ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Dalila 08.08.2014 22:12

@bokinena da li si dobio neku informaciju u vezi promene statusa ili intervjua? Ja imam broj 2XXX i nikakvu informaciju još uvek nemam a frka mi je da nešto ne previdim i zakasnim. Nisam ni sigurna kako da čitam Visa Bulletin :D i da li treba da kontaktiram ambasadu i kada.

SRBghost 11.08.2014 07:54

Vi cete u septembru da pratite sta kaze za oktobar. Intervjui za 2015 se zakazuju od oktobra.

bokinena 11.08.2014 08:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dalila (Poruka 47945)
@bokinena da li si dobio neku informaciju u vezi promene statusa ili intervjua? Ja imam broj 2XXX i nikakvu informaciju još uvek nemam a frka mi je da nešto ne previdim i zakasnim. Nisam ni sigurna kako da čitam Visa Bulletin :D i da li treba da kontaktiram ambasadu i kada.

Vidi ovako, negde je neko na forumu rekao (sad ne znam tacno ko i gde :==D:) da kad izadje visa bulletin npr za mesec septembar 2014 u sklopu njega se najavi cut off za oktobar. To bude negde izmedju 5. i 10. u mesecu. I onda, odprilike od 15. u mesecu krenu ljudima da salju mejlove o promeni statusa... Tako sam ja bar razumeo...
Obzirom da je danas 11. i ponedeljak je, ocekujem da bulletin izadje danas, eventualno sutra (popodne nekad zbog vremenske razlike). Ako cut off zahvati nas (sto bi trebalo da bude vec u oktobru), cekam npr do 20. da se nesto desi. Ako se nista ne desi, zovem KCC :;D:

macodlak 11.08.2014 16:31

Ljudovi hoce li neko zvati KCC da vidi sta ce biti sa nama 2014DV. Potrosio sam bateriju na telefonu gledajuci forum i bilten...

Dalila 11.08.2014 19:15

Hvala puno na odgovorima. Znam da sam čitala negde da nas obaveštavaju za intervju za oktobar već u avgustu tj. dva meseca ranije, pa evo čekam svaki dan neki mejl, neku informaciju.
Javljajte šta se kod vas dešava sa malim brojevima :)

voja82 12.08.2014 15:37

Izasao je VB, nazalost DV2014 se nije pomerila sa 40150, stvarno mi je zao svih ljudi koji su se toliko pripremali i nadali, ne ponovilo se nikad vise, a svim dobitnicima u DV2015 zelim srecu, a pogotovo nama sa visokim CN, inace VB za DV2015 oktobar je 8500.

vardar 12.08.2014 16:36

Znaci li ova deka e navistina kraj ne moze li nisto poveke da se ocekuva

MagedonMM 12.08.2014 16:44

Tolku e na zalost.... Nema promeni kolku jas znam.....

noki 12.08.2014 19:34

Paris Embassy : Game Over / Visa Over
13 hours 25 min ago
Someone in Paris said, he received this following email from Paris Embassy:

"
Sir,

We received the copy of the bank account. However, we were informed that the diversity lottery program DV2014 has reached the annual quota and no more visa numbers are available. We will be notified if, however, some numbers have not been attributed to the months of August and September, but unlikely and without warranty. !

Ova go imase postirano clen na stranski forum(potocno od Francija).Za zal igrata zavrsi za minatogodisnite dobitnici.

voja82 12.08.2014 22:14

Da li se ikada u istoriji DV lutrije desilo ovo sto se desilo sa DV2014?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:37.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.