ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Uslovi za prijavu DV-2012 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=609)

sanjin 30.08.2010 14:47

Citat:

Yes, this is OK! Ali i ona mora boraviti više od 6 mjeseci godišnje u USA kako ne bi izgubila GC, ali to valjda znaš ako si pročitao sve na ovom forumu, ako nisi - čitaj!
Ok, dosta toga sam već pročitao, ali priznajem ima toga još puno za pročitati. Tnx!

sanjin 30.08.2010 14:49

Citat:

Koliko ja mogu da se prisetim, pasos/putovnica ti ne treba sve do lekarskog pregleda, tamo ti upisu broj u tvoje papire, i naravno za ambasadu/intervju, tako da za sada nije drama, opusteno planirajte vadjenje novih...
Meni to isto izgleda logicno jer koliko vidim u prijavi za DV nigdje se ne upisuje putovnica. Pa lako napravim ako tj. kada dobijem prvu kuvertu :-)

orozinho 31.08.2010 13:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA (Poruka 17732)
Ovde (http://www.dvlottery2011.com/dv2011/DV_2011-results.php) je spisak po drzavama koji su dobili prvu kovertu (ne znaci da su svi dobili GC). Sto se tice broja poslatih prijava po drzavi mislim da ne postoji zvanican podatak (ispravite me ako gresim).

WOOOOW. Pa ja sam mislio da je to broj ljudi koji je dobio GC?!! Kad ono mauna.
Pa to je jako malo. Jel zna itko podatak o broju prijava u HR,BiH ili SRB?

Magelan 31.08.2010 18:09

Kao sto je Zeljko gore napisao, ne postoji zvanicni podatak koliko je prijava poslato iz svake drzave tako da nema teorije da vodimo ikakavu statistiku :smrc:

A i svake godine menjaju broj dobitnika po drzavama tako da se nikad ne zna :smrc:

cojce 09.09.2010 10:21

Pozdrav ljudi
Ja imam zavrsenu trogodisnju srednju skolu i kasnije zavrsen 5 stepen strucne spreme i 7 god radnog iskustva.
Zanima me da li ja mogu aplicirati za GC.
Hvala

Ninovranje 09.09.2010 14:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cojce (Poruka 17925)
Pozdrav ljudi
Ja imam zavrsenu trogodisnju srednju skolu i kasnije zavrsen 5 stepen strucne spreme i 7 god radnog iskustva.
Zanima me da li ja mogu aplicirati za GC.
Hvala

Neznam sta da ti kazem i ja takodje imam V stepen, ali mislim da je problem u tome sto se V stepen zavrsava vanredno a ovde valjda treba da si isao u onu redovnu skolu i to se samo racuna. Ja sam zavrsio prvo IV pa onda na V, a ti si u stvari dao specijalisticki ispit i to se kod nas kao racuna V stepen. Mislim da je pravilo 8+4 a ti si sa 8+3.

A za radno iskustvo ti treba dokaz npr da ti je upisan u radnu knjizicu i da to tvoje zanimanje je na listi poslova koja se navode za GC.

Neverhood 10.09.2010 15:16

Instrukcije za 2012:

http://travel.state.gov/pdf/DV-2012%20instructions.pdf

Score 10.09.2010 16:11

...i nema vise koverata i pisama....sve preko interneta i broja koji dobijete pri registraciji.
Entry Status Check will be the sole means of informing you of your selection for DV-2012, providing instructions to you on how to proceed with your application, and notifying you of your appointment for your immigrant visa interview, so it is essential you retain your confirmation number.

Ninovranje 10.09.2010 19:00

Eeeeeeeeeeee a nije zanimljivo, ovako svaki dan cekas cika postara da ti donese koverat, ma salim se ovako ce biti mnogo bolje i brze, a uz to i jeftinije (ne placas ptt za slanje dokumenta), samo kad bi jos i lekarski i odlazak u ambasadu mogli obaviti online .... xi xi xi

selecta 11.09.2010 09:06

Smanjili su i broja dana za prijavu. Za 2011. je prijava bila do 30. novembra, a sad za 2012 je do 3. novembra. Nadam se da ce stranica raditi kako treba usljed opterecenja.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:36.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.