mveruovic |
04.09.2020 01:47 |
Sve zavisi kada karticarska firma prijavi biroima racun, a kredit karma onda kasni jos mesec dana. Meni je tek pre 2 nedelje registrovana kartica u ostala dva biroa a otvorio je u februaru, Apple.
|
slucajni_prolaznik |
04.09.2020 14:28 |
Postoji li uopste nacin iskontrolisati/znati/prisiliti koji kreditni biro ce neko da proverava? Meni na jednom od biroa trenutno nema ni jedna provera, sve su provere na druga dva.
|
mveruovic |
05.09.2020 01:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik
(Poruka 80876)
Postoji li uopste nacin iskontrolisati/znati/prisiliti koji kreditni biro ce neko da proverava? Meni na jednom od biroa trenutno nema ni jedna provera, sve su provere na druga dva.
|
Verovatno nemas nista na Experianu il Equifaxu. Uglavnom svi prze Transunion. Neki smradovi povuku iz sva tri biroa izvetaj za karticu pa je katastrofa kad te odbiju.
|
slucajni_prolaznik |
06.09.2020 05:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 80880)
Verovatno nemas nista na Experianu il Equifaxu. Uglavnom svi prze Transunion. Neki smradovi povuku iz sva tri biroa izvetaj za karticu pa je katastrofa kad te odbiju.
|
Da. Na Equifaxu nema bas nista, a na druga dva sada vec podjednak broj upita. Trazio sam neke kartice i dobio ih, samo sto jos nisu stigle pa ih jos uvek javno ne spominjem.
|
mveruovic |
06.09.2020 06:23 |
Citi Bank i Chase proveravaju Equifax, i Capital One ali oni povuku jos neki biro pored Eq.
|
Evo danas sam ispunio uslov za bonus na kreditnoj kartici.
Uzeo sam Chase freedom unlimited , ponuda je bila da se potrosi 500$ za prva 3 meseca i dobijes nazad 200$ ili 20.000 poena.
Secam se da je mveruovic napisao da je momentalno dobio bonus u nekom postu.
Meni pise da je potrebno do 8 nedelja da claimujem bonus :lool:
Kada od banke treba nesto da dobijes max odugovlace, a kada uzimaju daj odma :bravo::bravo::bravo:
Edit: Mozda treba samo da se saceka prvi statement od banke ili sta god, a bas sam bio uzbudjen zbog bonusa haha
|
mveruovic |
12.09.2020 01:42 |
Ne dobijam odmah, ali kad ispunim uslov u roku od 10 dana sam dobijao, uglavnom sam ja te uslove ispunjavao iz 3-4 kupovine u prvih 10ak dana tako da mi je odmah nakon zatvaranja obracuna stizao bonus.
|
slucajni_prolaznik |
12.09.2020 14:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
(Poruka 80996)
Kada od banke treba nesto da dobijes max odugovlace, a kada uzimaju daj odma
|
I ja sam tako mislio, ali su mi iznenadili brzinom svaki put pri osvojenom "bonusu". Imaju neki rok, ali obicno bude mnogo mnogo brze.
|
Svi ovde daju duze rokove i sve stigne "pre vremena". Opravdavam takvo ponasanje. Obezbedjuju se ako nesto krene naopako.
Danas mi PayPal povisio limit na kreditnoj kartici. Imao sam $1k, i trazio $1.5k, a oni mi dali $3k. Sta je tu je. Mozda zatreba, kad kupim gliser. :obrva:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:28. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.