- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Jel moze neko da mi objasni kako se prati V:B.Kapiram da broj izvučen ima veze sa datumom intervjua,ali kako se prati...da li je potrebna lozinka za praćenje?
|
Sale2322 |
11.04.2015 15:55 |
|
Preventivno, nije loše znati pratiti... naravno u datom trenutku je je VB od izuzetne vaznosti...hvala!
|
Eto i moj red dođe.... 34125 zaključno za juni... ima nade i za visoke brojeve :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cunami
(Poruka 52934)
Eto i moj red dođe.... 34125 zaključno za juni... ima nade i za visoke brojeve :)
|
Cestitam druze, zelim ti da sto pre odes iz ove nedodjije:)A za nas sa visokim CN ce biti jako cupavo, iskreno se nadam da ce biti CURRENT...
|
sile2302 |
14.04.2015 06:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 52935)
Cestitam druze, zelim ti da sto pre odes iz ove nedodjije:)A za nas sa visokim CN ce biti jako cupavo, iskreno se nadam da ce biti CURRENT...
|
Mene je bilo strah da ne ponove proslomjesecni pomak od manje od 2000, ovako je blizu 4 000, tako da sinoc kada sam vidio ovaj broj nisam bio nezadovoljan! Ovaj pomak je onako taman da se nadamo da cemo svi doci na red, ali ipak sa malom dozom sumnje :)
I ja se iskreno nadam currentu!
|
sombrero |
14.04.2015 08:14 |
Odlican skok nadam se da ce uskoro biti current :), srecno svima
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sombrero
(Poruka 52937)
Odlican skok nadam se da ce uskoro biti current :), srecno svima
|
Hvala druze, svi se nadamo current-u, srecno i tebi i sve najbolje:)
|
Pozdrav
Citam i pratim vec duze ovaj forum, i ima dosta zbunjujucih informacija od prije, vezanih za koverte i jos neke stvari koje vise ne veze i sad mi nije jasno par stvari pa ako bih mogao nekoga da zamolim samo u par rijeci objasnjenje i hvala. Posto vise ne stizu koverte kako sam procitao , da li mail stize u svakom slucaju i ako nisam dobio ? barem da znam sto posto ?posto nema konkretnog datuma kad stize svima nego neki odredjeni period ? I da li ako je broj do 50 000 ,da li je to znak da 100 % dobijamo GC, samo je pitanje vremena kad je zakazivanje vize ili i tu postoji mogucnost da vas broj ne stigne ? Hvala .
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Marko_
(Poruka 52956)
Citam i pratim vec duze ovaj forum, i ima dosta zbunjujucih informacija od prije, vezanih za koverte i jos neke stvari koje vise ne veze i sad mi nije jasno par stvari pa ako bih mogao nekoga da zamolim samo u par rijeci objasnjenje i hvala. Posto vise ne stizu koverte kako sam procitao , da li mail stize u svakom slucaju i ako nisam dobio ? barem da znam sto posto ?posto nema konkretnog datuma kad stize svima nego neki odredjeni period ? I da li ako je broj do 50 000 ,da li je to znak da 100 % dobijamo GC, samo je pitanje vremena kad je zakazivanje vize ili i tu postoji mogucnost da vas broj ne stigne ? Hvala .
|
Samo malo više čitaj i biće ti jasnije. Mislim da ti ne dolazi mail, ukoliko nisi stigao na red s VB. Ne znači ti 100% da dobijaš, pojedini prošle godine nisu stigli na red, iako im je broj bio do 50 000, zato na prethodnim postovima ljudi se nadaju da će biti što veći pomaci VB, da će stići na red, žele jedni drugima sreću. Pročitaj posljednje 3-4 strane ove teme i biće ti što šta jasnije.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:24. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.