ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Jel poslao neko prve formulare? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=944)

Milosdv 05.05.2012 00:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milan63 (Poruka 29252)
cudno mi je da na zvanicnom uputstvu nigde ne stoji da je potrebno upisivati taj broj vec sam to ovde video od pojedinih clanova.ali ipak cu za svaki slucaj i ja upisati

Aj pročitaj potvrdu gde ti piše broj...
"Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center."

Vangelistexas 05.05.2012 01:46

Ok, sada je vec malo kriticno. Ja to nisam uradio. Sta se desava u tom slucaju, da li neko zna?

Maruko 05.05.2012 02:14

Evo malo sam pretrazio neke strane forume i nasao sam da cak i na slike treba da se na poledjinu napise case number, ime i prezime, a za potpisivanje da se koristi crna hemijska. SVAKO pitanje na koje nemamo konkretan odgovor treba da oznacimo sa N/A, a ako negde mora rucno da se dopise (meni nije htelo u programu da stavi N/A tamo gde treba da idu brojevi) takodje se mora koristiti crno mastilo. Ukoliko ste iz Srbije, a ne pripadate Vojvodini ili Kosovu, u polje "Province" OBAVEZNO napisite Central Serbia, nemojte to ostavljati prazno.

JA cu jos jednom da se zahvalim do neeeeeeeeeeeeebaaaaa korisnicima milan63 i milosdv, jer da oni nisu pokrenuli to pitanje, ja bih sutra (tj. danas, malo kasnije, haha) poslao delimicno popunjena dokumenta.
Toliko od mene za sad.

Pozdrav

noki 05.05.2012 02:16

I ja nisam to uradila,vec ko sto sam napisala i ranije,posto sam sve izokrenuto pustila,formulare kasno i to bez fotografija.Moja sestra se javila u Kentaki negde posle dve-tri nedelje od kada su bili poslati formulari,i izdiktirala mu nas komfirmaciski broj.Svi su bili mnogo ljubazni i pristupacni i nisam imala nikakvog problema.

Maruko 05.05.2012 02:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 29254)
Ok, sada je vec malo kriticno. Ja to nisam uradio. Sta se desava u tom slucaju, da li neko zna?

Vangelis, posalji jos jednom, ovaj put lepo i pazljivo popuni, sta mozes da izgubis kad kosta 270 din :) Ozb sad, mislim da nema preterano veze, jer si izmedju ostalog poslao i papir sa bar code-om i case number-om... Evo ja to drzim pesnice da sve bude u redu!!! :)

noki 05.05.2012 02:22

Telefonski broj ces naci na dnu ove stranice http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1322.html Ako imas bilo kakve sumnje u vezi poslatih dokumenata,ne ustrucavaj se da se javis.Mogu da ti kazem da smo se ja i moja sestra javili nekih 4-5 puta,mnogo su usluzniji nego sluzbenici kod nas.Daj malo vremena papirima da stignu i javi se ako mislis da si zaboravio bilo sta.Srecnooo!!

Vangelistexas 05.05.2012 02:35

Hvala puno, mnogo mi je lakse! Subotom verovatno ne rade, ali probacu sutra da ih okrenem, po ranom njihovom vremenu. Mislim, samo sam to zaboravio da specifikujem, ali se moj case number nalazi na prvoj strani DSP-122 formulara koji se nalazi na vrhu od 7 dokumenata koje sam poslao danas. Svakako sam im poslao mail, ali cu ih za svaki slucaj zvati sutra! Hvala puno! :)

Vangelistexas 05.05.2012 02:38

E da, inace, procesljao sam inostrane forume, gde ljudi kazu da je case number u gornjem desnom uglu cisto radi predostroznosti da se papiri ne bi zagubili, ne predstavlja nikakvu drugu formalnost. Nadam se da ce sve biti ok. I da, nisam napisao Central Serbia u Province, jer sam rodjen u Beogradu...mada cisto sumnjam da oko toga mogu praviti problem...svejedno cu da ih pitam.

Maruko 05.05.2012 02:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 29260)
...mada cisto sumnjam da oko toga mogu praviti problem...

Znas kako kazu nasi stari, "Bolje spreciti nego leciti" ;) Nije mi se pokvarila tastatura, a verujem ni tebi, od par dodatnih reci :D

noki 05.05.2012 02:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 29259)
Hvala puno, mnogo mi je lakse! Subotom verovatno ne rade, ali probacu sutra da ih okrenem, po ranom njihovom vremenu. Mislim, samo sam to zaboravio da specifikujem, ali se moj case number nalazi na prvoj strani DSP-122 formulara koji se nalazi na vrhu od 7 dokumenata koje sam poslao danas. Svakako sam im poslao mail, ali cu ih za svaki slucaj zvati sutra! Hvala puno! :)

Ako imas tvoj (cn) na bilo kojoj strani,ne treba da panicis,imaju oni i tvoj (bar cod),opusti se i cekaj da tvoj broj dodje na red.Najbolje je da bukvalno sledis instrukcije,ali ne verujem da bi takav mali propust promenio tvoj status.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:32.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.