-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
dreadnot |
14.05.2010 08:05 |
evo i mene, sad sam stigao na posao, cirkam kaficu i gledam sta je postovano... Slobodno govori u moje ime dok je afirmativno :-)))
|
ja sam odradio 8 puta aplikacije za GC i nista, ova je 9-ta. Vidim da koverte jos ne stizu, niko da se pohvali osim Jelice a ona je u USA.
Cuo sam od vise ljudi da su pojedinci dobili iz drugog-treceg pokusaja, kod mene nece, pa nece.
|
Killerclick |
14.05.2010 20:14 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 15717)
Interesantno je da velik broj ljudi dodje u fazi prijave i ako te godine ne dobije, onda ode sa foruma.
|
Ja sam doziveo kao licnu uvredu to sto nisam bio izvucen prosle godine (prvi put)... !
|
darkobgd85 |
16.05.2010 12:17 |
ne mogu da verujem da jos niko sa foruma,a da je iz srbije,nije dobio prvu kovertu...kasni nesto,problemi u vazdusnom saobracaju:)
|
barajevo31 |
16.05.2010 13:41 |
Pa mi sa foruma ne predstavljamo ni 1% svih učesnika lutrije tako da ne mora značiti da niko nije dobio. Nisu svi na forumu a ima vremena još mesec i po.
|
Sinoc sam sanjala da sam dobila tu Kentucky kovertu...
Jel ima neko da tumaci snove, sta li bi to moglo da znaci? :rolleyes: :)
|
Bar se nadaj da je to znak da ces i dobiti kovertu :) Srecno!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikana
(Poruka 15770)
Bar se nadaj da je to znak da ces i dobiti kovertu :) Srecno!
|
Iskreno se nadam.. :) Hvala, mnogo srece i tebi! :bigkiss:
Bilo bi lijepo kada bismo se svi mi sa foruma u buducnosti okupili negdje u USA i pricali o tome kako smo s nestrpljenjem ocekivali tu kovertu... :beer::beer::w00t::beer:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 15771)
Iskreno se nadam.. :) Hvala, mnogo srece i tebi! :bigkiss:
Bilo bi lijepo kada bismo se svi mi sa foruma u buducnosti okupili negdje u USA i pricali o tome kako smo s nestrpljenjem ocekivali tu kovertu... :beer::beer::w00t::beer:
|
Pa moze, u Las Vegasu sa "starim" forumasima. Samo da dobijemo...
|
Jao, nemili, extra ti je potpis!!! :bravo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:53. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.