ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

margos13 10.07.2015 17:19

Čestitam Vojo. Rekoh ti ja još pre par meseci da za tebe još ništa nije gotovo. I bio sam u pravu, i drago mi je da je to tako. Dobićeš Green card.

voja82 10.07.2015 17:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik margos13 (Poruka 55638)
Čestitam Vojo. Rekoh ti ja još pre par meseci da za tebe još ništa nije gotovo. I bio sam u pravu, i drago mi je da je to tako. Dobićeš Green card.

Neverovatan osecaj, posle toliko iscekivanja i toliko strepljenja i nerviranja, konacno smo postali current :1081::bravo:

sile2302 10.07.2015 18:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 55636)
AFRICA 50,000
ASIA 7,650 Except:
Nepal: 7,150
EUROPE 43,050
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 8
OCEANIA 1,490
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 1,350

Izasao je zadnji visa bulletin za avgust i CUT OFF za septembar, nisam smeo da pogledam odma ali sam smogao snage, i kada sam video EUROPE 43.050 suze su mi krenule na oci, postao sam CURRENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cestitam svima koji su postali CURRENT, a svima koji nazalost nisu stigli zelim MNOGO SRECE u narednoj lutriji, NIKADA ne gubite nadu i ne oustajte od svoji snova!

Voja druže, čestitam od srca! Zaslužio si da budeš current!
I svima ostalim koji su current želim sreću u ostatku procedure!

Mrs.Ryan 10.07.2015 20:57

Citat:

Izasao je zadnji visa bulletin za avgust i CUT OFF za septembar, nisam smeo da pogledam odma ali sam smogao snage, i kada sam video EUROPE 43.050 suze su mi krenule na oci, postao sam CURRENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cestitam svima koji su postali CURRENT, a svima koji nazalost nisu stigli zelim MNOGO SRECE u narednoj lutriji, NIKADA ne gubite nadu i ne oustajte od svoji snova!

Cestitam Vojo!:bravo::bravo::bravo:

Hvala Moderatoru sto me je pustio da opet piskaram (pre isteka kazne), a bila sam banovana na mesec dana zbog 50 karaktera...:ohman:

voja82 10.07.2015 21:04

Hvala svima na cestitkama:D Jos uvek ne mogu da verujem da sam CURRENT, bice potrebano par dana da se strasti smire :D Cestitam jos jednom svima koji su postali CURRENT :bravo:

maybe17 10.07.2015 21:18

Čestitam i sa srećom u novom životu,moram da kažem da mi je za tebe posebno drago što si stigao na red :bravo:.

johnny_nyc 10.07.2015 21:35

Citat:

AFRICA 50,000
ASIA 7,650 Except:
Nepal: 7,150
EUROPE 43,050
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 8
OCEANIA 1,490
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 1,350

Stari pratio sam tvoju situaciju i nisam mogao ni zamisliti kako se osjecas. Medjutim kako se dobre stvari dogadjaju dobrim ljudima tako se i tebi dogodilo da si dosao na red...cestitke od srca i sve najbolje tebi i familiji.

SRECNIK 10.07.2015 21:36

Konacno

Yeeeeeeessssssssssss. Finally!! Cestitam svima:-)))) Vojooo, konacno!!!

voja82 10.07.2015 21:49

Hvala svima jos jednom...SRECNIK sto ti kazes kazes KONACNO, trajalo je dugo da duze nije moglo, ali se na kraju isplatilo :D

IgorMAD 10.07.2015 22:02

Kakav skok u poslednjem mesecu :) Cestitam svima koji su dosli na red. Imam osecaj kao da sam i ja sa svima vama to sve prezivljavao :)

Posebno mi je zao onih par stotina ljudi u Evropi koji su ostali uskraceni :(

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.