-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
AntaresNS |
08.06.2011 11:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vladana123
(Poruka 23606)
@ZeljkoUSA Tek sada sam videla da si i ti buduci Sandiezanin :grin:,pa ako neuspemo da pozelenimo mozemoda probamo na drugi nacin da odemo!!!
|
Mislim da nas ima dosta Sandiezana ovde na forumu :;D:
|
zdravko80 |
08.06.2011 11:37 |
pozzz forumasi
Ovako da razjasnimo jednu stvar. Sto se tice slike tacno je da program samo potvrdi velicinu slike ... Veoma bitna stvar je da nikako ne obradjivati sliku na svoju ruku kao sto je Photoshop ili programi slicni njemu. Oni kasnije tacno utvrde koje su slike obradjivane i mogu te lako izbaciti iz lutrije a to Vam nije cilj!
Najbolja i najsigurnija varijanta je foto studio. Mislim da nije potrebno da se dobije mejl o ponistavanju lutrije. Ja nisam ove godine se prijavio ali cu to uraditi i cekam oktobar :)
Pozzz
|
ZeljkoUSA |
08.06.2011 11:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik AntaresNS
(Poruka 23608)
Mislim da nas ima dosta Sandiezana ovde na forumu :;D:
|
To je tacno, samo sto je vecina nas jos uvek u Srbiji :smrc:
Mada je meni realna opcija ukoliko pozelenimo ipak Chicago (barem za pocetak)... Svuda podji u CHI dodji :==D:
|
AntaresNS |
08.06.2011 11:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 23610)
Mada je meni realna opcija ukoliko pozelenimo ipak Chicago (barem za pocetak)... Svuda podji u CHI dodji :==D:
|
Fizicki smo u Srbiji ali u mislima smo na obali Pacifika :rolleyes:
Dobro, predpostavljam da vec imas nekog u CHI pa ti je lakse da odes tamo za pocetak, ali sa druge strane (vec je o tome pisano na forumu) je lakse otici odmah tamo gde zelis umesto da se kasnije opet selis. Mi smo mislili da za pocetak odemo u New Jersey kod rodjaka pa posle za SD ali kad sam sracunao sve, daleko je bolje i povoljnije odmah izabrati destinaciju (ni mi nemamo tamo nikog but we're not the only ones). No, bitno je da sve prodje ok 15.07., lako cemo za ostalo :obrva:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zdravko80
(Poruka 23609)
Veoma bitna stvar je da nikako ne obradjivati sliku na svoju ruku kao sto je Photoshop ili programi slicni njemu. Oni kasnije tacno utvrde koje su slike obradjivane i mogu te lako izbaciti iz lutrije a to Vam nije cilj!
Najbolja i najsigurnija varijanta je foto studio.
|
Na koji si nacin siguran u svoju tvrdnju? Da li negde zvanicno pise da je obradjena slika u photoshopu automatski kraj za ucesnika?
Znaci po tebi ako ucesnik samo uredi dimenzije odnosno velicinu slike u photoshopu to je kraj. Ajde, ma nemoj! Pa taj isti fotograf prije nego sto ti preda sliku obradi u nekom programu njenu velicinu mozda bas u photoshopu a ti i ne znas kada dobijes od njega sliku. Nije bitno da li je to photoshop ili neki drugi program, bitno je da mijenjas samo diemnzije slike a ne da cackas po svojstvima slike (neke opcije koje uticu na stvarni izgled slike).
Tvoja licna stvar je da li ces ici fotografu ili ne, ali poenta je da ne zbunjujes ljude na forumu koji su sposobni da sami urede svoju sliku tako bombasticnom informacijom (ako nemas stvaran dokaz za tako nesto) .
Zaboravih jos da pitam da li se priznaje obradjena slika ako mi je photoshop legalan softver (nije sa buvljaka cd) ?! :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 23610)
|
Zasto ono "ukoliko"?! Vidis da se samo ceka zvanicna promocija 15. Jula za ove sto su e-mail dobili kao ti i ja! Ja vec poceo da pakujem kofer, po informacijama sam vec dobitnik, samo ne znam koje godine?! :ziveli2:
|
ljubilica |
08.06.2011 20:32 |
Suprug aplicirao 23.10 ja 5.10. Posle provere niko nije izvucen.
Oboje dobili mail o ponistenju u razmaku od 6 sati.
|
ljubilica |
08.06.2011 20:36 |
Ne verujem da potoji ikakva greska da ovi sto nisu dobili mail nece uci u bubanj a ovi sto jesu su automatski izvuceni. Ko zna sta se tamo desava. Najbolje je sacekati 15.07.
Puno srece svima a pogotovo izvucenima o1.05. mislim da je njima najgore i da im treba najveca podrska i drzimo fige da se ostvare snovi:==D: .
|
zdravko80 |
08.06.2011 23:20 |
Ja sam samo preneo informaciju od jedne devojke koja je izabrana i kojoj su postavili pitanje na razgovoru da li je obradila slike u foto sopu. To su bile veoma male korekcije za koje je ona morala da objasni ... Kasnije je prosla dalje ali je bio problem oko slike... Nje htela puno da prica o tome ali je rekla da svima preporucuje foto studio(to ne znaci da bas moras ici u studio)... Ona sada radi u Majamiju.
|
slobodanka |
10.06.2011 19:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik citizenx
(Poruka 23378)
Rekla mi je drugarica da je jutros dobila zvanicni mejl u kom kazu da se rezultati lutrije za dv2012 ponistavaju i da ce ponovno izvlacenje biti 15. jula. Ja nisam dobio takav mejl. Da li je jos neko dobio ovakav mejl? Interesuje me zato sto mislim da zbog male senke na fotografiji postoji mogucnost da nisam u bubnju. Da li postoji neko ko misli da je 100% ispravno popunio podatke, a da mu nije stigao navedeni mejl?
|
pozzz svima
ja sam ispravno popunila formulare,a nisam dobila nikakav e-mail....no sam saznala na forumu da je ponisteno izvlacenje.....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.