-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
- -
Koji ste broj?
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=943)
vrhunski |
11.08.2011 13:09 |
al ovo znaci da ce manje njih da ode na interviju nego prosle godine jer "Bulletin for September 2010" otislo je 9600 njih na razgovor u oktobru. :(.
Jel moguce da je ovo kasnjenje zbog one greske u sistemu?
|
pozdrav svima :)
ja sam broj 27xxx, Srbija
prvi put sam se prijavila i jos uvek sam potpuno pogubljena, nadam se da cu sutra konacno poslati prvu kovertu, stalno proveravam da nesto ne pogresim... :blink:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
(Poruka 24751)
Jel moguce da je ovo kasnjenje zbog one greske u sistemu?
|
Ne bih rekao. Pogledaj odmah za oktobar 2010: isto 9.600
http://www.travel.state.gov/visa/bul...etin_5145.html
u jednom od papira pise da se taj broj gleda po dinamici razgovora prethodne godine, pa posto ni prosle godine nisu dosli u prvom mesecu do tog broja, ostavili su isti cutoff za sledeci.
|
todorovskimkd |
12.08.2011 08:16 |
poslednite dve godini e Bulletin for September odnosno za oktomvri su bili do 9600 mdzutim za ostali godinama posle ovih dve su bile brojevi i manje za oktobar
|
Milos Zajecar |
30.05.2012 16:02 |
Ako sam lepo video, imam najmanji broj u Srbiji: 10xxx
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Milos Zajecar
(Poruka 29895)
Ako sam lepo video, imam najmanji broj u Srbiji: 10xxx
|
Upiši na ovoj temi dobitak http://www.zelenalutrija.com/forum/s...t=1071&page=20
ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prva koverta > Dv 2013 izvuceni maj-oktobar
Pozdrav
|
Ja sam dobio jedan broj ima 15 cifara i kada pokusam da se ulogujem da vidim da li sam izvucen kaze da ima 16 brojeva??? :-((( 8613x-xxxxxxxxxx
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tobi
(Poruka 29980)
Ja sam dobio jedan broj ima 15 cifara i kada pokusam da se ulogujem da vidim da li sam izvucen kaze da ima 16 brojeva??? :-((( 8613x-xxxxxxxxxx
|
Gde si dobio broj i od koga? Jesi se sam prijavio...
|
KovacMarina |
05.06.2012 08:06 |
Nisi lepo video; proveri još koji put :suure: ima i manjih brojeva, mada ne mnogo
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Milosdv
(Poruka 29983)
Gde si dobio broj i od koga? Jesi se sam prijavio...
|
Registrovao sam se ovdje! Broj sam dobio na e mail ! Ja sam popunio aplikaciju! Sta da radim??
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:40. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.