ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Prijava za lutriju DV-2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=951)

zvercica 03.05.2012 09:59

Proveravam još jednom, stvarno izvučeni :) Još ne mogu da verujem :) Inače, ja sam igrala treci put i nisam izvučena, suprug drugi put i izvučen. Hvala svima na čestitkama, i čestitam ostalima :)

saki78 03.05.2012 10:35

Samo da se prijavim - ništa kod nas sada, možda u oktobru

Sacipko 03.05.2012 10:47

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Mozda u Oktobru, mozda sledece god :smrc:

milenaa88 03.05.2012 11:01

Ni decko ni ja nismo izvuceni,prvi put smo se prijavili. Nadam se da ce biti bolje u oktobru. Puno srece dobitnicima :1081:

misica 03.05.2012 12:15

prijava

da li neko zna kad ce biti prijava za narednu godinu obzirom da je u oktobru izvlacenje,da li neko zna...i pisala sa vec za drugaricu koja nema skolu,da li uopate da se prijave za narednu godinu,tj ako izvuku muza da li ce ona imati problema zbog skole,da je odbiju...

fetus 03.05.2012 13:06

ako se muz prijavio i ima cetvorogodisnju skolu i izvuku ga,za nju ih bas briga koju skolu ima.

gogecko 03.05.2012 13:30

zaboravio sam

Nisam nikako napisao ,iz Banja Luke sam, RS,Bosna i Hercegovina

kibos 03.05.2012 13:38

nista ni ovoga puta, ni zena ni ja...
nisam bas pratio forum, pa me zanima ovo za oktobar. Nije mi bas najjasnije? O cemu se radi ukratko?

NEMANJ@ 03.05.2012 14:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kibos (Poruka 29062)
nista ni ovoga puta, ni zena ni ja...
nisam bas pratio forum, pa me zanima ovo za oktobar. Nije mi bas najjasnije? O cemu se radi ukratko?

radi se o tome,kao ove god.ima 2-gi krug izvlacenja,koji je pocetkom oktobra...srecno

hope 03.05.2012 14:15

što se tiče izvlačenja u oktobru: pa dobro ljudi jel vi čitate šta pise ispod onog "Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time"?
ako čitate i znate osnove engleskog jezika, shvatićete da kažu da čuvate vaše brojeve jer će dodatne ljude da izvuku u okt 2012. i tada možete proveriti dal ste možda tad izvučeni.

a oni koji ne čitaju ništa osim HAS NOT BEEN SELECTED, njih ni ne zanima previše zeleni karton, nego kao "svi se prijavljuju, ajd i mi, besplatno je".

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.