ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Prijava za lutriju DV-2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=951)

nikita61 02.05.2012 07:53

HAS NOT BEEN SELECTED...moj suprug i ja smo se dogovorili da vise ne ucestvujemo, ali najiskrenije zelim svu srecu dobitnicima:bravo:

ljubilica 02.05.2012 08:04

HAS NOT BEEN SELECTED 3. put ni suprg ni ja.
Sve iskrene cestitke dobitnicima:1081:

sunnyL 02.05.2012 08:07

Nista, 3. put... :no:

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters

milenaa88 02.05.2012 08:12

Ni decko ni ja nismo izvuceni :( bice bolje sledeci put. Puno srece dobitnicima!

ZeljkoUSA 02.05.2012 08:20

Ni ja ni devojka nista (12-ti put ja, 5-ti put ona)....., idemo na oktobar...

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.

Lux 02.05.2012 08:30

I naravno, nisam ni ja izvucen. :) A nisu izvuceni ni oni koje poznajem, a da znam da su igrali. :blink:

adojca 02.05.2012 08:33

Ja aplicirao i za mene i za kuma, i ništa...
Čekamo oktobar, ili neku 2013, 2014... :)
Srećno izvučenima! I još srećnije onima koji čekaju da budu izvučeni! :D

uncle sam 02.05.2012 08:38

Polako postajem proplali ucesnik DV lutrije sedmi put nista, mozda i odustanem od daljeg ucesca...

zdravko80 02.05.2012 08:42

Da li je moguće da se ukupno prijavilo preko 23000 ??? Eto sa ovog foruma za sad samo jadan je dobio! Sačekaću oktobar ali mislim da ovo više nema smisla... Od jutros sam u kontaktu sa njih desetak i kao vodimo neku evidenciju naših prijatelja kao i njihovih prijatelja ... Kako ovde stoji situacija za sad ih imamo 163 - je i NIKO nije izvučen ... :wtf:
Proverio sam još jednom i nisu se prevarili :smrc:
Svim forumašima koji nisu prošli puno sreće u OKTOBRU.

Markoo 02.05.2012 08:56

Ni meni nije jasno nista,nemoguce da niko nije prosao,opet nesto muvaju.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:37.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.