-
Druga koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
dreadnot |
30.11.2009 15:25 |
Mislim da ima i da je vec bilo slicnih postova. Nema mesta panici, stici ce, a ne bi bilo zgoreg i da posaljes mail u KKC sa ovom istom informacijom i da pitas sta je sa drugom kovertom... naravno, ne zaboravi da navedes puno ime i prezime, datum rodjenja i case number, po tome znaju ko si pa ce ti odgovoriti...
|
Mozda je dobro da zvrcnes i lokalnu ambasadu i proveris. S obzirom da je intervju vec zakazan tvoj case je vec obradjen i poslat ambasadi.
Uostalom druga koverta i nije neophodna za intevju. U njoj su samo uputstva za lekarski pregled i placanje - info koji mozes da pronadjes na forumu.
|
Dobio sam i drugu kovertu. Malo su me prepali iz ambasade, no oni ocigledno prvi dobijaju informaciju za termin za razgovor.
|
vesnicica |
06.12.2009 18:56 |
Stigla druga koverta!Broj 174**.Razgovor zakazan za 12.januar!I šta sad....?:smrc:
|
steficacvek |
06.12.2009 21:36 |
uh, pozurili su ove godine bas. Meni je prosle god 174** bio tek krajem marta. Vesnicice, polako, hladne glave na razgovor i to je to. Ako ne znas jos sta hoces, dobro razmisli ovih mjesec dana.
|
Sloba_Kg |
07.12.2009 05:19 |
Posto drugarica clanica NENAKI retko posecuje forum, da u njeno ime kazem da je njoj intervju 20.januara (broja se ne secam ali ima negde na forumu)
|
dreadnot |
07.12.2009 09:25 |
Stigla je i nama druga koverta, mnogo pre nego sto smo se nadali, ali su datum prispeca i zakazanog intervjua bas zanimljivi... Malo smo se ukakili od straha, smisljamo sta dalje, ali guramo... I dalje nisam pametan da li da odlozimo intervju, a datum je bas ko porucen, ili da pokusamo da ih zamolimo da nam odloze viziranje pasosa...
|
Drago mi je dreadnot zbog tebe da je koverta stigla. Samo naprijed!
|
Stiglo
Evo da se prijavimo i mi , dobili drugu kovertu mi smo 6xxx i zakazano nam za 12-ti Januar . Svima nama cestitam . Korak po korak
|
Bravo i polako smislice se nesto!
Bolje nego da nije stigla,al da se zelela jeste,a kolko je cupavo mogu samo da zamislim.
Nije nista pametno receno,al mi je mnogo drago sto ste dobili drugu kovertu i idete po pecat srece:bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:46. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.