ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Jel poslao neko prve formulare? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=944)

vrhunski 03.09.2011 16:19

Dear Sir/Madam,

I would like to know if it is possible to get information whether You received the forms I sent You after I was informed through Your web site that I had been one of the randomly selected for further processing in DV program 2012.
I sent documents for myself and my wife as well.

Thank you very much for your assistance.

naravno navedes i podatke broj itd..

feanor997 20.10.2011 18:07

Pitanje ako neko moze da mi pomogne

- Supplemental Registration for the Diversity Immigrant Visa Program, Form DSP-122: Only the principal applicant needs to complete Form DSP-122.
(znaci popunjava samo osoba koja je dobila?)

- Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.
(Popunjava osoba koja je dobila i u njoj su vec podatci koje popunjavaju i ostali clanovi porodice ili svako po jednu tu formu?)
help :)

todorovskimkd 20.10.2011 18:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 25630)
Pitanje ako neko moze da mi pomogne

- Supplemental Registration for the Diversity Immigrant Visa Program, Form DSP-122: Only the principal applicant needs to complete Form DSP-122.
(znaci popunjava samo osoba koja je dobila?)

- Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.
(Popunjava osoba koja je dobila i u njoj su vec podatci koje popunjavaju i ostali clanovi porodice ili svako po jednu tu formu?)
help :)

- Supplemental Registration for the Diversity Immigrant Visa Program, Form DSP-122: Only the principal applicant needs to complete Form DSP-122. (popunjava samo srecni dobitnik)

Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.(popunjava srecni dobitnik i svaki clan od familije)

Vangelistexas 04.05.2012 01:32

Ajde da pisemo ovde! Ja bih poslao formulare sutra (Petak, 4.5.2012.), i interesuje me koje usluge, a bezbedne, pruza obicna posta srbije (jer zaista nemam novaca trenutno da saljem fedexima i slicno). Jel bi mogao neko da mi pomogne? :)

milosx 04.05.2012 01:40

Moj savet je da odes u postu i posaljes najjeftinijom varijantom, i onda za 2 sedmice posaljes email u kentaki da ih pitas da li je stiglo. Ako bas ne stigne ni za 3-4 sedmice onda gledaj druge varijante. Svakako i ne otvore koverte pre septembra tako da nije bitno kad stignu.

curlika 04.05.2012 02:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 29143)
Ajde da pisemo ovde! Ja bih poslao formulare sutra (Petak, 4.5.2012.), i interesuje me koje usluge, a bezbedne, pruza obicna posta srbije (jer zaista nemam novaca trenutno da saljem fedexima i slicno). Jel bi mogao neko da mi pomogne? :)

Malo bolja varijanta ti je preporuceno. No pitaj posto je obicno preporuceno i avionski. Ipak bude posiljka oznacena kao zavedena i redje se desava da se izgubi...(puno puta sam slao i nikad nije) a kada sacuvas ceduljicu koju ispunjavas sa svojim i Kentaki podacima, s njom ides i da proveris posle nekog vrema pa ti na posti mogu reci da li je stigla u Kentaki ili ne.

milosx 04.05.2012 02:08

Ja sam cesto slao preporuceno, i tracking broj ti je samo dok ne izadje iz srbije, posle ti nicemu ne sluzi, ni na sajtu ni u posti. Na kraju sam sve posiljke na svoju ruku trpao u koverte, lepio markice i ubacivao u zute sanducice kao pre 20 godina, i sve su stizale a placao sam 3-4 puta manje. Ne dam lopovima pare.

noki 04.05.2012 04:25

Kad sam bila izvucena ,ja sam obicnom postom pustila formulare,i posto nisam znala da uopste treba da se puste,nisam bila dovoljno informisana(to sam saznala tek sa ovog foruma)pustila sam ih sa zakasnjenjem od par meseci.Ali ajde sto sam kasnila sa njima,vec i slike nisam poslala,pa se moja sestra javila ovde u Kentaki i rekli su joj da nema problema da mozemo naknadno da pustimo slike sa tim sto ce na njima da bude komfirmaciski broj.I evo me ovde smo vec godinu i po dana,sve se zavrsilo kao sto treba.Zato polako ne zuri,imas vremena dan ili dva ne menja mnogo,procitaj sve sto te interesuje,popuni pazljivo sve i onda ih pusti obicnom postom ko sto ti kazu ljudi.Posle ako hoces,mozes da kontaktujes Kentaki i da ih pitas dali imaju tvoje papire,Cestitam i Srecno sa celom procedurom!!

Maruko 04.05.2012 04:56

Pozdrav svima!

Dakle, ako sam dobro razumeo, u kovertu treba da ubacim popunjene formulare, dve slike, i papir sa mojim podacima i bar kodom koji sam odštampao prilikom provere statusa pre 3 dana?

Zanima me da li slike treba da budu kao za pasoš?
Takodje, nisam siguran u vezi adresiranja pisma. Da li na prednjoj strani koverte sa mojom adresom treba da navedem i svoj case number i da zalepim bar kod, i da li adrese treba da štampam ili je dovoljno da ih čitko ručno napišem?

Izvinjavam se ako su mi pitanja malo zaglupasta :) ali želim ovo da odradim što brže i kako treba, tako da ne želim ni najmanji detalj da prepustim slučaju.

Hvala unapred,

Marko

mikiSA 04.05.2012 05:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 29143)

Posalji EMS postom (to je u okviru poste), jeftinije je od Fedexa tri puta, a isto dobijes tracking number da vidis dokle je posiljka.
http://www.posta.rs/struktura/lat/po...ostranstvo.asp

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:06.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.