti kad se nesto desi. ima da vas zasipamo pitanjima svaki dan. pozdrav svima, od aktivnog chitacha |
i ja zelim svima srecu, i iskreno zelim da vam april/maj svima budu sretni!
stvarno ovdje ima mnogo korisnih informacija, a svi smo prosli faze panike, tako da samo pitajte, ko zna odgovorit ce 100%! |
Citat:
Predlažem da se otvori posebna (sticky) tema opet, pa da počnemo sa praznim listom papira; da imamo temu u kojoj će ljudi da se prijavljuju kako ko dobije kovertu... ;) A onda moramo da nađemo ovogodišnjeg xeg-a da bude redar... :clap: Citat:
Tako daaaa: veliki pozdrav povratniku!!! :wavey: I za kraj, info o prvoj koverti: Često postavljana pitanja - ČPP (iliti popularni FAQ) :1097: Popunjeni formulari - primer :dedica1: PUNO SREĆE SVIMA!!! |
heh, tek sad videh da koristite staru temu i dalje.... :clap:
Jesam li ja to pobego s časa kad smo glasali landlorda za novog predsednika razreda? :srbinosm: |
Dv-2010
Ja sam do sad najvise srece imao u prvom pokusaju (pogotovo na ispitima), tako da se u to i sada pouzdajem - drugo mi i onako ne preostaje.
Al' cu da se napijeeem:beer:...ako me ne izvuku ;) |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:23. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.