ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Prijava za lutriju DV-2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=951)

tarantoo 02.05.2012 09:12

Nista... ni ja ni buraz.. 2x fail

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.

JoMan 02.05.2012 09:30

I jos 3 fail prijave :) Treci put. Cestitam dobitnicima!

zeleni068 02.05.2012 09:32

Sad sam proverio i za suprugu, nista ni ovoga puta: HAS NOT BEEN SELECTED !!!
Sinoc sam proverio za sebe, naravno - isto. Zaista iznenadjujuce malo izvucenih forumasa (samo dva, ako se ne varam), ima razloga za brigu ali i za nadu da ce biti vise srece u oktobru !!!
CESTITAM izvucenima a pogotovo Milosu koga su prisle godine lazno cimali !!! :clap:

ZeljkoUSA 02.05.2012 09:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeleni068 (Poruka 28869)
Sad sam proverio i za suprugu, nista ni ovoga puta: HAS NOT BEEN SELECTED !!!
Sinoc sam proverio za sebe, naravno - isto. Zaista iznenadjujuce malo izvucenih forumasa (samo dva, ako se ne varam), ima razloga za brigu ali i za nadu da ce biti vise srece u oktobru !!!
CESTITAM izvucenima a pogotovo Milosu koga su prisle godine lazno cimali !!! :clap:

Opet nista od nas veterana... Ima troje dobitnika na forumu, ali kao i svake godine prijavice se jos 10-ak koji su izvuceni. Mada, mozda je jos neko izvucen ali je juce puno slavio :==D:

Pridruzujem se cestitkama Milosu (ne znam kako bi ja preziveo proslu godinu)!

Sve najbolje u oktobru :bravo: Ne znam za tebe, ali ja cu igrati jos 20-ak godina pa cemo videti!

Aden 02.05.2012 09:52

Evo i ja da javim Entry HAS NOT BEEN SELECTED:nene::nene::no::-_-;::blink:

zeleni068 02.05.2012 09:54

Naravno i ja cu dalje igrati, dok postoji nada! Odvojiti nekoliko sati godisnje za pripremu prijava nije nesto narocito strasno a moze nam promeniti zivot iz korena. Dok bude zdravlja i volje - igramo!

Aden 02.05.2012 09:58

:grin::grin:cestitke onom trojici sto su dobili .......

mijan 02.05.2012 10:00

Supruga i ja ponovo gubitnici. Ja 7. a ona 5. put.
Sta vam znaci cekamo Oktobar?! Da li vam neko garantuje Oktobarsko izvlacenje?!Mozda tada nikoga dodatno i ne izvuku.
Neka dobitnici napisu svoje brojeve pod kojim su izvuceni i datum predaje prijave.
Ljudi shvatite da sve manje ljudi dobija, da vecina nas moze igrati do kraja zivota i da nece biti izvucena. Nista od teorije igram dok me ne izvuku. Mnoge do smrti nece izvuci.

skiner_x 02.05.2012 10:02

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time :no:

Markoo 02.05.2012 10:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mijan (Poruka 28877)
Supruga i ja ponovo gubitnici. Ja 7. a ona 5. put.
Sta vam znaci cekamo Oktobar?! Da li vam neko garantuje Oktobarsko izvlacenje?!Mozda tada nikoga dodatno i ne izvuku.
Neka dobitnici napisu svoje brojeve pod kojim su izvuceni i datum predaje prijave.
Ljudi shvatite da sve manje ljudi dobija, da vecina nas moze igrati do kraja zivota i da nece biti izvucena. Nista od teorije igram dok me ne izvuku. Mnoge do smrti nece izvuci.

Mijane,zasto bi onda rekli da cuvamo broj za oktobar?Ne lazu oni,sada sto se sve manje ljudi izvuce,to je nesto drugo,ali bice u oktobru,ne bi rekli.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.