ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Prva koverta dv 2011 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=646)

lanas 09.05.2010 13:18

Čestitam i sve najbolje:bravo:

zika_kg 09.05.2010 13:23

cestitam jelice!!

dragonn 09.05.2010 18:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik darkobgd85 (Poruka 15558)
ljudi jel iko ikad ovde bio izvucen prvi put kad se prijavio?ja sam se prijavio prvi put i mislim da je to ne znam...nemoguce,treba bas imati srecu,kao sedmica na loto-u hehehehe:)

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Žana (Poruka 15561)
Jeste :) :) :) Ima nas vise ;)

Kao sto rece Zana - ima nas vishe koji smo iz prve bili srecni ^^ :naughty:

darkobgd85 10.05.2010 01:24

pa dobro je onda:)al necu da se nadam bas bas,da se posle ne bi razocarao...:)

Inside@22 10.05.2010 15:21

Bravooooo!!!!!
Čestitke!!!!
:1081: :1081: :1081: :1081:

spectra 10.05.2010 20:32

Čestitam Jelice!!! :1081:

Nikolica014 12.05.2010 08:06

Moj jucerasnji bilans iz postanskog sanduceta:

1. Telekom Srbija-racun za telefon
2. EFG banka-racun za karticu za zenu
3. EFG banka-racun za karticu za mene
4. Posta Srbije-potvrda o prispecu posiljke
5. Elektroprivreda Srbije-racun za el. energiju

Samo nema onoga sto oci traze!

dreadnot 12.05.2010 08:19

Ala tebe postar cima... neka, neka, zazutece se i tebi pred ocima:-)))

zeljkobn 12.05.2010 09:37

kako ja gledam izgleda da ce sa ovog foruma samo jelica ostati sretna za nas nema hljeba :;D:

pekka 12.05.2010 09:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeljkobn (Poruka 15659)
kako ja gledam izgleda da ce sa ovog foruma samo jelica ostati sretna za nas nema hljeba :;D:

Samo polako i bez nervoze. Na danasnji dan sam, prosle godine, objavio radosnu vest na ovom forumu. Na taj nacin sam otvorio sezonu belih koverti, sto ne znaci da sam bio i prvi dobitnik na ovim prostorima. Ima verovatno mnogo onih koji se nikada i ne pojave na ovom ili nekom drugom forumu, kao sto ima dosta i onih koji se prijave onda kada im stigne koverta, kao sto je slucaj sa Jelicom.
Po meni, narednih mesec dana treba cekati na lepe vesti i to bez opterecenja, pa i duze od toga.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:42.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.