ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Statistika po godinama(2008-2012) (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=996)

oskark 10.08.2012 03:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik hope (Poruka 27410)
najbolji su u DV2013:
Nigeria 1,356,396
Ghana 908,910
Ukraine 852,856
Ethiopia 582,238
Egypt 394,832
Iran 369,118
Nepal 308,794....

:nene:

mi smo još super. moramo biti svesni da ima delova sveta gde je mnogo gore nego ovde.

samo sam ukratko prokomentarisao u prethodnom postu moja zapažazanja. nisam ulazio u detaljne statističke analize i korelacije. ali eto, Nepal relativno mala država i svi se prijavili. :naughty:

Sad kad sam video ovaj post, moram da prokomentarisem...

Nigerija ima najveci broj prijavljenih od 1,356,396 ali je 82.71% Fraud
Ghana 908.910 a 56.65% Frad
Ukraine 852,856 a ima ukupno 71.49% fraud prijava
Ethiopia 582,238, a od toga 64.06 % Fraud
Egypt 394,832 a od toga 65.60% Fraud

Najgore od svega je Bangladesh 96.21%, a to zbog toga sto je neki ludak uneo ceo telefonski imenik u palikacije, pa je mislio da ce da proda ljudima zelene karte i tako da zaradi.:gun:

chombe_bg 22.08.2012 16:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 30832)
Primljeno je ukupno 7,941,400 aplikacija (sa derivatima 12,577,463(ako se pitas sta su derivati, to su muz/zena i deca koja su prijavljena pored samog nosioca)). Od ovog broja izvuceno je 105,628 ucesnika od kojih je 303 iz Srbiije, 54 iz BIH, 75 iz Hrvatske, 183 sa Kosova, 262 iz Makedonije, 11 iz Montenegra. nadam se da je ovo dovoljno statistike. Ako nije ima jos podataka :grin:

Iako pise na raznim temem u ovom forumu, pokusacu da ti objasnim da razumes.
Prijave su u oktobru svake godine, a rezultati su u maju naredne. Kada se prijavljujes dobijas komfirmacioni broj pomocu cega proveravas dal si izvucen ili ne. Ukucas taj broj i ako vidis da tamo pise You are among...znaci da si izvucen, a ako pise has not been selected znaci da nisi izvucen. Posto puno ucesnika odustane ili otpadne zbog raznih razloga, ostaje slobodnih mesta koje moraju da popune, jer po imigracionom zakomnu moraju svih 55.000 viza da podele. E zbog toga su oni uveli oktobar. Tako da ukratko receno u maju su rezultati, a ako ostane slobonih mesta izvalace ponovo u oktobru...Nadam se da je sad jasno :obrva:

Naravno da bracni par ima vecu sansu da dobije. bas kao sto si i ti rekao:grin:

I ja sam mislio da je ove godine oktobar uveden iz tih razloga,medjutim nije! Oktobar je uveden ove godine,i to,cenim,samo ove godine i nijedne sledece,zato sto je izvuceno 22000 ljudi u prvom izvlacenju kojima su vize ponistene.E sad,ti ljudi su podneli tuzbu i to je otislo na neki tamo njihov sud,gde je sud presudio da je njihova tuzba neosnovana.Zbog neizvesnosti oko ishoda sudjenja,oni su tih 22000 viza drzali na stand by-u i sad ce ih naknadno podeliti u oktobru :naughty:

oskark 22.08.2012 17:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik chombe_bg (Poruka 31069)
I ja sam mislio da je ove godine oktobar uveden iz tih razloga,medjutim nije! Oktobar je uveden ove godine,i to,cenim,samo ove godine i nijedne sledece,zato sto je izvuceno 22000 ljudi u prvom izvlacenju kojima su vize ponistene.E sad,ti ljudi su podneli tuzbu i to je otislo na neki tamo njihov sud,gde je sud presudio da je njihova tuzba neosnovana.Zbog neizvesnosti oko ishoda sudjenja,oni su tih 22000 viza drzali na stand by-u i sad ce ih naknadno podeliti u oktobru :naughty:

Pazi, gledajuci tako ima logike, ali sa druge strane zakon kaze da se ne mogu preneti iskorisceni brojevi u sledecu godinu. po mom misljenju da je tako kao sto ti kazes onda bi ukinuli od ove godine 22.000 i u slucaju da se ispostavi da ipak to treba podeliti onda ce naknadno u oktobru.
Ali citao sam po njihovim novinama(zaboravio sam gde) da je njihov visi sud odbio po treci put zalbu.

ivanmilosavljevic 22.08.2012 19:40

?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 31071)
Pazi, gledajuci tako ima logike, ali sa druge strane zakon kaze da se ne mogu preneti iskorisceni brojevi u sledecu godinu. po mom misljenju da je tako kao sto ti kazes onda bi ukinuli od ove godine 22.000 i u slucaju da se ispostavi da ipak to treba podeliti onda ce naknadno u oktobru.
Ali citao sam po njihovim novinama(zaboravio sam gde) da je njihov visi sud odbio po treci put zalbu.

Da Li to znači da neko ko je izvučen
u oktobru može imati nizi case number,od nas što smo izvučeni u maju?

oskark 23.08.2012 08:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 31074)
Da Li to znači da neko ko je izvučen
u oktobru može imati nizi case number,od nas što smo izvučeni u maju?

Pa realno gledajuci ne, jer case behind that number already exist. Ali ko zna. Ako se brines za tvoj broj nemas razloga jer bi mi koji smo vec izvuceni proci dok oni dodju na red. :-)
:ohman:

mijan 23.08.2012 12:50

Ako sam dobro shvatio tvrdite da u Oktobru nece izvuci mali broj ljudi da popune mesta onih koji su odustali nego da ce izvuci jos ovoliko ljudi koliko u Maju?! Da li je to i zvanicno potvrdjeno? To bi bilo ekstra jer to nije mali broj ljudi. Bilo bi sigurno i sa foruma dobitnika.

ZeljkoUSA 23.08.2012 14:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mijan (Poruka 31085)
Ako sam dobro shvatio tvrdite da u Oktobru nece izvuci mali broj ljudi da popune mesta onih koji su odustali nego da ce izvuci jos ovoliko ljudi koliko u Maju?! Da li je to i zvanicno potvrdjeno? To bi bilo ekstra jer to nije mali broj ljudi. Bilo bi sigurno i sa foruma dobitnika.

Moja procena - maksimum 5-oro sa foruma, mozda i manje. Ne racunam one koji ce se prijaviti naknadno. Mozda sam pesimista, ali se ne uzdam previse u ovo dodatno izvlacenje :nene:

dare_ns 23.08.2012 15:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA (Poruka 31089)
Mozda sam pesimista, ali se ne uzdam previse u ovo dodatno izvlacenje :nene:

Kao prepisano iz moje glave. :) Cekamo oktobar, blizu je, pa cemo saznati.

oskark 23.08.2012 16:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dare_ns (Poruka 31090)
Kao prepisano iz moje glave. :) Cekamo oktobar, blizu je, pa cemo saznati.

E bas tako...Ako mene pitate nece biti nista od toga. Al kao sto ti kazes. Oktobr je blizu pa cemo videti. Ono njihovo MAY BE mi nije bas toliko sigurno. :no:

@mijan
Ako budu ipak izvalili, nece izvlaciti opet ovoliko. To je jako puno...

Jalle007 01.10.2012 09:40

Ljudi 1. oktobar je a ja nesmijem se ni logovati da provjerim rezultate,
a vjerujem da je krajnje vrijeme bilo i za mene i za suprugu poslije 10godina igre...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:58.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.