-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
nikita61 |
31.05.2011 06:40 |
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vuvuzela
(Poruka 23519)
Poslao sam mail u kentaki i čekam odgovor! Vjerojatno sad preko vikenda neće biti ništa. Vidjet ćemo sljedeći tjedan!
|
Sta si im napisao u tom mailu i ima li kakvog odgovora, osim onog generisanog?
|
Treba sacekati do sredine meseca da vidite da li ce vam stici email,
pa onda posaljite email kentakiju.
Veliki je to broj emailova koji treba da se posalje, moze to brzo da se odradi ali mislim da mozda parcijalno salju da nebi ostali email serveri tripovali spam.
Mogu da mislim kako su zatrpani. :grin:
Ma ludnica ove godine totalna. :w00t:
|
johnny_nyc |
01.06.2011 11:10 |
pozdrav svima, evo do sada sam samo čitao pa evo da se malo uključim. naravno nisam bio izabran 1.5. ali po svemu sudeći i bolje. 19.5. sam dobio mail o poništenju. eto...usput zanimalo koliko ima ljudi iz HR koji su bili izvučeni, nekako mi se čini da ih ima malo
|
Vladana123 |
01.06.2011 15:18 |
Jos bolje ako ima malo ljudi u HR i SR vece su sanse za nas koji zelimo da pozelenimo.....a sto se tice mejlova,ni moja prijateljica jos nije dobila, a istog dana sam aplicirala i njoj i meni????
|
Vuvuzela |
01.06.2011 16:26 |
Citat:
Sta si im napisao u tom mailu i ima li kakvog odgovora, osim onog generisanog?
|
Poslao sam mail sa ženine mail adrese kao da je ona. Napisao sam da sam ja dobio mail a ona ne i da li to znači da njezina prijava nije validna!
Trebalo bi što više ljudi poslati takav mail da vide da puno ljudi nije dobilo. Možda ih je sustav stvarno izbrisao. Koliko vidim mailovi su stizali samo 18. i 19. Ne znam da je netko dobio nekog drugog datuma.
Nelogično je da pošalju mail samo određenom broju prijavljenih (Ili svima ili nikome - jedino to je logično). Očito je opet došlo do problema u njihovom sustavu. Kako će to riješiti vidjet ćemo. Važno je da ih što veći broj ljudi obavijesti da nisu dobili mail tako da ih upozorimo na problem i da oni vide razmjere toga.
I da nikakav odgovor do sada osim onog automatski generiranog nisam dobio! :no:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vuvuzela
(Poruka 23541)
Poslao sam mail sa ženine mail adrese kao da je ona. Napisao sam da sam ja dobio mail a ona ne i da li to znači da njezina prijava nije validna!
Trebalo bi što više ljudi poslati takav mail da vide da puno ljudi nije dobilo. Možda ih je sustav stvarno izbrisao. Koliko vidim mailovi su stizali samo 18. i 19. Ne znam da je netko dobio nekog drugog datuma.
Nelogično je da pošalju mail samo određenom broju prijavljenih (Ili svima ili nikome - jedino to je logično). Očito je opet došlo do problema u njihovom sustavu. Kako će to riješiti vidjet ćemo. Važno je da ih što veći broj ljudi obavijesti da nisu dobili mail tako da ih upozorimo na problem i da oni vide razmjere toga.
I da nikakav odgovor do sada osim onog automatski generiranog nisam dobio! :no:
|
Ameri ili nikad nece priznati da su ljudi izbrisani jer im nisu poslali e-mail, ili ce to priznati ali nakon 15. Jula kad bude kasno.
Mogli smo da provalimo gresku pri izvlacenju jer smo znali datum kada je neko predao prijavu, ali da dokazemo da je nekog pojeo sistem zbog greske to je nemoguce nama da dokazemo, eventualno na osnovu nekih datuma ili drugih parametara. Tu smo nemocni, a ni oni vise nece objaviti ukupan broj prijavljenih, nego samo ukupan broj dobitnika po drzavama. Ti dobitnici mogu recimo biti izvuceni iz 20 miliona prijava, a mogu biti i iz 15 miliona, ako je 5 miliona ostalo bez e-maila i izbrisano iz bubnja. Dokazati propuste ili ukazivati na njihovu gresku kao u slucaju greske kod izvlacenja u Maju je nemoguce! :nene:
|
Vuvuzela |
01.06.2011 16:56 |
Citat:
Ameri ili nikad nece priznati da su ljudi izbrisani jer im nisu poslali e-mail, ili ce to priznati ali nakon 15. Jula kad bude kasno.
Mogli smo da provalimo gresku pri izvlacenju jer smo znali datum kada je neko predao prijavu, ali da dokazemo da je nekog pojeo sistem zbog greske to je nemoguce nama da dokazemo, eventualno na osnovu nekih datuma ili drugih parametara. Tu smo nemocni, a ni oni vise nece objaviti ukupan broj prijavljenih, nego samo ukupan broj dobitnika po drzavama. Ti dobitnici mogu recimo biti izvuceni iz 20 miliona prijava, a mogu biti i iz 15 miliona, ako je 5 miliona ostalo bez e-maila i izbrisano iz bubnja. Dokazati propuste ili ukazivati na njihovu gresku kao u slucaju greske kod izvlacenja u Maju je nemoguce!
|
Ne bih se složio s tim. Dosad su se pokazali korektni i spremni poduzeti sve da to korektno odrade ove godine i temeljem toga trebamo svi imati povjerenja da će se i dalje tako ponašati. Utvrdi li se da je veliki broj ljudi "nestao" iz sustava mogu uskoro ponoviti prijavljivanje i još sve odraditi na vrijeme. Riješit će oni te probleme, vidjet ćete. Naše je da ih obavijestimo ovakvim stvarima koje uočavamo. Nije njima u interesu skrivati ovo ili ono. U interesu im je da i ove godine lutrija prođe korektno i u skladu sa zakonima.
Imam osjećaj da jako veliki broj ljudi nije dobio mail (meni se čini da je blizu 50% - naravno gledajući ovaj forum! :no:
|
TheNenad |
01.06.2011 22:07 |
Većina spam filtera propušta GOV adrese, i e-mail headeri od maila kojeg sam dobio pokazuju na mail server "stimson.state.gov", dakle trebao bi da prođe. Ako niste dobili mail, možete napisati koji vam je e-mail provider? (gmail.com, live.com, yahoo.com?)
|
johnny_nyc |
02.06.2011 08:42 |
kako mi je sam sistem izvlačenja nepoznanica dali tko zna po kojem sistemu se vrši izvlačenje? tj. dali se izvlači iz ukupnog broja prijava pa se dijeli po regijama ili se za hrvatsku nasumično izvlače prijave iz hrv i tako dalje....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.