- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
tinkulina |
24.04.2011 17:05 |
botexag hvala puno...gledacu to posle prvog maja...nadam se!!! :))))
|
essential |
12.05.2011 19:39 |
For July
EUROPE 33,000 (Except: Uzbekistan 28,200)
|
ivanmilosavljevic |
02.10.2012 14:59 |
...
Uzeo sam digitron i sabrao dobitnike iz evrope.Ukupan broj izvucenih 33.082 za dv-lottery 2013.To znaci da imaju 6.918 mesta do onog broja 40.000.Mozda su tu cifru ostavili za 22.10:naughty::naughty::naughty:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 31908)
Uzeo sam digitron i sabrao dobitnike iz evrope.Ukupan broj izvucenih 33.082 za dv-lottery 2013.To znaci da imaju 6.918 mesta do onog broja 40.000.Mozda su tu cifru ostavili za 22.10:naughty::naughty::naughty:
|
Kada bi jedna od tih 9000 i kusur srećki bila moja, ne bi mogli ni zamisliti moju sreću:grin::grin::grin:
|
landlord |
02.10.2012 20:26 |
Izgleda da nece biti izvlacenja 22.10 ili ja bar to ne vidim na web siteu.
|
ko će ih znati. Do prijave za dv2014 je pisalo 22. a sada ne :)
Opet nam kentakijevci mute nešto :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dare_ns
(Poruka 31946)
ko će ih znati. Do prijave za dv2014 je pisalo 22. a sada ne :)
Opet nam kentakijevci mute nešto :D
|
Ne znam sta rade ovi likovi ali na ovom sajtu stoji da će 22.10.2012. "možda" izvlačiti još brojeva
|
Samo su zaboravili da izbrisu da postoji taj 22.10. i na tom sajtu http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1322.html
Izbrisace za 2-3 dana dok se naprimaju emailova zbunjenih igraca, pa kad im dosade pozivi i emailovi od igraca onda ce promeniti odnosno izbrisati pominjanje tog datuma. Bahati majmuni su to, moras imati razumevanje za njih. :;D:
|
Vangelistexas |
16.10.2012 00:15 |
Bas sad gledam predjasnje visa bulletine, i nema nekih pravila koliko vidim :) u decembru moze biti 9.250, ali vec u januaru mogu da roknu i na 15 tisuca i nesto ukoliko se tako potrefi. idemo svi :D
|
Vangelistexas |
16.10.2012 00:21 |
sad sam kao captain obvious, ali...tesim se. ajd. :D
|
ivanmilosavljevic |
04.11.2012 00:39 |
Nasao sam jedan zanimljiv podatak,u prilogu mozete videti.Da od 100.000 izvucenih ne izdaju ni 50.000:obrva:.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
(Poruka 33533)
Nasao sam jedan zanimljiv podatak,u prilogu mozete videti.Da od 100.000 izvucenih ne izdaju ni 50.000:obrva:.
|
Da to sam i ja napisao u temi
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1115
Tu ti je statistika od 95-2011.
To moze biti zbog toga sto pise da je Foreign Service Post, tj Ambasade, na ovu cifru dolazi jos i AOS. Brojevi koje sam u gorem postu naveo su sveukupne aktivirane vize. Sto ukazuje na to da jeste kao sto i mislis. Nisu sve vize iskoriscene.
Let's get real. Covek(steva ili kako se zove) je isao u septembru na intervju i dobio vizu. A Druga stvar jeste i napominjanje oktobarskog izvlacenja.
|
ivanmilosavljevic |
07.11.2012 23:54 |
.
Danas je izasao Visa Bulletin za decembar.Koji glasi [b]10.950[/B,sto mi se uopste ne svidja!!!:udri:
|
Ne znam zosto ovaa godina odobruvaat tolku malku broevi.Lani za Januar bile odobreni do 16500.
|
ivanmilosavljevic |
08.11.2012 00:27 |
.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ohrid13
(Poruka 33696)
Ne znam zosto ovaa godina odobruvaat tolku malku broevi.Lani za Januar bile odobreni do 16500.
|
Od 2006 godine ovo je najsporiji bilten!I te godine je maximum je bio 23000(may 2007),i to cak za jun!
|
Vangelistexas |
08.11.2012 00:30 |
A valjda cemo stici. S obzirom da je prosle godine bilo 16500, a na kraju islo i do 40000, ovo je samo 5000 manje. Tako da i dalje necu da se skenjavam :)
|
ivanmilosavljevic |
08.11.2012 13:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas
(Poruka 33698)
A valjda cemo stici. S obzirom da je prosle godine bilo 16500, a na kraju islo i do 40000, ovo je samo 5000 manje. Tako da i dalje necu da se skenjavam :)
|
Slazem se sa tobom.Mozda je bulletin spor dodatnog izvlacenja,zatim nove prijave.Nije mi jasno samo nesto,ranije je npr izlazio bulletin u decembru za januar,a sada je izasao u novembru za decembar(a cut off za januar).Moze li neko da pojasni.Hvala
|
ivanmilosavljevic |
27.11.2012 01:21 |
.
