-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
NightSky |
29.04.2012 08:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik domo-kun
(Poruka 28567)
I ja sam na to naleteo pre nekoliko minuta, i reko bas da vidim da li je ovde neko video isto obavestenje :D Ima i ovaj deo:
Entrants in the Diversity Visa 2013 program may check the status of their entries through Entrant Status Check on the E-DV website beginning on May 1, 2012 through September 30, 2013. Please remember to keep your confirmation, since more DV 2013 entrants may be selected on October 1, 2012
I meni nije jasno... Da li ocekuju mali odziv? Pa planiraju jos jedno izvlacenje 1. oktobra :wtf: Ili mozda ce biti 2 ture po 25k?
|
I ja se iznenadih čitajući ovdje na forumu! A gdje se izvorno nalazi to obavještenje? Gledala sam stanicu ambasade i www.dvlottery.state.gov ali tamo ne mogu da nađem.
Sretnooooooo svimaaaaa!!!!!! :1081:
|
Yossarian |
29.04.2012 09:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NightSky
(Poruka 28568)
I ja se iznenadih čitajući ovdje na forumu! A gdje se izvorno nalazi to obavještenje? Gledala sam stanicu ambasade i www.dvlottery.state.gov ali tamo ne mogu da nađem.
Sretnooooooo svimaaaaa!!!!!! :1081:
|
Ovdje se nalazi obavještenje. LINK
|
Entrants in the Diversity Visa 2013 program may check the status of their entries through Entrant Status Check on the E-DV website beginning on May 1, 2012 through September 30, 2013. Please remember to keep your confirmation, since more DV 2013 entrants may be selected on October 1, 2012
Moguce je da dosta njih ne posalje prvu kovertu i onda oni to tek evidentiraju posle ljeta kad je vec odavno proslo Majsko izvlacenje, ap im nedostaje dobitnika. Mozda je ovo upravo rjesenje za to. Moguce je da ce tokom ljeta sakupljati prve koverte, a onda nakon presjeka stanja pristiglih koverti posle ljeta izvuci ce potreban broj dodatnih kandidata u Oktobru.
Trebali su to navesti u zvanicnom upustvu za prijavu prosle godine, jer ce ovako mnogi baciti CN posle Majskog izvlacenja. Nastavlja se praksa da sve rade pet do dvanaest kada su u pitanju informacije za igrace.
|
NightSky |
29.04.2012 10:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke
(Poruka 28570)
Moguce je da dosta njih ne posalje prvu kovertu i onda oni to tek evidentiraju posle ljeta kad je vec odavno proslo Majsko izvlacenje, ap im nedostaje dobitnika. Mozda je ovo upravo rjesenje za to. Moguce je da ce tokom ljeta sakupljati prve koverte, a onda nakon presjeka stanja pristiglih koverti posle ljeta izvuci ce potreban broj dodatnih kandidata u Oktobru.
|
Tvoje objašnjenje zvuči logično. Mislim da je to dobra vijest, jer umjesto jedne, bar ove godine, bit će dvije šanse za nas igrače.
Yossarian, hvala za link! :)
|
outer_space |
29.04.2012 10:58 |
@jovke jedino moguće objašnjenje. ja očekujem da postave isto obaveštenje i na dan provere rezultata. odlično su ovo odradili, mada nikad nisam ni sumnjao u us administraciju.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 28564)
Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :)
|
Veruj mi ja ne znam. Zato sam dodao i to, rekoh mozda ce se javiti neko da prokomentarise :)
Al pise isto to i za ucesnike dv-2012. Iskreno pored toliko vec izvucenih clanova, ne znam ima li mesta za jos izvlacenja u oktobru.
hehe, mozda odluce da povecaju broj viza :1072::grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
(Poruka 28559)
|
Ali vidis Vuxanne, meni to opet nije jasno. :no:
Kako god da gledam, GMT -4 je oznaceno na mapi, iako racunas peske od zone do zone opet ti dodje na 17h kod nas. A kad racunas -4 do nule ima 4, pa plus jedan posto smo mi u GMT+1, to opet dodje na 17h.
Verovatno se ja ne razumem u sve to :udri:
Nego sto mene zbuni zasto GMT-4 kada u tu zonu spadaju Grenland i Juzna amerika...
No, mene su naucili jos od malih nogu da je razlika imedju amerike i nas 6 sati.Tako da u toliko i ocekujem rezultate. Inace radim do 16h, pa dok stignem iz NS do ZR, bice 18 h ako ne budu blokade opet :gun::belj:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NightSky
(Poruka 28571)
Tvoje objašnjenje zvuči logično. Mislim da je to dobra vijest, jer umjesto jedne, bar ove godine, bit će dvije šanse za nas igrače.
Yossarian, hvala za link! :)
|
Ipak mislim da su ostavili lufta za jos jedan krug izvlacenja, u slucaju da primete da je jako malo clanova izvuceno sa ovog foruma,:naughty:
pa da izvuku jos jedan krug da daju svima nama sansu ovde :skviz:
Salim se malo :;D:
Jedino da dodam, kod onog njihovog MAY, mi se dize kosa na glavi.
To je kao da su mi rekli: Necemo sigurno, ali cisto da znate i tu mogucnost :belj:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke
(Poruka 28570)
Trebali su to navesti u zvanicnom upustvu za prijavu prosle godine, jer ce ovako mnogi baciti CN posle Majskog izvlacenja. Nastavlja se praksa da sve rade pet do dvanaest kada su u pitanju informacije za igrace.
|
I ja sam pomislio na to, ali zar ne izvlace bas zbog toga 100.000 ili 150 ne znam ni ja vise. bas zbog toga sto mnogi odustanu od svega ili ne posalju koverte?
Ali kako ja pratim(ako pratim dobro) u zadnje vreme svi dobiju vize(mislim). Ili je verovatno da u zadnje vreme jako malo ljudi ostane koji nisu podigli vize, pa se boje da ne podele potreban broj. A zbog toga dodali to da ako im zafali izvlacice jos u oktobru kad pocnu intervjui :grin:
|
outer_space |
29.04.2012 12:13 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 28573)
...Al pise isto to i za ucesnike dv-2012. ...
|
učesnici dv2012 programa mogu samo da provere rezultate od July15, 2012 sve do Sept30, 2012, dok je za dv2013 program predviđeno još jedno izvlačenje, u slučaju manjka zainteresovanih (kao @jovke što je napisao), čiji se rezultati mogu proveriti od Oct01, 2012.
ovo izgleda kao neko iskupljenje za prošlogodišnji kiks kod prelaza sa tradicionalnog izvlačenja na e-izvlačenje dobitnika.
pozdrav do May01, 2012.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.