Jos da dodam, velika vecina se prijavljuje preko obrazovanja (ta famozna srednja skola), malo ljudi ide preko posla jer je vecini tesko dokazati da ima to iskustvo radno. Ja sam mogla na oba nacina (vidi na onoj stranici librarian), ali da se ne bih peglala isla sam preko obrazovanja.
|
Mrs.Ryan |
01.10.2015 17:02 |
Hvala puno, pogledacu sve.
Imam jos jedno pitanje, da li u obzir dolazi i volontiranje u nekom od dobro kotiranih poslova?
Ili je uslov da je uteftereno u radnu knjizicu? Kako im uopste dokazati da postoji radno iskustvo?
|
adis1996 |
02.10.2015 05:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kdragan77
(Poruka 56804)
Nisam zavrsio fakultet Ali opet ne vidim razlog odbijanja.
|
de vidi bogati ako te odbiju javi mi..
ja zavrsavam vanrednu 4god u junu tako da mi se neda rizikovati sa prijavom dok ne vidim kakva je situacija...
|
margos13 |
02.10.2015 15:14 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
(Poruka 57015)
Na jednom forumu nadjoh da se uz treci stepen boduju samo poslovi SEDME grupe, pa mi sada ovo nije jasno?
Gde mogu da vidim koji poslovi ispunjavaju uslov za lutriju?
I sta je potrebno od dokumenata da se to dokaze?
|
Odgovor i objašnjenje (i linkove) već ti je dao mikiSA. Potvrđujem to što je mikiSA napisao, dakle potrebno je iskustvo u poslovima iz zone 4 ili 5, a SVP rang posla mora biti veći od 7.
|
Mrs.Ryan |
02.10.2015 15:51 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13
(Poruka 57098)
Odgovor i objašnjenje (i linkove) već ti je dao mikiSA. Potvrđujem to što je mikiSA napisao, dakle potrebno je iskustvo u poslovima iz zone 4 ili 5, a SVP rang posla mora biti veći od 7.
|
Rang mora biti veci od sedam ili sedam i veci? (da li rang 7 dolazi u obzir)
MikiSA rece rang 7 i vise pa ja proveravam za svaki slucaj :)
Zna li neko da li volontiranje dolazi u obzir ako postoje dokazi da je osoba volontirala i ima iskustva u odredjenim poslovima?
|
miroslavj |
02.10.2015 17:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
(Poruka 57105)
Rang mora biti veci od sedam ili sedam i veci? (da li rang 7 dolazi u obzir)
MikiSA rece rang 7 i vise pa ja proveravam za svaki slucaj :)
Zna li neko da li volontiranje dolazi u obzir ako postoje dokazi da je osoba volontirala i ima iskustva u odredjenim poslovima?
|
I nas iste brige muce, mislim da bi Zana bila od velike pomoci ali se ne javlja. Ja bi da stupimo u kontakt ako zelis pa da razmenimo pricu oko nastale
situacije
|
miroslavj |
02.10.2015 17:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 57036)
Jos da dodam, velika vecina se prijavljuje preko obrazovanja (ta famozna srednja skola), malo ljudi ide preko posla jer je vecini tesko dokazati da ima to iskustvo radno. Ja sam mogla na oba nacina (vidi na onoj stranici librarian), ali da se ne bih peglala isla sam preko obrazovanja.
|
Izvini nisam bas dobro razumela, koja je to stranica, na kom sajtu.
Hvala!
|
Mrs.Ryan |
02.10.2015 19:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik miroslavj
(Poruka 57110)
I nas iste brige muce, mislim da bi Zana bila od velike pomoci ali se ne javlja. Ja bi da stupimo u kontakt ako zelis pa da razmenimo pricu oko nastale
situacije
|
Moze, javi se privatnom porukom. :)
Ja i dalje ne razumem sta treba da vidimo na librarian. To su poslovi gde se prihvata volontiranje ili sta? Stvarno mi nije jasno. :blink:
|
miroslavj |
02.10.2015 20:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 57116)
|
Hvala puno! Pokusacu da se snadjem pa se javljam. Pozz
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:31. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.