Jedna zanimljiva tabela,nasao sam je na forums.immigration.com.
|
Da, jos kada bi se na toj tabeli nesto vidjelo bilo bi extra.
|
ivanmilosavljevic |
27.11.2012 12:54 |
..
Priloženih datoteka: 1
Nesto zeza format,sada sam promenio u jpg.Nadam se da ce se videti lepo.
|
dzimrija |
11.12.2012 21:45 |
Novi visa bulletin, EU 13400. Ovaj put bas ne zure previse.
|
bubamarica |
11.12.2012 23:03 |
Ne zure definitivno, ali bolja je situacija u odnosu na januar i decembar, 9250-10950-13400
Samo ne znam kad ce taj mail o datumu intervjua !
|
petrojka1980 |
11.12.2012 23:28 |
Lepo ja rekoh da ce mi intervju biti marta, a mozda cak i aprila... a koliko vidim i bice tako :blink:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik petrojka1980
(Poruka 34618)
Lepo ja rekoh da ce mi intervju biti marta, a mozda cak i aprila... a koliko vidim i bice tako :blink:
|
Ako ti budes u aprilu kad li cemo mi sa "jeftinijim ulaznicama" stici na red? aprila 2014.......
Mnogo pocinju da me nerviraju ali mnogo:ohman:
|
Vangelistexas |
03.01.2013 22:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik free
(Poruka 34916)
Ako ti budes u aprilu kad li cemo mi sa "jeftinijim ulaznicama" stici na red? aprila 2014.......
|
a nadam se uskoro, bracala. eto i ja non stop kipim kada se setim biltena :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik free
(Poruka 34916)
|
Nece moci drug, ako ne prodjes do 30 septembra 2013 pisi propalo.
Vidim da ti je broj slican mom, moj bio skoro 27.000 a intervju je bio 6.4.2012, pa eto da znas otprilike gdje bi mogao biti...
I ne nerviraj se prerano :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 35011)
Nece moci drug, ako ne prodjes do 30 septembra 2013 pisi propalo.
Vidim da ti je broj slican mom, moj bio skoro 27.000 a intervju je bio 6.4.2012, pa eto da znas otprilike gdje bi mogao biti...
I ne nerviraj se prerano :)
|
Ma sve je to lepo sto ti pricas, ali to je bilo prosle godine, a ove se vuku ko prebijene dzukele. Na osnovu ranijih godina i ja sam nesto kapirao da ce biti april-maj ali ove godine se bas razvlace i malo mi kvare planove ali dobro neka bude i jun pa bicemo zadovoljni :D
|
dzimrija |
04.01.2013 23:40 |
Prema pisanju jednog clana sa nama prijateljskog foruma, cut-off za mart je 16200. Lik je kontaktirao KCC i prethodni mesec i dobio je tacan info. Na zvanicnom sajtu jos nema promena.
|
Vangelistexas |
05.01.2013 01:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dzimrija
(Poruka 35035)
Prema pisanju jednog clana sa nama prijateljskog foruma, cut-off za mart je 16200. Lik je kontaktirao KCC i prethodni mesec i dobio je tacan info. Na zvanicnom sajtu jos nema promena.
|
Ovo sam ja hteo da uradim, jer znam da oni imaju informacije pre nego sto se postavi na sajt koje su dostupne ako ih pozoves. Tako sam ja saznao za januarski cut-off. Ovo me raduje, 2.800 brojeva napred, super broj :)
|
Citat:
(Poruka 35040)
Ovo sam ja hteo da uradim, jer znam da oni imaju informacije pre nego sto se postavi na sajt koje su dostupne ako ih pozoves. Tako sam ja saznao za januarski cut-off. Ovo me raduje, 2.800 brojeva napred, super broj :)
|
Jel ti to ozbiljno? jos da je 8.200 umesto 2.800 ajde :) Jedino ako se tebi ne zuri :belj:
Al dobro u odnosu na ostale sitne brojcice, ovo jeste super :grin:
|
Sta je to cut off... Nisam u toku... Pretpostavljam da su to ljudi koji su bili izvuceni na lutriji ali su odustali pa oslobodili mesta ?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hertzog
(Poruka 35055)
Sta je to cut off... Nisam u toku... Pretpostavljam da su to ljudi koji su bili izvuceni na lutriji ali su odustali pa oslobodili mesta ?
