ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

Goran 04.10.2006 21:43

Magy ako dobijes informacije od KCC pisi sta kazu o dukumentima dali su ih pustili da znamo ako treba i mi da se obratimo do kada cemo da cekamo i slicno zanima me dali daju takve informacije.cao.

Miodrag 05.10.2006 00:28

Interesuje me nekoliko stvari u vezi popunjavanja formulara na sajtu: Da li svaka stavka treba da bude popunjena i da li to vazi i za stavke: in care of (da mi navedete konkretan primer za ovu rubriku sta je potrebno uneti)i zanima me za rubrike 8b. Address Line 1

8c. Address Line 2 , da ako vec zivim na jednoj adresi, da li smem da ostavim prazno polje 8c. Address Line 2, ili se mora uneti nesto, kao i u vezi poslednje stavke vezane za broj dece: da li ako nemam decu da stavim 0 ili prazno polje? Pozdrav

magy 05.10.2006 08:40

Sadrzaj p[oruke o prijavi za GC je otprilike sledeci, mada ti to niko nece traziti ali dobro je imati. Tako bar oni kazu.

ELECTRONIC DIVERSITY VISA ENTRY FORM Approved OMB 1707-0943
Expires: 04/28/2007
Estimated Burden: 30 minutes
Submission Confirmation: Application Received
Success!
A Diversity Visa 2007 Lottery Entry Form was received on Saturday, November 02, 2005 at 7:58:03 AM and has been entered into the system. Please print this page for your personal records.
Applicant Name: OVDE PISE TVOJE IME
Birth Date: OVDE PISE TVOJ DATUM RODJENJA
Eligibility Country: ZEMLJA IZ KOJE APLICIRAS
...ITD.
Iz KCC za sad nema odgovora...cekam do petka, onda zovem.

Goran 06.10.2006 22:24

Pri popunjavajne aplikaciju za dv 2008 nemije jasno sta treba potpuniti pod tacku broj 8 molim ko zna objasnite mi Mailing Address
8a. In Care Of

8b. Address Line 1

8c. Address Line 2

8d. City/Town

8e. District/County/Province/State

8f. Postal Code/Zip Code No Postal Code/Zip Code
8g. Country
NOTE: This is the address that will be used to notify you if you are selected.)

srdjevic 08.10.2006 11:29

8a. Puno ime i prezime
8b. prva linija adrese (ulica i broj)
8c. druga linija adrese (primer: sprat II stan 45) - moze ostati prazno
8d. grad, naravno
8e. kad sam ja bio, ovde sam stavio Srbija, sad Vojvodjani verovatno mogu Vojvodinu. u suprotnom ide prazno, jer nije potrebno za postansku adresu po YU pravilima. ne skidaju glavu ako je nesto polu-tacno, samo ako lazes. Tako da, opusteno. ;-)
8f. postanski broj
8g. u mom slucaju je bilo SCG, sad je znaci onda Srbija

Kao sto lepo pise, to su polja u koja unosite ADRESU NA KOJU STIZE KOVERTA. Kao sto vidite, tu su SVI PODACI potrebni za validnu postansku adresu.

Goran 08.10.2006 22:08

Meelosh molimte objasnimi i ta6. Country of Eligibility for the DV Program
Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is not related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility {this link will open in a new window} to see if there is another option available in your case.
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?

Yes No

If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility

cku broj 6

srdjevic 09.10.2006 06:17

Kako je vrlo malo zemalja na listi nedozvoljenih, te sumnjam da si rodjen u nekoj od tih, onda postuj prvu recenicu: "Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth."

U suprotnom pratis opisanu proceduru.

Nisi napisao sta ti nije jasno... :-(

Goran 09.10.2006 06:54

Ja sam roden u Makedoniju i od tamo apliciram nie mi jasno dali treba yes ili no

magy 09.10.2006 09:35

Odgovor iz KCC (zvano telefonom iz USA) za mene glasi; "Termin ce mi biti odredjen za 5 dana , a pismo poslato za 14 dana ") Po meni to znaci da sam prosao, a! Sad mi je malo mi je lakse. Verovatno ima jos slicnih situacija i za vas ostale , tako da jos nije vreme za paniku.

Miodrag 10.10.2006 19:39

Meelosh reci mi samo u vezi slike mi nije jasno, na zvanicnom sajtu pise da je potrebna velicina 320x240 pixela, a kada isprobavam validnost slike on mi trazi rezoluciju 240x300 i 300x300 pixela. Da li je u redu da posaljem sa rezolucijom 240x300 i da li velicina slike 300x300 pixela vazi samo za skenirane fotografije ?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:50.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.