ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

voja82 10.09.2014 14:13

Ne znam o kakvom prepucavanju se radi, ali ja ti lepo kazem da i dalje stoji COMMING SOON, i ocigledno da imaju neki problem sa softwarom opet, je je danas vec 10 puta bilo stajalo te Comming soon, pa zatim izbace VIsaBulletin za oktobar pa opet vrate na Comming soon.Nema potrebe da se ljutis, jednostavno pokusaj da proveris pa ces i sam videti.

NS2015 10.09.2014 14:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 48522)
Ne znam o kakvom prepucavanju se radi, ali ja ti lepo kazem da i dalje stoji COMMING SOON, i ocigledno da imaju neki problem sa softwarom opet, je je danas vec 10 puta bilo stajalo te Comming soon, pa zatim izbace VIsaBulletin za oktobar pa opet vrate na Comming soon.Nema potrebe da se ljutis, jednostavno pokusaj da proveris pa ces i sam videti.

Ja tesko mogu da se naljutim. Proveravao sam par puta u toku dana i stajalo mi je visa bulletin za oktobar a evo sada stoji Comming soon. Sve je dobro dok ne menjaju brojeve za interviju.

mak 2014 10.09.2014 17:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NS2015 (Poruka 48523)
Ja tesko mogu da se naljutim. Proveravao sam par puta u toku dana i stajalo mi je visa bulletin za oktobar a evo sada stoji Comming soon. Sve je dobro dok ne menjaju brojeve za interviju.

sve je ok samo uradis reload i i opet izlazi (oktombar 2014)

emilijamak33 10.09.2014 21:26

pa znam deka e zavrsila ali zasto status mi nije smenjen???

SRBghost 11.09.2014 09:17

Verovatno ga nece ni menjati. Svi preko famozne cifre od 40150 su otpisani, a mislim da ce od oktobra status moci samo da proveravaju ucesnici DV2015.

Iskreno se nadam da pomak od samo 1400 DV2015 viza u novembru mozda znaci da ce ubacivati i preostale iz 2014, ali to je jako tesko....

bokinena 11.09.2014 14:55

Iskreno, mislim da od ta posla nema nista :smrc:
Pise za nas DV2015 da vizu moramo dobiti u periodu od 1. Oktobra 2014 do 30. Septembra 2015. Isto je tako i za DV2014, DV2013, itd...
Nazalost, propozicije su takve, kad ispune kvotu za broj viza u toku jedne fiskalne godine, tu se krug zatvara. Do kraja Septembra ce procesuirati ljude kojima je zakazan intervju tj njihov CN je uparen sa brojem vize i to je to. Od 1. oktobra krecu sa obradom ucesnika DV2015...

SRBghost 11.09.2014 18:10

Znam sve, ali mi zao ljudi koji su izvisili i sve se nadam da ce mozda pronaci neko resenje za njih. Ne mogu ni da zamislim kako se oni sada osecaju.... Ne ponovilo se nikome...

johnywalker 11.09.2014 19:11

oni su se lijepo ogradili od svega toga ovom recenicom koja stoji u obavjestenju da si izvucen:
Citat:

Citat:

Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available.

steta jest ali sta je tu je. Nazalost zakonski ne postoji mogucnost da ce se status bilo kome od 40501 promijeniti jer sve vize moraju biti izdate do 30.09.2014, i onda je gotovo. nadati je se da se vise nece ponoviti, ali ako pogledate statistike onda cete vidjeti da ovo nije bio prvi put da se tako nesto desi.

voja82 08.11.2014 08:41

December cutoff number

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately

AFRICA 17,000 Except:

Egypt: 7,500
Ethiopia: 9,000

ASIA 3,200

EUROPE 11,600

NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3

OCEANIA 650

SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 725

January Cutoff :

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately

AFRICA 21,000 Except:

Egypt: 9,000
Ethiopia: 12,000

ASIA 3,250

EUROPE 16,000

NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3

OCEANIA 700

SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 825

oskark 18.11.2014 00:51

Dosta brzo idu ove godine. Kad se ja setim sa 11k sam jedva u februaru dosao na red :blink:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.