Cestitam od srca😀😀😀ja jos nisam uspela da proverim, ne uspevam uopste da pristupim stranici
|
BetterFuture |
02.05.2017 19:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NevaP12
(Poruka 66503)
Cestitamm :bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja sam uspjela provjeriti za sebe i dva brata i obavjestenje: HAS NOT BEEN SELECTED :no:
A jedno pitanje, ne mogu se sjetiti da li sam prijavila i muza ili ne haha :D On nesto nije bio za to tad, a prijavljivala sam mnogo drugova, bracu u njihovo ime, i sad razmisljam nesto ako sam prijavila (izgubila nekako confirmation number), da li se moze provjeriti ipak?
Ili ga nisam prijavila ako zahtjevaju 4 godine srednje skole (on ima tri), ne mogu se sjetiti nikako :grin:
Pozdrav i srecno svima koji cekaju :)
P.S. Prva prijava
|
Ako ste zaboravili Confirmation number, samo u pretrazivacu otkucajte Forgot confirmation number. I da, ako Vas brat ima 3 razreda inda se ne kvalifikuje za lutriju na osnovu skole ali i dalje, mada teze, moze da se kvalifikuje na osnovu radnog iskustva.
|
rkristina15@gmail.com |
02.05.2017 19:33 |
Ne znam confirmation number,kako onda da proverim da li sam izvucena?
|
Andrija89 |
02.05.2017 19:34 |
Ja nisam selektovan ovog puta :nene:, ne mogu da pristupim sajtu da vidim za devojku, ne greje me nesto Sunce mada opet sa druge strane nikad se ne zna.....:book:
|
Prvi put da se oglasim i pozelim vam srecu!
Jos nisam proveravao, ostavicu za kasnije ili ovih dana.
|
treefoon |
02.05.2017 20:00 |
Srecno svima!!! :1081:
2014 nope
2015 nope
2016 nope
2017 nope
2018 ??
|
MarinaDelic |
02.05.2017 20:04 |
e pa zar je moguce da jedan americki sajt i to sajt americke vlade ne radi jer je preopterecen :==D:
|
jasmin_nikol |
02.05.2017 20:08 |
Cudno. I prosle godine je islo tesko, ali sad bas nece nikako da ukaci stranicu.... :nene:
|
ma nista to nije cudno, sasvim normalna stvar. uvek je bio zagusen server
|
valocean |
02.05.2017 20:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MarinaDelic
(Poruka 66522)
e pa zar je moguce da jedan americki sajt i to sajt americke vlade ne radi jer je preopterecen :==D:
|
kompletno su im svi serveri optereceni. cak i oni za neimigrantske vize. cirkus :drool:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:30. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.