![]() |
Dear Sir/Madam,
I would like to know if it is possible to get information whether You received the forms I sent You after I was informed through Your web site that I had been one of the randomly selected for further processing in DV program 2012. I sent documents for myself and my wife as well. Thank you very much for your assistance. naravno navedes i podatke broj itd.. |
Pitanje ako neko moze da mi pomogne
- Supplemental Registration for the Diversity Immigrant Visa Program, Form DSP-122: Only the principal applicant needs to complete Form DSP-122. (znaci popunjava samo osoba koja je dobila?) - Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II. (Popunjava osoba koja je dobila i u njoj su vec podatci koje popunjavaju i ostali clanovi porodice ili svako po jednu tu formu?) help :) |
Citat:
Application for Immigrant Visa and Alien Registration, Form DS-230, Part I and II: The principal applicant and all family members applying for a diversity visa must submit both Part I and II.(popunjava srecni dobitnik i svaki clan od familije) |
Ajde da pisemo ovde! Ja bih poslao formulare sutra (Petak, 4.5.2012.), i interesuje me koje usluge, a bezbedne, pruza obicna posta srbije (jer zaista nemam novaca trenutno da saljem fedexima i slicno). Jel bi mogao neko da mi pomogne? :)
|
Moj savet je da odes u postu i posaljes najjeftinijom varijantom, i onda za 2 sedmice posaljes email u kentaki da ih pitas da li je stiglo. Ako bas ne stigne ni za 3-4 sedmice onda gledaj druge varijante. Svakako i ne otvore koverte pre septembra tako da nije bitno kad stignu.
|
Citat:
|
Ja sam cesto slao preporuceno, i tracking broj ti je samo dok ne izadje iz srbije, posle ti nicemu ne sluzi, ni na sajtu ni u posti. Na kraju sam sve posiljke na svoju ruku trpao u koverte, lepio markice i ubacivao u zute sanducice kao pre 20 godina, i sve su stizale a placao sam 3-4 puta manje. Ne dam lopovima pare.
|
Kad sam bila izvucena ,ja sam obicnom postom pustila formulare,i posto nisam znala da uopste treba da se puste,nisam bila dovoljno informisana(to sam saznala tek sa ovog foruma)pustila sam ih sa zakasnjenjem od par meseci.Ali ajde sto sam kasnila sa njima,vec i slike nisam poslala,pa se moja sestra javila ovde u Kentaki i rekli su joj da nema problema da mozemo naknadno da pustimo slike sa tim sto ce na njima da bude komfirmaciski broj.I evo me ovde smo vec godinu i po dana,sve se zavrsilo kao sto treba.Zato polako ne zuri,imas vremena dan ili dva ne menja mnogo,procitaj sve sto te interesuje,popuni pazljivo sve i onda ih pusti obicnom postom ko sto ti kazu ljudi.Posle ako hoces,mozes da kontaktujes Kentaki i da ih pitas dali imaju tvoje papire,Cestitam i Srecno sa celom procedurom!!
|
Pozdrav svima!
Dakle, ako sam dobro razumeo, u kovertu treba da ubacim popunjene formulare, dve slike, i papir sa mojim podacima i bar kodom koji sam odštampao prilikom provere statusa pre 3 dana? Zanima me da li slike treba da budu kao za pasoš? Takodje, nisam siguran u vezi adresiranja pisma. Da li na prednjoj strani koverte sa mojom adresom treba da navedem i svoj case number i da zalepim bar kod, i da li adrese treba da štampam ili je dovoljno da ih čitko ručno napišem? Izvinjavam se ako su mi pitanja malo zaglupasta :) ali želim ovo da odradim što brže i kako treba, tako da ne želim ni najmanji detalj da prepustim slučaju. Hvala unapred, Marko |
Citat:
http://www.posta.rs/struktura/lat/po...ostranstvo.asp |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:06. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.