ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Prva koverta dv 2011 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=646)

nastob 07.05.2010 23:09

Da se pridruzim cestitkama se najbolje ti zelim isto tako i ostalima koji zeljno ocekuju :1072:

Jelica 07.05.2010 23:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cile (Poruka 15563)
Bravooooooo:beer::1081:
Hajde,kada dodjes sebi,napisi neki redak-gde si,odakle je stigla,koji si CN,kada si slala prijavu.... i zelimo ti puno srece!!!:grin:

Ja sam originalno iz Vojvodine ali od 2000.-e zivim u Severnoj Karolini. Kao sto sam vec pisala, ovo mi je bio ili 4. ili 5. pokusaj i napokon je stigla zuta koverta od Kentucky Consular Center. A Case Number mi je medju prvih 4500. Znaci ima jos dosta da se izvuce. Hvala svima vama koji me i nepoznajete a tako se lepo radujete sa mnom. Zelim i vama puno srece!

dragance 07.05.2010 23:25

Jelice čestitke i od mene.Super što si nam dala tu informaciju da si trenutno u USA, ovde u Evropi se tek očekuje najezda :)

darkobgd85 08.05.2010 01:04

znaci jos nema iz srbije...pih:)pa da kazu ovi koji su izvuceni...oko 10-tog:)jelice jel si poslala vec nazad kovertu?:)

Jelica 08.05.2010 01:43

Nisam jos poslala nazad kovertu jer sam malo zapela kod popunjavanja. Kaze:"Name the United States Consular office where you would like to process your application". Ne znam da li moram za Beograd ili ima ovde neki konzulat u Americi.

Johnny 08.05.2010 02:04

Pa ja sam odmah i pretpostavio da si kovertu najverovatnije dobila na adresi u USA jer što se Evrope tiče do sada se javilo samo nekoliko ljudi iz Nemačke kojima su koverte stigle tamo.

Ti generalno imaš dve opcije što se procesuiranja tvog slučaja tiče: 1. Consular Processing i 2. Adjustment of Status.

Tako da se u tom: "Name the United States Consular office where you would like to process your application" podrazumeva Consular Processing, gde ti konkretno treba da navedeš U.S. Embassy Belgrade.

Druga opcija podrazumeva da samo u hodu promeniš svoj trenutni status pod kojim boraviš u USA bez potrebe da ideš vani pa da opet uđeš pod novim statusom.

Johnny 08.05.2010 02:54

Izvinjavam se zbog novog posta, ovo je sve trebalo da ide u ovaj gore post.

Uglavnom se svugde može pročitati kako je bolja opcija Consular Processing jer AOS navodno uglavnom duže traje a i više košta.

U svakom slučaju, evo ti direktan link za više informacija o AOS.

Jelica 08.05.2010 13:48

Mnogo ti hvala Johnny! I ja sam to mislila, ali nisam bila sigurna. :)

ISTRIJANKA 09.05.2010 00:38

Cestitke od srca Jelice svaka cast........Bas mi je drago ............

Klama 09.05.2010 12:23

Čestitam od sveg srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:10.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.