ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2018 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1877)

tile83 27.06.2018 14:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik superkikoslav (Poruka 72867)
Pozdrav svima! Da li neko zna da li je obavezna registracija online prije intervjua? ... Da li je neko uradio nešto slično?
Hvala

Pozdrav, na 65. strani ove teme imate vise o tome. Mi smo se registrovali kao i vecina ovde... Srecno!

superkikoslav 27.06.2018 16:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tile83 (Poruka 72868)
Pozdrav, na 65. strani ove teme imate vise o tome. Mi smo se registrovali kao i vecina ovde... Srecno!

Hvala puno, tako sam i mislio. Mada mi je to nekako promakli prije. Pozdrav!!!

Simke 03.07.2018 14:08

Imam jedno pitanje, dobio sam dokumentaciju o kaznenoj evidenciji i krivicnom postupku i oni su na cirilici, to je za intervju u Beogradu, dali je potrebno da bude na latinici ili je cirilica dobra? Hvala :)

tile83 03.07.2018 19:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Simke (Poruka 72918)
Imam jedno pitanje, dobio sam dokumentaciju o kaznenoj evidenciji i krivicnom postupku i oni su na cirilici, to je za intervju u Beogradu, dali je potrebno da bude na latinici ili je cirilica dobra? Hvala :)

To je ok, nemate potrebe za brigu. Srecnona intervjuu!

Simke 03.07.2018 20:31

Hvala @tile83!
Javljam se kad sve prodje! ..... :==D:

ikac89 03.07.2018 20:47

Ako neko ima intervju ove nedelje, neka pita, ako nije problem, onog našeg službenika posle intervjua, da li ima neku informaciju tj. da li da se nadamo nekom skoku za septembar ili ne. U principu oni ne bi trebalo da imaju takve informacije, ali ko zna, možda je čuo nešto od kolega iz KCC-a ili konzula.

Unapred zahvalna ekipa sa visokim brojevima. :)

superkikoslav 04.07.2018 08:02

I nama su u Sarajevu juče odobrene vize pa molim administratora da upiše u tabelu pod "orange8010", to mi je suprugin profil, da ne duplamo. Intervju je samo formalnost,kao što su i svi do sada pisali, hvala puno forumu, iskustva članova su nam puno pomogla. Puno sreće svima!

Tri-Cities 04.07.2018 14:43

@superkikoslav

Jest vala naročito kad si kao ja putovao u Siriju i Liban pre 8 godina.

Nama nije ispala formalnost.

Slažem se da je u većini slučajeva formalnost i ja sam to tako shvatao na osnovu čitanja ovog foruma.
Verovatno sam zato i bili suviše opuštetni tokom razgovora.

Mojoj opuštenosti je doprinelo i to što nikada nisam imao problem oko dobijanja vize za demokratske zemlje (EU, Norveška i sl.).

Eto prvi put mi se desilo da imam problem i to baš sad kad je možda najvažnije.

Elem oko intervjua, ne treba dramiti, ali ne treba ga ni shvatati kao formalnost jer može da se pojavi neki problem.

Natalija74 05.07.2018 15:08

Pomeranje termina za intervju

Evo samo da se oglasim i da kažem da nije baš sve tako opušteno kako svi pišu, ili ljudi kriju.Ja nemam razloga da krijem.Imala sam zakazan intervju za 28.jun.
Već pred ulazom sam imala scenu od koje mi se svakodnevno kosa diže na glavi.Prozvana stojim gde mi je rečeno, a porodica, vrlo ugledna sa dvoje male dece, prozvani čekaju u redu za turističku vizu.I naravno, pošto sam jedina za iseljeničku, posle par minuta mi kažu da uđem, na šta g-đa diže glas-ali mi smo pre nje.Nisam obraćala pažnju, jer kao što rekoh već-svaki dan nekulture koliko hoćeš :no: :nene: Čovek koji nas je prozivao joj je lepim mirnim tonom rekao da nema potrebe da se brine, jer ja idem po drugoj liniji, za iseljeničku vizu, na šta je napravila facu, jer je shvatila da se samo izblamirala.
Ovo sam morala da napišem, jer mi je to baš ostavilo utisak tog dana.
A što se tiče mog intervjua, završio se vrlo brzo, jer se u mojoj aplikaciji DS-260 pojavilo par problema, što se nije videlo kada sam popunjavala, te sam tako na prvom šalteru u razgovoru sa našim čovekom umalo htela da se onesvetim, kada mi je saopštio šta sve aplikacija nije povukla, a sva dokumenta uneta.Kaže čovek, dešava se, nemojte da brinete, otključaćemo DS i sve će se ispraviti.I sutradan, nakon otključavanja i ponovnog unošenja je bilo problema, pa opet.Tek nakon drugog pokušaja je sve prošlo.Stigao mi je mail za intervju u julu, pa ću tada pisati kako je prošlo.
Nekad bezazlene sitnice mogu da izazovu problem, ali verujem da ću sve završiti u najskorije vreme i napustiti Srbiju.

Makica@ 11.07.2018 20:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Natalija74 (Poruka 72940)
Evo samo da se oglasim i da kažem da nije baš sve tako opušteno kako svi pišu, ili ljudi kriju.Ja nemam razloga da krijem.Imala sam zakazan intervju za 28.jun.
Već pred ulazom sam imala scenu od koje mi se svakodnevno kosa diže na glavi.Prozvana stojim gde mi je rečeno, a porodica, vrlo ugledna sa dvoje male dece, prozvani čekaju u redu za turističku vizu.I naravno, pošto sam jedina za iseljeničku, posle par minuta mi kažu da uđem, na šta g-đa diže glas-ali mi smo pre nje.Nisam obraćala pažnju, jer kao što rekoh već-svaki dan nekulture koliko hoćeš :no: :nene: Čovek koji nas je prozivao joj je lepim mirnim tonom rekao da nema potrebe da se brine, jer ja idem po drugoj liniji, za iseljeničku vizu, na šta je napravila facu, jer je shvatila da se samo izblamirala.
Ovo sam morala da napišem, jer mi je to baš ostavilo utisak tog dana.
A što se tiče mog intervjua, završio se vrlo brzo, jer se u mojoj aplikaciji DS-260 pojavilo par problema, što se nije videlo kada sam popunjavala, te sam tako na prvom šalteru u razgovoru sa našim čovekom umalo htela da se onesvetim, kada mi je saopštio šta sve aplikacija nije povukla, a sva dokumenta uneta.Kaže čovek, dešava se, nemojte da brinete, otključaćemo DS i sve će se ispraviti.I sutradan, nakon otključavanja i ponovnog unošenja je bilo problema, pa opet.Tek nakon drugog pokušaja je sve prošlo.Stigao mi je mail za intervju u julu, pa ću tada pisati kako je prošlo.
Nekad bezazlene sitnice mogu da izazovu problem, ali verujem da ću sve završiti u najskorije vreme i napustiti Srbiju.

Bice sve ok 🤗 i ja sam morala da pomeram intervjuu da bih promenila dokumentaciju i na kraju je ispalo sve odlicno ☺ Kultura kod nas ...:smrc: ovde je sve potpuno drugacije ☺

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:57.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.