ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   30.06-01.07...utisci (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=692)

milena_ns 12.07.2010 01:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Neverhood (Poruka 17051)
A ostalima ne zelis ostvarenje sna?:grin:

Hahaha... Naravno da zelim, samo su oni koji su izvuceni blizi tom snu. :;D:

Mada, svi mi imamo neke snove, samo treba pronaci put za njihovo ostvarenje...

ferrigno 05.08.2010 15:31

Ove godine ništa od američkog sna.
Druga godina, nova šansa!
Svima koji nisu izvučeni želim više sreće drugi put, a onima koji jesu sretno u daljnjoj proceduri...(malo vam zavidim :bravo:)

Neverhood 10.08.2010 09:03

Jos malo pa ponovo jurnjava oko popunjavanja privaje. Hoce primi sliku, nece primi sliku. Jel mora bas da bude takva i takva. Kako da napisem ime latinicom, cirilicom ili hieroglifima. Uhh jedva cekam.Trenutno je dosano, a i situacija je takva u zemlji da bih glumio i krompir(kao u starom vicu"odje krumpir") samo da odem odave, pa mi sve sto pojacava nestrpljenje.
I da... srecno svima u novom kolu zelene lutrije.

nataly 10.08.2010 20:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Neverhood (Poruka 17467)
Jos malo pa ponovo jurnjava oko popunjavanja privaje. Hoce primi sliku, nece primi sliku. Jel mora bas da bude takva i takva. Kako da napisem ime latinicom, cirilicom ili hieroglifima. Uhh jedva cekam.Trenutno je dosano, a i situacija je takva u zemlji da bih glumio i krompir(kao u starom vicu"odje krumpir") samo da odem odave, pa mi sve sto pojacava nestrpljenje.

potpuno se slazem sa tobom...nestrpljivi smo do 1. oktobra, a nakon toga jos 9 meseci iscekivanja(do 1. jula:smrc: )..puno srece svima nama koji zelimo tu zelenu kartu :1072::1072::1072:

Score 10.08.2010 20:44

fotke

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Neverhood (Poruka 17467)

E, ljudi, ako imate problema sa prilagodjavanjem formata fotke ili pixela, posaljite je meni i ja cu vam je srediti...

Cena? Prava sitnica... ma salim se, dzabe...

nataly 11.08.2010 12:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Score (Poruka 17469)
E, ljudi, ako imate problema sa prilagodjavanjem formata fotke ili pixela, posaljite je meni i ja cu vam je srediti...

Cena? Prava sitnica... ma salim se, dzabe...

:grin: samo ako sredis da i mi licimo na neku holivudsku zvezdu, kao sto ti izgledas na ovoj slicici :naughty::naughty::naughty:

Score 11.08.2010 12:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nataly (Poruka 17470)
:grin: samo ako sredis da i mi licimo na neku holivudsku zvezdu, kao sto ti izgledas na ovoj slicici :naughty::naughty::naughty:

ma sve moze, al tu treba doplata...:bigkiss::da:

nataly 12.08.2010 14:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Score (Poruka 17471)
ma sve moze, al tu treba doplata...:bigkiss::da:

dogovoricemo se:1081:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.