-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
alokin197012 |
28.04.2012 15:32 |
da pozelenite
puno srece svim forumasima u lutriji za 2013,dobitnicima cestitam unapred......i eto mene i moje supruge sa vama sledece godine
|
Isabelle |
28.04.2012 18:00 |
Heyy evo i mene...Sad se svi skupljamo lagano, k'o da je godisnjica mature hehehe....Ne znam da li me se neko sjeca, ali i evo i ja cekam sad rezultate i ja i muz aplicirali...
Pa vidjet cemo....Svima zelim mnogo srece..:1081::1081::1081:
Broojimo sitno...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NightSky
(Poruka 28510)
Kad oni uopće postavljuju rezultate, po kojem vremenu? Pretpostavljam po nekom američkom iza ponoći 30.aprila, jer ja sam prošle godine provjerila 1. maja ujutro (oko 10h po našem vremenu) i bili su rezultati. Naravno, 10-ak dana kasnije su poništeni, pa k'o da i nisu... :ohman:
Tako da možda uspiješ provjeriti prije posla.
Nadam se da ovaj put neće biti trzavica kao prošle godine. Ipak treba sačuvati brojeve, za svaki slučaj.
|
Pa kazu ovako :
DV 2013 Program: Beginning on May 1, 2012 at noon Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), entrants from DV 2013 (those who submitted entry between October 4, 2011 and November 5, 2011) may check the status of their entry using the confirmation number through Entrant Status Check on the E-DV website. Be advised that additional DV 2013 entrants MAY be selected beginning October 1, 2012.
Ako je gmt-4 to je kod nas onda 17 h ili ti 5 sati popodne. Znaci da bi trebalo da budu rezultati vec u 5, ako nisu nesto zeznuli, jer svi njihovi gradovi pocinju od gmt-5, a to je kod nas 18h. jer smo mi gmt+1.
|
Evo i ja da se javim,i da svima nama pozelim srecu!:1081::grin:
Ja iskreno ne mogu da docekam,ovih par dana mi traju ko zadnjih par meseci.:)
|
zdravko80 |
28.04.2012 20:44 |
I ja cekam nestrpljivo 1. Maj ... :)
Svim forumašim puno sreće i da pozelenimo :papa:
Vuxanne koliko sam ja skontao mi možemo proveriti rezultate od 18 h :)
Uh ... neće mi ove godine prijati prvomajski roštilj :(
Najbitnije mi je da izvlačenje prođe ok ... Ne bih voleo da me izviku pa posle ponište i u drugom krugu ništa, kao jednom momku iz Sapca koji je prošle godine bio izvučen, on napravio taj dan veselje za familiju da bi posle poništili... Samo da sve protekne kako treba ;)
|
ZeljkoUSA |
29.04.2012 00:23 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 28554)
Heyy evo i mene...Sad se svi skupljamo lagano, k'o da je godisnjica mature hehehe....Ne znam da li me se neko sjeca, ali i evo i ja cekam sad rezultate i ja i muz aplicirali...
Pa vidjet cemo....Svima zelim mnogo srece..:1081::1081::1081:
Broojimo sitno...
|
Pa ti mene prozivala pre par meseci kako me nema :belj:
Ajd sve najbolje :1081: :1081: :1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 28556)
Pa kazu ovako :
DV 2013 Program: Beginning on May 1, 2012 at noon Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), entrants from DV 2013 (those who submitted entry between October 4, 2011 and November 5, 2011) may check the status of their entry using the confirmation number through Entrant Status Check on the E-DV website. Be advised that additional DV 2013 entrants MAY be selected beginning October 1, 2012.
|
Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :)
|
RockBett |
29.04.2012 01:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zdravko80
(Poruka 28560)
I ja cekam nestrpljivo 1. Maj ... :)
Svim forumašim puno sreće i da pozelenimo :papa:
Vuxanne koliko sam ja skontao mi možemo proveriti rezultate od 18 h :)
Uh ... neće mi ove godine prijati prvomajski roštilj :(
Najbitnije mi je da izvlačenje prođe ok ... Ne bih voleo da me izviku pa posle ponište i u drugom krugu ništa, kao jednom momku iz Sapca koji je prošle godine bio izvučen, on napravio taj dan veselje za familiju da bi posle poništili... Samo da sve protekne kako treba ;)
|
Zemljak neki :) Ja znam za jednog kog su izvukli, al' je odustao, zbog finansija.
Počinju da me rade neki leptirići u stomaku :smrc:
U stvari, ja sam potpuno ubeđen da ću da izvisim ovaj put. Onako intuitivno.. :(
Ajd' pa svima sa srećom!
|
domo-kun |
29.04.2012 02:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 28564)
Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :)
|
I ja sam na to naleteo pre nekoliko minuta, i reko bas da vidim da li je ovde neko video isto obavestenje :D Ima i ovaj deo:
Entrants in the Diversity Visa 2013 program may check the status of their entries through Entrant Status Check on the E-DV website beginning on May 1, 2012 through September 30, 2013. Please remember to keep your confirmation, since more DV 2013 entrants may be selected on October 1, 2012
I meni nije jasno... Da li ocekuju mali odziv? Pa planiraju jos jedno izvlacenje 1. oktobra :wtf: Ili mozda ce biti 2 ture po 25k?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:41. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.