ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Prijava za lutriju DV-2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=951)

jovke 02.05.2012 17:38

Ovde nesto nije u redu. Ne kazem da je sistem neregularan, ali ne moze me niko ubijediti da je sistem sve izbacio kako treba. I da je pola ljudi ostavio da izbaci u Oktobru ovo je zalosno. Samo 3 registrovana forumasa od ranije, i niti jedan sa prostora BiH ili Hrvatske nakon 48 sati. Nemoguce je da posle 2 dana nemamo niti jednog dobitnika van Srbije! Sjecam se prosle godine u prvims atima bilo je odmah prvi dan i u Maju i u Julu 5-6 dobitnika iz BiH.

BAXI 02.05.2012 17:46

DV 2013-HAS NOT BEEN SELECTED po 3.put, mislio sam treća sreća ali šipak.
Čekam još oktobar, mada su šanse veoma male i ODUSTAJEM od dalje prijave za lutriju, DEFINITIVNO I ZAUVEK.
Srećno svima koji su prošli i koji nastavljaju sa sledećim prijavama za DV lutriju!!!
Pozdrav svim forumašima

Vangelistexas 02.05.2012 18:20

Zdravo ljudi. Nisam jako cest na ovom forumu, i nakon uzetog bromazepama posle panicnog napada, mogu da kazem da posle prvog konkurisanja na zelenu lutriju, imam status EU201300023xxx. Ne mogu da verujem i dalje.

oskark 02.05.2012 18:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 28977)
Zdravo ljudi. Nisam jako cest na ovom forumu, i nakon uzetog bromazepama posle panicnog napada, mogu da kazem da posle prvog konkurisanja na zelenu lutriju, imam status EU201300023xxx. Ne mogu da verujem i dalje.

Cestitam :):grin: , kakav osecaj :woohoo:
Upisi se i ti u ovu drugu temu pa da imamo i o tebi evidenciju, naravno ako vec nisi :grin:

mijan 02.05.2012 19:05

Izgleda da na lutriji od ove godine dobijaju samo oni kojima je to prvo ucesce?! :naughty:

Marijab24 02.05.2012 19:49

HAS NOT BEEN SELECTED drugi put, ni momak ni ja. Cekamo oktobar i idemo dalje.

Cestitke izvucenima i puno srece svima.

laprrr 02.05.2012 19:56

evo i ja da se javim HAS NOT BEEN SELECTED, tako da ni ja ni decko nismo dobili.
cekamo oktobar, pa nam se mozda sreca osmehne tada:grin:
Cestitam izvucenima, i srecno svima u oktobru.:beer:

ljiljadule 03.05.2012 07:23

.....nista i kod nas 7-mi put.srecno dobitnicima!!

marton 03.05.2012 08:25

HAS NOT BEEN SELECTED za mene i curu. Ja sam aplicirao 5.put, a cura 1.put
Sada čekamo 10.mjesec.

fetus 03.05.2012 09:42

i ja da se prijavim da smo i zena i ja izduvali za ovaj put.prva prijava.

ko je dobio nek uziva.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:53.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.