|
Nije bas: to je do kojeg broja su vize dostupne: meni je u januaru bio cut off 26.500, ja nisam upala u to jer mi je broj bio 26.750 (lupam sad), tek kad broj predje tvoj broj onda je viza dostupna za tebe. Znaci kad je bio broj 30.000 za mart, svi koji su imali broj manji od 30.000 su imali dostupnu vizu.
|
Vangelistexas |
05.01.2013 15:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 35050)
Jel ti to ozbiljno? jos da je 8.200 umesto 2.800 ajde :) Jedino ako se tebi ne zuri :belj:
Al dobro u odnosu na ostale sitne brojcice, ovo jeste super :grin:
|
Pa hej, znas kako :) Bolje je 8200 nego 2800, ali i 2800 je bolje nego 1300 :) racunao sam, ako do juna budu ovako procesuirali brojeve, tada stizem na intervju :) nadam se da ce bar sledeci mesec ubrzati, neka lepa vest da padne...previse slobodnog vremena te tera na kalkulisanje - koliko brojeva i do kada, i naravno poredjenje sa famoznom 2007. godinom pogotovo za nas sa brojevima 23000-24000 :D a da, i nisam planirao da idem pre kraja avgusta...treba odsvirati sve te muzljanske motofestove :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 35058)
Nije bas: to je do kojeg broja su vize dostupne: meni je u januaru bio cut off 26.500, ja nisam upala u to jer mi je broj bio 26.750 (lupam sad), tek kad broj predje tvoj broj onda je viza dostupna za tebe. Znaci kad je bio broj 30.000 za mart, svi koji su imali broj manji od 30.000 su imali dostupnu vizu.
|
To se znaci tice ovih koji su izvuceni, pa kada ce doci na red za vizu...? :D
Mamuran sam pa usporeno radi mozak :grin:
|
Citat:
(Poruka 35060)
Pa hej, znas kako :) Bolje je 8200 nego 2800, ali i 2800 je bolje nego 1300 :) racunao sam, ako do juna budu ovako procesuirali brojeve, tada stizem na intervju :) nadam se da ce bar sledeci mesec ubrzati, neka lepa vest da padne...previse slobodnog vremena te tera na kalkulisanje - koliko brojeva i do kada, i naravno poredjenje sa famoznom 2007. godinom pogotovo za nas sa brojevima 23000-24000 :D a da, i nisam planirao da idem pre kraja avgusta...treba odsvirati sve te muzljanske motofestove :D
|
hehe, e bar da ja imam malo slobodnog vremena pa da ja to njima malo prokalkulisem.
A inace znas kako, prvobitno nisam ni ja zurio, cak sam i mislio da odlozim viziranje, i da idem posle kevinog rodjendana u avgustu, ali onda je od avgusta postao sestrin rodjendan u julu, a posle jula je vec pao i prvi maj i tako sve krace i krace....Ali sad videcemo kako se ukombinujem. :naughty: Jedno je sigurno, pre Fruskogorskog Maratona ne idem to je sigurno :grin:
|
Vangelistexas |
05.01.2013 22:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 35071)
hehe, e bar da ja imam malo slobodnog vremena pa da ja to njima malo prokalkulisem.
A inace znas kako, prvobitno nisam ni ja zurio, cak sam i mislio da odlozim viziranje, i da idem posle kevinog rodjendana u avgustu, ali onda je od avgusta postao sestrin rodjendan u julu, a posle jula je vec pao i prvi maj i tako sve krace i krace....Ali sad videcemo kako se ukombinujem. :naughty: Jedno je sigurno, pre Fruskogorskog Maratona ne idem to je sigurno :grin:
|
a i moracemo da se nadjemo na kafi nekoj ako ikada budes dolazio u ns :)
|
Vangelistexas |
09.01.2013 01:57 |
Definitivno cut-off broj za mart mesec: 16,200 za Evropu :) moze :)
|
dzimrija |
09.01.2013 02:20 |
Znaci, ipak si ih kontaktirao.:==D:
Zvanicni sajt je jos neazuriran.
|
petrojka1980 |
09.01.2013 23:46 |
Sada videh da je izasao visa bulletin za februar. Kao sto je Vangelistexas vec napisao, cut-off za mart je 16200 za Evropu. Sada je definitivno da je moj intervju u aprilu :)
|
Vangelistexas |
10.01.2013 03:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik petrojka1980
(Poruka 35224)
Sada videh da je izasao visa bulletin za februar. Kao sto je Vangelistexas vec napisao, cut-off za mart je 16200 za Evropu. Sada je definitivno da je moj intervju u aprilu :)
|
Eto! :) Cestitam :) Sta mislis, kad dolazi moj 23 hiljade iznad 500 na red? :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:20. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.