-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
strale016 |
29.10.2012 13:57 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 33221)
Ne razumem cemu i kome se ti toliko napinjes da objasnis probleme srpskog mentaliteta. Score da je hteo da zivi klasicnu srpsku pricu ne bi ceo zivot proveo van Srbije (Madjarska, Engleska i gde sve bio) trazeci neku zdraviju sredinu za zivot od Srbije. Ostali ozbiljni igraci na forumu su svojom prijavom na ovoj lutriji rekli sta zele i sta misle o srpskom mentalitetu i srpskim problemima. Prijatelju sve to sto govoris znamo i svi mi samo cekamo izlaznu kartu iz Srbije bez povratka. Bolje da na ovoj temi cujemo neke korisne savete i informacije oko pokretanja biznisa u USA i slicno tome, a od srbovanja smo svi mi prijavljeni digli ruke.
|
Ja ne bi bio ovde da se nisam prijavio. Toliko sam ljut na stanje u Srbiji da sam puko na komentar sonowhatever-a. I nisam samo ja svi postovi posle njegovog su promasili temu. Prodrmao nas covek. Znamo svi sve ali mora negde da se izjadamo :)
|
bobmarli |
14.11.2013 22:00 |
[quote=Score;30617]Ja tražio, tražio I nisam našao srpski restoran nigde pa resih da napravim jedan...treba mi kuvar koji zna naše specijalitete, uključujući roštilj, ima papire- GC, I stanuje u mojoj blizini, oko San Jose-a. I jedan konobar.-ica, sa relativnim engleskim. Pa da probamo... :pekarka:[/QUOT
Ako vazi jos uvek radio bih.poznajem dobro srpsku kuhinju,a i americku ako zatreba.Miki
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik strale016
(Poruka 33220)
Posto se bavim marketingom uzecu za primer AJVAR. Svi znamo sta je Ajvar i to jesmo mi izmislili. E sad sto je nama toliko trebalo da se setimo da to brendiramo kao nacionalni proizvod? dok smo se mi resili Makedonci brendirali i sada je u svetu Ajvar poznat kao makedonski proizvod.
|
Samo mala digresija u vezi ovoga, a to oslikava nas Balkanski mentalitet. Slovenci su prisvojili prije par godina, proizvod ajvar kao svoj brend, jer su Makedonci zakasnili sa zalbom, a imali su rok od 6 mjeseci da se zale na tu odluku. Vjerovatno im je nekako promaklo!:wtf:
Zalosno, ali tako!
Znaci, sta mi ovdje cijelo vrijeme pricamo? Stalno jedni drugima kopamo jamu u nedogled. Dokle???
Score, druze!!! Sve najbolje i da uspijete tamo, u dalekoj Kaliforniji.:bravo::bravo::bravo:
|
Ja bi da se organizuje uvoz prsute, ima da se nadje bosanska u Fort Vejnu, ima bosanska prodavnica jer je puno Bosanaca. Nazalost ovde kod mene samo poljska. Nije losa doduse...
|
Kuvarica za restoran
Stvarno Score, ako je jos aktuelno mogla bih ja da ti preporucim jednu dobru nasu kuvaricu sa nekih 15 godina radnog iskustva u americkoj vojoj kuhinji:bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:36. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.