- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Novosti:-)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 50399)
Dosta brzo idu ove godine. Kad se ja setim sa 11k sam jedva u februaru dosao na red :blink:
|
Visa bulletin za februar-20500!!!!!! Ide, ide......samo neka nastavi tom brzinom hehehehehe
|
Novosti!!
Visa bulletina za februar- 20500!!!!! ide, ide...samo neka nastavi tom brzinom hehehehe
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRECNIK
(Poruka 50790)
Visa bulletina za februar- 20500!!!!! ide, ide...samo neka nastavi tom brzinom hehehehe
|
Uhhhh kako ide ove godine. :woohoo:
Bliži se vrijeme intervjua, ovim tempom eto mene sljedećeg mjeseca tj u martu. :bravo:
Drago mi je i zbog drugih koji imaju veće brojeve, kad se sjetim i iščitam kako su ljudi prošle godine izvisili, a ovi za 2015 počeli kukat već u oktobru ovo je odlično, stižemo svi...
|
SRBghost |
13.12.2014 19:25 |
Mi dobili termin za februar 2015. Lepo, lepo ide. Po ovome definitivfno svi dobijaju ove godine....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost
(Poruka 50866)
Mi dobili termin za februar 2015. Lepo, lepo ide. Po ovome definitivfno svi dobijaju ove godine....
|
Iz tvojih usta u bozije usi 😂😂 I cestitam za termin, zelim ti sve najbolje druze!:)
|
Samo da nastavi ovom brzinom :))) onda mozda i ja mogu ocekivati intervju u maju... To bi bilo super, s obzirom na to da sam mislila da necu do jula doci na red :)
Puno srece svima, svi stizemo na red! :)
|
Sale2322 |
09.01.2015 19:53 |
Pozdrav,
Upravo je izasao Visa Bulletin za Mart 2015.
24.000 za Evropu
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sale2322
(Poruka 51268)
Pozdrav,
24.000 za Evropu
|
Srecno svima koji u Martu, a nama koji jos uvek cekamo zelim da sto pre docekamo Current :D
|
margos13 |
10.01.2015 01:54 |
Da, cut off za EU u martu je 24000, odnosno pomak cut off-a u martu je 3500, tj. pomak u martu je manji nego što su pomaci cut off-a za februar i januar (4500 i 4400). U Evropi je usporen tempo zakazivanja intervjua.
|
margos13 |
10.01.2015 02:08 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sale2322
(Poruka 51268)
Pozdrav,
24.000 za Evropu
|
Sale2322, mala ispravka: izašao je Visa Bulletin za februar u kojem je najavljen i cut off za mart (24000). S' obzirom da je tvoj CN - 29xxx (i moj CN je 29xxx), mislim da će nam intervju biti zakazan za maj (tj. nadam se da će biti u maju). Pozdrav...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:38. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.